Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirgoalMT2 [PL][Hamachi]

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już mnie wkurwiłeś,zachowujesz się jak dziecko neo,nie podoba się ? Wypierdalaj.

Tylko ja mogę go wyzywać a ty wypierdalaj, bo pewnie liżesz dupe temu serwerowi robionemu na odpierdol. Pozdro, peace!

Opublikowano

Już mnie wkurwiłeś,zachowujesz się jak dziecko neo,nie podoba się ? Wypierdalaj.

Hahaha bo jestes kolega administracji to nic zlego nie powiesz...

@edit

widzialem jak sie podlizywales..

Opublikowano

Hahaha bo jestes kolega administracji to nic zlego nie powiesz...

@edit

widzialem jak sie podlizywales..

Wypierdalaj pizdo jedna.

Kurwa co z tego że znam administracje a jeżeli nawet to kurwa co ci to dego jebana szmato?

Kij ci w cipke.

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Wypierdalaj pizdo jedna.

Kurwa co z tego że znam administracje a jeżeli nawet to kurwa co ci to dego jebana szmato?

Kij ci w cipke.

Trzep kapucyna noobie zasrany.

Opublikowano

@Piero i Davi widać jakie wy jesteście koxy kablem ;] ciekawe co byście pokazali w realnym świecie znając życie zobaczyłbym 2 12 latki które bez metina są zerem i niczym ;] więć wyjdzie z tej prezki bo sami lepszego serwa byście na postawili ;]

Typowe pucybuty z was i tyle i jak obrażacie Arbuza to obrażacie mnie mnie pałociągi nie wychowane ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Wypierdalaj pizdo jedna.

Kij ci w cipke.

Widac po twoim charakterze jakie z cb dziecko ...;

Kurwa moze i mam 13 lat ale zachowuje sie dojzalej od cb...

Opublikowano

Widac po twoim charakterze jakie z cb dziecko ...;

Skąd znasz mój charakter po 1 zdaniu ? Hahah pozdrawiam twoją mame

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Też cie kochamy.

WIdać Kwadraciarzu jaki cwany jesteś uważaj bo diamentów nie znajdziesz Minecraftowcu jeden ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

WIdać Kwadraciarzu jaki cwany jesteś uważaj bo diamentów nie znajdziesz Minecraftowcu jeden ;]

Błysnąłeś niczym śledź w oleju, jak jesteś kolegą gm'a i w metinie kozaczysz a w rl to kujon któremu głowę do kibla wsadzają...

Opublikowano

My mamy po 13 lat a zahcowujemy sie lepiej od was.. to widac

Po was widać że macie 13 lat.Ale i tak zapraszam na skype możemy inaczej porozmawiać.

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Błysnąłeś niczym śledź w oleju, jak jesteś kolegą gm'a i w metinie kozaczysz a w rl to kujon któremu głowę do kibla wsadzają...

Haha słowo ''kujon'' jest tobie bardzo znane bo sam nim jesteś . I tobie takie przygody codziennie się zdażają ;]

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Dobra zalosni jestescie david chodz idziemy bo to sie smieszne zaczyna robic.. Bayu

''Zalosny'' to jesteś ty i widzę że odrazu jak pojawiła się wiadomość o skype to idziemy? Ha strach jest pozdrawiam jeszcze raz mame i tate.

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

E Ogarnicie Się.....Nie Wyzywajcię Się Bo Aż Zal Patrzyć Na Was Jak Sie Wyzywacie......Server Działa ?????

Nie nie działa.

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...