Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Bonusy u NPC.

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety xDestruct (sry, nie chce mi sie kopiowac nicku), ale samo zrobienie takiego questa nic ci nie da. BS wystarczy lekko zmodyfikowac i juz hula.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
czemu nie wyświetla nigdzie bonów? :(

bo mi sie nie chcialo okienka robic, a kradł tenmie nie bede :(

@up

teoretycznie okienko w pythonie wyświetlające te bonusy i wait() spowolni ewentualnego bota do pobierania z okienka bonusów i klikania Dalej. Lepsze to niż kilkaset zmianek na minutę standardowym bsem.

Opublikowano

bo mi sie nie chcialo okienka robic, a kradł tenmie nie bede :(

@up

teoretycznie okienko w pythonie wyświetlające te bonusy i wait() spowolni ewentualnego bota do pobierania z okienka bonusów i klikania Dalej. Lepsze to niż kilkaset zmianek na minutę standardowym bsem.

Spowolni, faktycznie. Tak czy inaczej bonusswitcher będzie nadal w pełni sprawny. Mała modyfikacja i hula jak szalony. A to nie o to w tym wszystkim chodzi, nie?

Opublikowano

Ale skoro wasze zabezpieczenie najpierw zmienia bonusy w itemie, a później pobiera do questa bonusy z itemu, co prawda serverside, aczkolwiek równie dobrze można zrobić bota w pythonie który najzwyczajniej pobierze bonusy z tego itemu?

Opublikowano

Ale skoro wasze zabezpieczenie najpierw zmienia bonusy w itemie, a później pobiera do questa bonusy z itemu, co prawda serverside, ale to nie zmienia faktu, że równie dobrze można zrobić bota w pythonie który najzwyczajniej pobierze bonusy z tego itemu?

Widzisz tylko to co chcesz widziec. Nasz system dziala inaczej.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale skoro wasze zabezpieczenie najpierw zmienia bonusy w itemie, a później pobiera do questa bonusy z itemu, co prawda serverside, aczkolwiek równie dobrze można zrobić bota w pythonie który najzwyczajniej pobierze bonusy z tego itemu?

Spróbuj. Życzymy powodzenia :D

Opublikowano

Widzisz tylko to co chcesz widziec. Nasz system dziala inaczej.

Nie spałem prawie 2 dni, więc już niewiele widzę przez mgiełkę na oczach. Possible, not tested ;)

Spróbuj. Życzymy powodzenia :D

Tylko gdybam, wiem, że jakoś się z tym zabawiliście i to nie takie proste. Poza tym, po chuj za przeproszeniem ;)

Opublikowano

Tylko gdybam, wiem, że jakoś się z tym zabawiliście i to nie takie proste. Poza tym, po chuj za przeproszeniem ;)

Jak to po chuj. Żeby od już bodajże 8 miesięcy nie musieć sobie zaprzątać głowy tym, że ktoś to może w prosty sposób obejść. Twój sposób jest tym prostym sposobem, który wiele osób skopiowało. To kwestia czasu żeby ktoś przygotował wersje bs pod Wasze serwery.

Opublikowano

Na chama dam sobie limit zmiany bonusów co kilka sekund i już Bonusswitcher nawet jeśli będzie prawdopodobny, to mało co da.

Teraz tylko kwestia czy graczom spodoba się coś takiego.

Opublikowano

Boże, to na serwerze dam drop zmianek tylko z metinów/skrzynek. Nie szukaj dziury w całym, jeśli będę w stanie w 100% to zabezpieczyć, to to zrobie, jak narazie nie jestem, bo nie mam nawet koncepcji.

Opublikowano

Boże, to na serwerze dam drop zmianek tylko z metinów/skrzynek. Nie szukaj dziury w całym, jeśli będę w stanie w 100% to zabezpieczyć, to to zrobie, jak narazie nie jestem, bo nie mam nawet koncepcji.

Szukanie dziury w całym to nasza specjalność. :)

Opublikowano

Cześć. W końcu i mi udało się tego dokonać ;)

A tak na poważnie to zwracamy Ci po prostu grzecznie uwagę, że Twoja modyfikacja jednak nijak się ma do tego, do czego porównujesz ją. Grzecznie wyprowadzamy Cię po prostu z błędu. Wybacz, że popsułem Ci radosny wieczór.

Opublikowano

Ah. Wszyscy kompilują funkcje pod temat "zmiana bonusów" a spróbujcie skompilować ją pod temat "dodaj określony bonus według wartości" a wtedy, reszta sama do głowy wpadnie. :huh:

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

A tak na poważnie to zwracamy Ci po prostu grzecznie uwagę, że Twoja modyfikacja jednak nijak się ma do tego, do czego porównujesz ją. Grzecznie wyprowadzamy Cię po prostu z błędu. Wybacz, że popsułem Ci radosny wieczór.

TEGO, czyli TEGO, co ma np. Tenma, on też po prostu zmienia bonusy i wysyła cmdchatem samo id slotu na którym jest dany item, a następnie pythonem pobiera do okna bonusy.

Opublikowano

@Balon

A może zamiast wytykać błędy, pokazałbyś jak to zrobić poprawnie? (ironia ...) <_<

Zamiast krytykować idź system kostiumów przygotować :D

@topic

xDeStRuCtx propsy.

Dopóki tego zabezpieczenia nie będzie miało 50% serwerów, Niemcom nie będzie chciało się robić kolejnego bota ...

pIOuQ29.png

Opublikowano

@Balon

A może zamiast wytykać błędy, pokazałbyś jak to zrobić poprawnie? (ironia ...) <_<

Zamiast krytykować idź system kostiumów przygotować :D

Niestety, ale my nie jesteśmy tutaj żeby pomagać stawiać konkurencyjne serwery. A system kostiumów mamy dzisiaj już w warsztacie. ;)

Opublikowano

Tak, wiem. Wy tylko na tej tiverii pracujecie, a nam biedaką już nic nie dacie.

Tylko Sui by wszystkich chciał trollować.

A może sprzedajecie jakieś funkcje? :D

@Antywarn

Ile zajęło Ci godzin robienie tego "cuda"? ;>

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...