Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad BOT

wiera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy byl juz taki temat szukalem 30 min moze zle szukalem nie wiem. . . Chcialem wiedziec na dzien dzisiejszy jakie Boty jeszcze dzialaja na Silku bo ostatnio ibot ktorym mi sie najlepiej gralo nie dziala. . . chyba ze cos zle robie ale watpie. Prosilbym o wymienienie botow jakie dzialaja lub jak dziala ibot przekierowanie mnie gdzies gdzie jest aktualna instrukcja do zrobienia go. dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

Nie sprecyzowałeś swojego pytania do końca. Bo wiesz... Ibot nie działa tylko na isro ale także na sro-r. Sądząc po tym jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z silkroadem wnioskuję że chodzi o sro-r. Więc link do najlepszego (moim skromnym zdaniem) tutoriala podaję poniżej:

http://www.mpcforum....dla-silkroad-r/

Opublikowano

Nie sprecyzowałeś swojego pytania do końca. Bo wiesz... Ibot nie działa tylko na isro ale także na sro-r. Sądząc po tym jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z silkroadem wnioskuję że chodzi o sro-r. Więc link do najlepszego (moim skromnym zdaniem) tutoriala podaję poniżej:

http://www.mpcforum....dla-silkroad-r/

Guma nie potrzebuje takich komentarzy jak mi nie dziala to cos jest.

Jesli chodzi o sro-r to ibot dziala bez szfanku tyle ze teraz nie dziala mi na isro i potrzebowal bym rady co do isro

Opublikowano

Niestety ale ibot na isro nie działa ponieważ autor ibota przestał go aktualizować. Możliwe że nadal by działał gdy by joymaxowi nie zachciało się ratować isro i łączyć serverów po dwa lub trzy w jeden. Moim zdaniem isro to dno. Upadło i już nie powstanie. Ostatnio dla ciekawości się zalogowałem. Klikam myszą a postac zareagowała dopiero po 1-2 sekundach. Szkoda gadać. Tak czy inaczej ibot na isro nie działa.

Opublikowano

nie sprecyzowałes posta a chcesz precyzyjnej odpowiedzi... think

Probujesz mnie obrazic czy lubisz sobie pospamowac bez sensu ? Czy lubisz powtarzac to co ewcio ? On jakos udzielil mi odpowiedzi ; ) Dziekuje.

Bedzie działać bot do najnowszej wersi SroR??

Tak ibot dziala Na Sro-r sam gram na ibocie i wszystko ladnie chodzi ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...