Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MC-Lungsod [RPG/APOKALIPSA] [PVP] [FRAKCJE]

Rezor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up beda inwazje zombie ale w formie eventu

@up2 wtedy kiedy pojawi sie pelna wersja craftbukkita

Opublikowano

Start servera jest planowany 10 sierpnia. Trzeba wszystkie pluginy posprawdzać itp. itd. ;)

Opublikowano

A ja sie pytam czy jest rekrutacja na np Moderatora. Jeżeli tak to jest moje podanie.

- Imię: Bartosz w grze: barciol123

- Znajomość pluginów: pluginy znam prawie wszystkie, równiez je spalszczam dla innych i robie własne

- Ile już grasz w MC: w MC gram od classic i normalnie sie uzalezniłem od tamtego czasu od MC, więc też MC mam w 1 palcu

- Na ilu serwerach byłeś Adminem\Modem: a więc tak, nie tylko byłem Adminem/modem, bo byłem/jestem wlascicielem własnego servera, Adminem byłem chyba już z 8 razy na różnych serverach, a Modem może z 5 razy, bo wszyscy dawali mnie od razu na Adma/wlasciciela bo jestem ogarniety.

- Czy posiadasz skype\Mikro: no własnie ze Skype to mam mały problem bo mi nie działa na mojim lapku, jedynie co mam to GaduGadu, sory, naprawde staram sie aby coś z tym zrobic ale na marne

- Dlaczego ty ?: Przedewszystkim dlatego że jestem 100% ogarniety w MC, znam się na pluginach, znam przepisy, komendy, przedewszystkim WorldEdit, który jest dosyc trudny, ale i tak dobrze sobie z nim radze. No co tu wiecej mówic, po prostu 100% OGAR MC.

Pozdrawiam

Opublikowano

@up Jest napisane , że rekrutacja OFF ale podaj GG na PW to się dogadamy ;d

Opublikowano

Heh, server będzie jak sądzę dobry.

Sądzę że lepiej by go lekko zmodować.

Spokojnie trochę graczy pościągam.

Do zobaczenia na starcie!

Ps. I sądzę że mnie nie zbanujesz rezor,

za to co ci robiłem na poprzednim servie xD.

Opublikowano

Nie jestem taki głupi żeby banować starych wrogów na swoim serverze. Btw. mógłbyś bardziej rozwinąć swoją myśl co do zmodowania servera ?

PS. Dzięki za dobry komentarz ;)

Opublikowano

@up nawet gg ani nic mi nie podał więc mu nie dam ;)

A co do startu to przełożyć nie moge bo jutro wyjeżdżam na jeden dzień (ewentualnie 9 sierpnia by mógł być).

Opublikowano

Chcesz zareklamować server ?

Wklej tą sygnaturkę do opisu

Bez-nazwy-1-kopia.png

Sygnaturka By Kenwood25 :)

Opublikowano

Jak dla mnie całkiem całkiem ale ja bym troszkę pozmieniał :D np.Dzień trwa gdzieś tak 1 min a noc 10 min ( mam taki plugin ) Zamków troszkę więcej i takie itemy jak diaxy czy diax eq.Jakieś mody ( Aby urozmaicić rozgrywkę ).Oraz nad dodaniem jakiś super mocy.Prace i jak wcześniej pisałem w danych pracach super moce np.Górnik Dynamit, Łowca niewidzialność dla mobów,ninja wspinanie się po rożnych górach drzewach i specjalna moc walki wręcz itd

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Chodziło mi o zmodowanie w sensie np.

Mine & Blade

Pam's Mod

Takie mody pasujący do klimatu.

Może jeszcze Equivalent Exchange.

Sorka że taki krótki post ale chodziło mi głównie o to.

Opublikowano

A więc tak. Modów nie wgram ponieważ nigdy się z tym nie bawiłem a nie chciałbym mieć nieprzyjemności przed startem. :)

Jedyne co mogę zrobić to wgranie pluginów na jakieś super moce etc.

Co do 10 minutowej nocy i minutowego dnia to jeszcze przemyśle ;)

PS: Chciałby się ktoś może zapisać na testy albo budowniczego ? :D

Opublikowano

UWAGA !

Pierwsze cztery osoby które napiszą pod tematem "Zgłaszam się" dostaną darmowe konto VIP na okres 2 miesięcy :)

Opublikowano

Macie może pomysł co może dawać vip ?

Bo narazie jest tak :

- dowolny prefix i jego kolor

- diax za 3 godziny grania

- /kit vip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...