Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirgoalMT2 [PL][Hamachi]

Virqoal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi nie działa ten Laucher coś ... pisze że plik virgoal.exe czy coś nie jest prawidłową aplikacją systemu win32... o co chodzi HELP!!

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up przy instalacji wpisz hasło: virgoal

Dajcie linka do paczki żebym widział zbroje, bo widze miecz wbity w ziemie ;x

Opublikowano

To ja może od razu przejdę do setna. Prezentacja fajnie wygląda i wiele informacji lecz co do serwera powiem wam tyle:

-Lagi i problemy z zalogowaniem na serwer,

-Administracja zero reakcji na Hamachi a na Ts, ledwo wszedłem wywaliło mnie, więc ponownie wszedłem a admin już bluzgi o to że się relogam ciągle.

-Bony, no ludzie jak są bony to powinny być równo po tyle samo, a nie że Inteligencji jest 30 zaś Zręczności max 20.

-Ulepszacze powinny być w sklepie lub drop, a oczywiście tu ewent OX z pytaniami nie na temat Cytuję:

"Czy masz czasem orgazm" (tak to chyba brzmiało).

To by było na tyle z mojej strony.

7yglGoJ.png

Opublikowano

To ja może od razu przejdę do setna. Prezentacja fajnie wygląda i wiele informacji lecz co do serwera powiem wam tyle:

-Administracja zero reakcji na Hamachi a na Ts, ledwo wszedłem wywaliło mnie, więc ponownie wszedłem a admin już bluzgi o to że się relogam ciągle.

-Bony, no ludzie jak są bony to powinny być równo po tyle samo, a nie że Inteligencji jest 30 zaś Zręczności max 20.

-Ulepszacze powinny być w sklepie lub drop, a oczywiście tu ewent OX z pytaniami nie na temat Cytuję:

Jakie pytanie boze... ga ogarnij troche

Opublikowano

dokladnie zalogowac sie to tragedia i nie wszystkie postacie sa zrobione po równo ale jak narazie gram chociaz gdy mnie lognie to jak sie loguje drugi raz caly czas pisze serwer klozed

Opublikowano

Serwer to katastrofa .... i to ma być dopracowany serwer ? jeśli jest to PVP to bym zrobił w all królestwach handlarzy zrobił bym równe bony, zrobił bym konkurs na największą liczbę fragów i które królestwo ma najwięcej zabójstw a tu na tym serwie co znajdziemy ????

1000% Lagi

Dużo BM'ów <-- dlatego bo int wchodzi 30 więc jakie szanse ?

Nie ogarnięci administratorzy (GM)

Trzeba grać w jednym nudnym królestwie czyli w chunjo

Ja tu nic ciekawego nie widzę na tym serwie .... więc nie ma sensu dalej grać ;p

Opublikowano

Lagi? Slaby komputer.

Bony są równe wchodzi 20/25/30 więc pozdro.

dokladnie zalogowac sie to tragedia i nie wszystkie postacie sa zrobione po równo ale jak narazie gram chociaz gdy mnie lognie to jak sie loguje drugi raz caly czas pisze serwer klozed

Tak jak sie nie grało i spisuje się od debila który nic nie wie o serwerze to się nie dziwie.

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Pytania nie ja wymyślałem i też jestem za ich usunięciem a co do reszty jak nie umiecie pobrać wszystkiego jak należy to przykro mi bardzo ;]

@jellal12 zręczność też wchodzi po 30 bo staty wchodzą 20-25-30 i jakbyś mial ulepszacze dropić to by było o kolejny exp na hamachi

a jak by był w sklepie to byś nie miał co robić

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

/Brak skanu Aktualizacja Serwera VirgoalMT2 ( Wyp do Folderu z metinem ).exe

Musicie skopiować cały link od https do .exe :]

lMJQFOS.png

Kucing~~~~~~~~

Opublikowano

Serwer mi sie wydawał bardzo fajny, lecz ja nie widze sensu:

Serwer pvp, zeby zrobic eq trzeba ulepszacze z konkursow pvp.

jesli ktos wygral 1 konkurs = ma lepsze eq czyli juz nikt nie wygra oprocz niego. ja tutaj nie widze zadnego sensu .

nie wejde pa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...