Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Traktowanie zwierzat w Chinach.

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie Chiny jeszcze nie są krajem ucywilizowanym. Psy to zwierzęta domowe, nie to co krowy i świnie, czy ktoś z Was ma w domu krowę, bawi się z nią, wychodzi na spacery, głaszcze? To pytanie retoryczne :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabijanie psów i jedzenie ich jest złe i trochę dziwne.Pies naprawdę ma tyle dobrego mięsa do jedzenia? Lepiej niech już ten przysłowiowy ryż wpierdalają.Nie lubię Chinoli i ich postępowania względem zwierząt, ale weźcie pod uwagę, że dzieją się gorsze rzeczy na świecie: wojny, masowe aborcje.Wiadomo, że mały piesek czy kotek wygląda ładniej i jest "słodszy" od niemowlęcia, ale człowiek jest ponad zwierze.Nie chodzi mi oto, żeby lekceważyć problemy zwierząt, ale nie mogę one przykrywać problemów ludzi.

UP na górze@

Nie zajebiesz ich, bo raczej nie polecisz do Chin.Jak nie masz nic mądrego do napisania to kurwa nie spamuj, bo sądzisz, że ktoś Ci da like za to,

że napisałeś parę wulgów pod adresem Chińczyków.

Opublikowano

Zabijanie psów i jedzenie ich jest złe i trochę dziwne.Pies naprawdę ma tyle dobrego mięsa do jedzenia? Lepiej niech już ten przysłowiowy ryż wpierdalają.Nie lubię Chinoli i ich postępowania względem zwierząt, ale weźcie pod uwagę, że dzieją się gorsze rzeczy na świecie: wojny, masowe aborcje.Wiadomo, że mały piesek czy kotek wygląda ładniej i jest "słodszy" od niemowlęcia, ale człowiek jest ponad zwierze.Nie chodzi mi oto, żeby lekceważyć problemy zwierząt, ale nie mogę one przykrywać problemów ludzi.

UP na górze@

Nie zajebiesz ich, bo raczej nie polecisz do Chin.Jak nie masz nic mądrego do napisania to kurwa nie spamuj, bo sądzisz, że ktoś Ci da like za to,

że napisałeś parę wulgów pod adresem Chińczyków.

To chodzi bardziej o Skórę z tych zwierzaków, nie tyle co o jedzenie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nas jest 39 milionów ich 1,4 MLD. Brawo idźcie na nich..

Dla nas, zwyklych obywateli, jest to nie do pomyslenia. Ale pomysl, sa tacy ktorzy maja na wyciagnecie reki jeden czerwony guzik ktory moze te 1,4mld zamienic w sterte odlazacych od kosci ster miesa :)

Co do niektorych wypowiedzi w temacie:

Uzytkownik napisal, ze z krowa nie wychodzimy na spacery, nie glaszczemy jej, nie bawimy sie z nia, nie rzucamy jej kosci. Ale zapomniales o jednym, taka krowa nie staje sie naszym przyjacielem ktory niekiedy jest wart dziesieciu falszywych ludzi :)

Z kolei inny uzytkownik napisal ze nie mozemy przykrywac problemami zwierzat ludzkich problemow, pisal o wojnach prowadzonych przez ludzi, aborcjach. Szczerze powiem, ze ja cenie sobie bardziej zycie zwierzecia niz czlowieka. Jestes pewny ze jestesmy ponad zwierzetami? Takie, moim zdaniem, myslenie nie jest na miejscu. Jak mozna byc ponad czyms, czym jestesmy? Jak jeden czlowiek moze byc lepszy od innego, maja po dwie rece, po dwie nogi, dwoje oczu, uszu. Czlowiek jest zbyt chciwy :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Dla nas, zwyklych obywateli, jest to nie do pomyslenia. Ale pomysl, sa tacy ktorzy maja na wyciagnecie reki jeden czerwony guzik ktory moze te 1,4mld zamienic w sterte odlazacych od kosci ster miesa :)

Uzytkownik napisal, ze z krowa nie wychodzimy na spacery, nie glaszczemy jej, nie bawimy sie z nia, nie rzucamy jej kosci. Ale zapomniales o jednym, taka krowa nie staje sie naszym przyjacielem ktory niekiedy jest wart dziesieciu falszywych ludzi :)

Z kolei inny uzytkownik napisal ze nie mozemy przykrywac problemami zwierzat ludzkich problemow, pisal o wojnach prowadzonych przez ludzi, aborcjach. Szczerze powiem, ze ja cenie sobie bardziej zycie zwierzecia niz czlowieka. Jestes pewny ze jestesmy ponad zwierzetami? Takie, moim zdaniem, myslenie nie jest na miejscu. Jak mozna byc ponad czyms, czym jestesmy? Jak jeden czlowiek moze byc lepszy od innego, maja po dwie rece, po dwie nogi, dwoje oczu, uszu. Czlowiek jest zbyt chciwy :)

Przy okazji jak zniszczą tych chińczyków zniszczą też psy koty itd, więc jeden chuj..

