Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]oplaca się iść w Amerykańskie niszczyciele ?: dd

knucha09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka za czołem grać Niszczycielami i mi sie spodobały amerykańskie najbardziej to Volerinne <-- nie wiem jak się nazywa dokładnie :D i pytam się was czy opłaca się iść mam juz t 40 odblokowanego :D tera tylko 125-tysięcy kredytów :D

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Tak opłaca ale lepiej w T49 i w drzewko z wieżami potem przy t28 prototype odblokujesz t28 i masz 2 drzewka na raz

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W T95? Wiesz że już są 10tiery? Nie opłaca sie isc w jakieś drzewko z powodu 9 tieru ale 10 tiery amerykańskich td są bardzo dobre to trzeba przyznać

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

On sie nazywa Wolverine. Moim zdaniem sie oplaca popatrz sobie na statystyki T110E3 po prostu bomba 305 pancerza 850dmg

636451494245979649038.gif

Opublikowano

aha no to dupa bo juz dałem exp za t 40 ;d

tera tylko 125 tysięcy kredytów

banner.gif

Opublikowano

Z Wolverina też można przejść na prawą gałąź opracowując M18 HellCat.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Idac w t49 nie ma zadnych korzysci.

Jak nie? Zyskuje się wspaniały czołg do zarabiania i radości z gry

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Szkoda ze ja jeszcze takiego nie mialem no moze m103 ale sprzedalem bo t110 jest taki sam. Albo nie umiem cieszyc sie gra.

Opublikowano

aha dzięki a można prosić o rady do niszczycieli amerykańskich ??

banner.gif

Opublikowano

Rady? Sprecyzuj pytanie.

podpowiedzi / pomoc ogólnie żeby nie dać się trafić :D

banner.gif

Opublikowano

Siedź w 2-3 linij staraj się być nie wykrytym nie wchodź w zwarcie, bądź snajperem

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak bedziesz mial helicata albo wolwerine a wszyscy atakuja z przodu to ty zajezdzaj ich od tylu. Ja nimi gralem na ataku i calkiem dobrze mi szlo.

Opublikowano

Hmm , znajdź krzaczek , siedź w nim. Nie ruszaj całym czołgiem. Po strzale , spierdalaj z krzaczka , i znajdź 2 krzaczek.

Nigdy nie daj się zajechać od dupy strony.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Hmm , znajdź krzaczek , siedź w nim. Nie ruszaj całym czołgiem. Po strzale , spierdalaj z krzaczka , i znajdź 2 krzaczek.

Nigdy nie daj się zajechać od dupy strony.

Jak bedziesz mial helicata albo wolwerine a wszyscy atakuja z przodu to ty zajezdzaj ich od tylu. Ja nimi gralem na ataku i calkiem dobrze mi szlo.

Siedź w 2-3 linij staraj się być nie wykrytym nie wchodź w zwarcie, bądź snajperem

aha dziękuje :D lajki się posypią

banner.gif

Opublikowano

Kup sobie T49 i kosisz. A potem to już normalnie w dół do samego końca (jak to mówią do Berlina )

Jak pomogłem daj like.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

A tak szczerze to powiem Ci tak, jak lubisz grać niszczycielami to tylko Ruskie. Ja za 1/2H będę miał SU-85 i jak patrzę jak ludzie nim grają to jest coś...Co do tematu akurat Helicata ma strasznie dupny pancerz nie wiem czy to błąd czy co ale miała jakoś tak 25/15/20 ( w granicach 15-40 mm ) Ja bym osobiście grał już dalej i idź na tego Helicata i szybko go przeskocz. Pomogłem ? Licze na +

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

@Up

Po co takie bzdury piszesz heliact jest bardzo dobry jak byś zauważył to ma predkośc maksymalną 72km/h a wiec musi być lekki co za tym idze słaby pancerz ale po co mu pancerz skoro cały czas jest w ruchu ewentualnie spotuje bo z lorneta ma 500m widzenia

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...