Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozdam] Klucze do bety "Guns of Icarus Online"

lajeokr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sup

mam do rozdania ok. 30 kluczy STEAM do bety gry guns of icarus online

sprawa wyglada tak, ze nie wiem ile z nich jest dzialajacych (gdy sam sprawdzalem 1 na 3 dzialal), dlatego jesli komus nie bedzie dzialal, to prosze o napisanie, wysle kolejny

klucze rozdam na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, tzn. prosze o napisania posta z prosba o klucz, a ja go wysle PW

start D:

@down

1. kazdy ma inny gust

2. zeby samemu sprawdzic jaka to jest gra

3. dunno

76561198026780786.png

Opublikowano

Ja poproszę ;)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wszystkim up wysłałem. Jak pisałem wcześniej - jest możliwość że klucz został już użyty- w takiej sytuacji piszcie PW/tutaj. :)

76561198026780786.png

Opublikowano

podeślij na PW jeden, zawsze jakaś gra do kolekcji:p

kolekcji?

twoja kolekcja to: metin2, tibia

adblockb.png
Opublikowano

Klucze wyslane do wszystkich oprocz panow "booooo" i "music world". Gdy do nich chce wyslac klucz pojawia sie informacja "Użytkownik *nick* nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości."

Wie ktos o co chodzi?

76561198026780786.png

Opublikowano

Lol ? czekaj sprawdze czy nie mam zablokowane pw, na moje gg: 19411323 jak masz możesz wysłać.

@Teraz pw będzie dzialac :D Mialem cale zawalone wiadomosciami :D

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...