Jestem wrażliwy na takie filmiki ale kurwa, chuja te petycje dają, obroncy psów, itd. rząd( nei nasz) ma inne rzeczy uwierzcie mi do roboty niż bawienie się w syzyfową pracę z chińczykami.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Przy okazji jak zniszczą tych chińczyków zniszczą też psy koty itd, więc jeden chuj..

Jestem wrażliwy na takie filmiki ale kurwa, chuja te petycje dają, obroncy psów, itd. rząd( nei nasz) ma inne rzeczy uwierzcie mi do roboty niż bawienie się w syzyfową pracę z chińczykami.

Co do tego guzika to tak sobie napisalem dla porownania.

Mi nie chodzilo o to zeby sie podpisywac pod tym filmikiem, szczerze dopuki uzytkownicy forum nie napisali ze jest to petycja to vym tego nie wiedzial xD

Temat ktory stworzylem ma na celu pokazania jak traktuje sie zwierzeta w tamtych rejonach.

Zapewne masz racje, moc ludu 21wieku nie jest taka sama jak moc ludu z innych wiekow :D

61093c6efb.png

Opublikowano

skórwysyny pierdolone huje róchane :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( jak tak morzna? Powiecie ?! :((((((((((((((((((((( Jak bym takiego zlapal to bym go hyba zabil tak bym go pobil rze by nie wstal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Opublikowano

Wcisną czerwony guzik, rozjebie Chiny i co? Skąd weźmiemy "oryginalne" rzeczy?.. Komputery, telefony ;d

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

niemuwcie że ten pies jeszcze żył zanim go rozwalili z skury ??

Tak, ten pies jeszcze zyl. Jak go bodarli ze skory tez jeszcze zyl. Po parunastu sekundach skonal.

61093c6efb.png

Opublikowano

Kurwa nie oglądałem do końca bo jestem wrażliwym człowiekiem , ale takiego skurwiela to tylko siekierą i to samo co oni robią z tymi zwierzętami to i z nimi , pierdolone chinole .. Aż przykro się robi co one muszą czuć ;/

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Co za kurwa pojebańce !!! Niech kurwa ich tak poobierają zobaczymy... Aż się nie dobrze robi jak się to ogląda....

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wy to kurwa potraficie włączyć myślenie , my kochamy psy i koty ... W indiach kochają krowy i co z waszego punktu widzenia powinni nas zerżnąć ? tylko dlatego , że wpierdalamy ich boskie stworzenia ? W każdym innym kraju , każde inne zwierze jest traktowane inaczej , raz jako bóstwo a raz jako przyjaciel a w niektórych jako pożywienie i żadna śmieszna petycja tego nie zmieni , jesteśmy w większości mięsożerni więc ludzie jedzą to na co przyjdzie im ochota . Świata nikt nie zmieni . Jestem ciekawy tylko jacy niektórzy z was są samolubni ... prujecie się o psy , tak ? to na jaki chuj zjadacie krowy , nienawidzicie szczurów , niektórzy jeszcze nie lubią kotów inni również mają problemy z małpami? W każdym kraju , każde zwierzę ma inne traktowanie , każdy kraj ma inny obyczaj i my tego nie zmienimy .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Wy to kurwa potraficie włączyć myślenie , my kochamy psy i koty ... W indiach kochają krowy i co z waszego punktu widzenia powinni nas zerżnąć ? tylko dlatego , że wpierdalamy ich boskie stworzenia ? W każdym innym kraju , każde inne zwierze jest traktowane inaczej , raz jako bóstwo a raz jako przyjaciel a w niektórych jako pożywienie i żadna śmieszna petycja tego nie zmieni , jesteśmy w większości mięsożerni więc ludzie jedzą to na co przyjdzie im ochota . Świata nikt nie zmieni . Jestem ciekawy tylko jacy niektórzy z was są samolubni ... prujecie się o psy , tak ? to na jaki chuj zjadacie krowy , nienawidzicie szczurów , niektórzy jeszcze nie lubią kotów inni również mają problemy z małpami? W każdym kraju , każde zwierzę ma inne traktowanie , każdy kraj ma inny obyczaj i my tego nie zmienimy .

Jakbys czytal pierwsza strone zrozumialbys ze tu nie chodzi o to ze oni chca je zjesc, tylko o skore. Powiedz mi, czy my te swinie/krowy pakujemy do klatek? Czy twoja mama w domu gotuje taka swinie zywcem? Wiem ze sie tego u swin czy krow nie robi, ale czy obcierasz je zywcem ze skory? Nawet klusownicy ktorzy poluja na zwierzeta dla skory, najpierw je zabijaja potem dopiero zdejmuja skore.

Tutaj juz naprawde nie chodzi o to czy te Chinole jedza te psy koty i bog wie co jeszcze, tylko o to w jaki sposob oni to robia! Jeszcze raz powtorze slowo, to nazywamy BESTIALSTWEM!

Pierdolony jeszcze żył xD

Bym tego kutasa zajebał kilofem po jajach i wbił łopatę w oko. Kurwy niech cierpią. Robimy składkę na jakąś bombkę termonuklearną? :D

Po dyszce i nazbieramy :D

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...