Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]oplaca się iść w Amerykańskie niszczyciele ?: dd

knucha09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zabijesz kogoś przy 72km/h ( w ogóle kogoś trafisz ) to nie wiem co... A po za tym nie zaczynaj robić spamu.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Jak zabijesz kogoś przy 72km/h ( w ogóle kogoś trafisz ) to nie wiem co... A po za tym nie zaczynaj robić spamu.

kogo się zabije przy tej prędkości ? zgadnij zaczniesz jeździć w kółko i po przeciwniku ... tylko czeba umieć jeździć hellcat'em

Opublikowano

Polecam niszczyciele z obrotowymi USA. Ostatnim podobno można dobrze kątować. Czołg jest raczej dla zaawansowanych graczy.

Gra się podobnie jak połączeniem E-100 i T110E5.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Kup sobie T49 i kosisz. A potem to już normalnie w dół do samego końca (jak to mówią do Berlina )

Jak pomogłem daj like.

co do t 49 to juz mam T 40 i 3 k doświadczenia i 120 tysięcy na Wolverinna :D

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

No rób jak chcesz ale dla mnie wolverinna to porażka :D

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

A tak szczerze to powiem Ci tak, jak lubisz grać niszczycielami to tylko Ruskie. Ja za 1/2H będę miał SU-85 i jak patrzę jak ludzie nim grają to jest coś...Co do tematu akurat Helicata ma strasznie dupny pancerz nie wiem czy to błąd czy co ale miała jakoś tak 25/15/20 ( w granicach 15-40 mm ) Ja bym osobiście grał już dalej i idź na tego Helicata i szybko go przeskocz. Pomogłem ? Licze na +

Taaak idz w ruskie z takim pancerzem jak ma 10 tier wszystko wlazi. Widac ze nie masz pojecia o grze helicatem, no coz dla poczatkujacych najlepsze ruskie. Ja grajac helicatem rozwalalem gaski i objezdzalem strzelajac w wroga z najlepszym dzialem a na koniec bitwy pierwszy na respie wroga ubijalem arte. Zajezdzalem formacje wroga od tylu gdzie ci atakowali nas z przodu wykorzystujac uksztaltowanie terenu. Mozna jeszcze wykrywac nim wrogow w miescie chowajac sie za budynkami i jezdzac po nim. Za to cenie Wolveriene, Helicata oraz T25/2.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Hellcatem gra sie jak typowym medem czyli zajezdzamy od boku/tylu i pakojemy ile wlezie.

Lepiej isc przez wolwerina i slugera bo t25/2 to porazka i nic nie przebija.

SORA za brak polskich znakow ale pisze z fona;p

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Amerykanami się opłaca grać, a gdy wybierzesz drogę przez T49>M18 itd to już szczególnie. M18 przy dobrej grze jest super mocny. Jest to najcelniejszy czołg jakim grałem (nawet częściej nim trafiam niż panterką) i to nawet przy prędkości 60km/h. Wykryć go jest również ciężko - jest mały i nie musi się obracać na boki jak ruski. T25/2 to jest taka wolniejsza wersja Hellcata. Za to ma większą szybkostrzelność. Wyżej już zaczynają się pojawiać TD ze sporym pancerzem.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Hellcatem gra sie jak typowym medem czyli zajezdzamy od boku/tylu i pakojemy ile wlezie.

Lepiej isc przez wolwerina i slugera bo t25/2 to porazka i nic nie przebija.

SORA za brak polskich znakow ale pisze z fona;p

Naprawde T/25 taki slaby? Mam zamiar go kupic

Opublikowano

A ja polecam wejść na server testowy i sprawdzić co ci się podoba. To, że jakiś czołg jest słaby, nie znaczy, że ktoś ogarnięty nie może nim dobrze zagrać. Część lubi dane czołgi, część nie.

Opublikowano

Według mnie t29 to jest pacynka ani działa ni pancerza prędkość ma ale silnik leży po każdym trafieniu w niego wole wolwerina sllugera i 25 at Masz pancerz który odbija

działo ma penetracje brak wieżyczki to według mnie strada niepotrzebnego miejsce na pociski wroga :)

Opublikowano

Według mnie t29 to jest pacynka ani działa ni pancerza prędkość ma ale silnik leży po każdym trafieniu w niego wole wolwerina sllugera i 25 at Masz pancerz który odbija

działo ma penetracje brak wieżyczki to według mnie strada niepotrzebnego miejsce na pociski wroga :)

A ty grales chociaz T29?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...