Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zipp Pro 50

kapsel121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup sobie aprille lub derbi jeżeli chcesz lepszy motor na dłużej polecam Aprilla rs 50,Derbi GPR 50 Racing,yamaha tzr 50 co prawda droższy sprzęt ale skoro chcesz żeby dobrze jeździł przez 4-5 lat trzeba wydać więcej ja mam zippa quantum 2T i nie jestem zadowolony na prostce wyciąga 70( wyciąga 70km/h z górki i na prostce dziwne...) jak kupiłem nowy moduł z radiatorem ale dużo pali i ruszają się niektóre części i co 2 000 km. trzeba dawać do mechanika gaźnik czyścić chyba,że się samemu z tym bawisz :)

Opublikowano

Zbieraj na Yamahe TZR... Zipp = więcej siedzenia w serwisach niż jazdy :)

Również polecam. Moi kumple mieli Yama, i nigdy się nie zawiedli. Kupili go, nie zniszczyli, oczywiście przebieg już miał, ale również po dobrej cenie sprzedali go ;)

Opublikowano

Wytlumacz dlaczego gowno ;)

Poprostu zacznie Ci sie sypać. Mój kolega go kupił i rzadko na nim jeździ bo rzadko jest sprawny...

Zipp = więcej siedzenia w serwisach niż jazdy :)

Świetnie to ujął :D Tak jak wszyscy Ci mówią, kup coś markowego bo szkoda nerwów. Zipp to góra na 2 lata.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...