Skocz do zawartości

[Poradnik] Wszystko o Banach!

kapsel121

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Ten poradnik kieruję do początkujących oraz doświadczonych graczy WarRocka.

Wyjaśnię przyczyny dostawania bana oraz delevela. Pokażę także za co i na ile możemy go dostać.

Ban- blokada konta na pewny okres czasu lub na zawsze

Powody za które dostajemy bana:

Cheat- Nielegalne oprogramowanie służące do ułatwienia sobie gry. - Ban pernamentny (czyli ban na zawsze).

Bot- podobieństwo cheata. Zazwyczaj służy do nabijania dinarów w WarRocku. - Ban pernamentny.

OPK Harbor_Ida- Jeden gracz ma OPK (OPK-Wszyscy gracze stoją w rogu mapy) rzuca granat i wszyscy giną. W ten sposób wszystkim graczom idzie exp można to nazwać mini botem. - Ban pernamentny Dla wszystkich graczy w pokoju.

Fast Plant/Defuse - Za pomocą cheata z opcjami Fast plant/defuse B.szybko plantujemy oraz rozbrajamy bombe w ten sposób kończy się mapa i idzie nam exp. Używamy przy tym cheata czyli. - Ban pernamentny.

Podszywanie się pod Admina- Jest to prosty Bug piszemy 26 razy literę m robimy odstęp i piszemy np G1-Admin-neo >> i tekst. -Ban na 15 dni.

Delevel- czyli cofnięcie lvl'a do 1 (np. z lvl'a 25 cofa nas do 1 lvla lecz ratio zostaje takie same).

Power leveling- Jeden gracz daje kille drugiemu w ten sposów nabija sobie ratio oraz exp. - Delevel

To mój pierwszy poradnik więc mam nadzieję że się podobał.

Pozdrawiam kapsel121 !!!

Tylko mam jedno pytanie ... po co to ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

rozbuduj i daj więcej informacji. to może cos z tego bdz ;D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Podoba mi się :D Masz + Moze nie będzie juz spamu typu "na ile ban"

OPK Harbor_Ida- Jeden gracz ma OPK (OPK-Wszyscy gracze stoją w rogu mapy) rzuca granat i wszyscy giną. W ten sposób wszystkim graczom idzie exp można to nazwać mini botem. - Ban pernamentny Dla wszystkich graczy w pokoju.

Dla graczy w pokoju nie będących opkerami jest chyba dlvl i ban 15 dni lub sam dlvl jak masz premke

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Poradnik na pewno się przyda dla nowych + :) , ten zielony trochę oczojebny

@Up nad estetyką jakoś nie musi popracować lecz nad emocjami , a nie widzę jakoś twojego poradnika :)

Aha i jeszcze coś nam nie zależy na historyjce że dzieci latają po dworze i wymyślają tuty ważny jest sam poradnik a nie to..

Up: Był kiedyś komunikat na warrocku o tym że za afk nawet jest perm.

Przekonałem się o tym na "Własnej skurze" dostałem bana perma na 2 konta za afk :)

Edit: Aha i dzięki moderatorowi ( nie wiem któremu ) za cofnięcie Statusu ostrzeżeń :)

Cześć!

Ten poradnik kieruję do początkujących oraz doświadczonych graczy WarRocka.

Wyjaśnię przyczyny dostawania bana oraz delevela. Pokażę także za co i na ile możemy go dostać.

Ban- blokada konta na pewny okres czasu lub na zawsze

Powody za które dostajemy bana:

Cheat- Nielegalne oprogramowanie służące do ułatwienia sobie gry. - Ban pernamentny (czyli ban na zawsze).

Bot- podobieństwo cheata. Zazwyczaj służy do nabijania dinarów w WarRocku. - Ban pernamentny.

Fast Plant/Defuse - Za pomocą cheata z opcjami Fast plant/defuse B.szybko plantujemy oraz rozbrajamy bombe w ten sposób kończy się mapa i idzie nam exp. Używamy przy tym cheata czyli. - Ban pernamentny.

Podszywanie się pod Admina- Jest to prosty Bug piszemy 26 razy literę m robimy odstęp i piszemy np G1-Admin-neo >> i tekst. -Ban na 15 dni.

Delevel- czyli cofnięcie lvl'a do 1 (np. z lvl'a 25 cofa nas do 1 lvla lecz ratio zostaje takie same).

Power leveling- Jeden gracz daje kille drugiemu w ten sposów nabija sobie ratio oraz exp. - Delevel

To mój pierwszy poradnik więc mam nadzieję że się podobał.

Pozdrawiam kapsel121 !!!

Spoko przyda się , ale za czerwony kolor nie powinien być warn ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Poradnik] Wszystko o Banach!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...