Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Traktowanie zwierzat w Chinach.

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kumpel dzisiaj przeslal mi filmik na ktorym pokazane jest jak Chinczycy traktuja zwierzeta.

Gotowane zywcem, obdzierane ze skory zywcem ......

http://www.ptroa.co.il/petition

Dla mnie jest to wstrzasajace, ... jaka jest wasza opinia?

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mnie najbardziej wstrasnelo to jest ten pies z ostatniego ujecia, obdarty ze skory oddycha jeszcze ... rusza sie ... rozglada sie ... probuje wstac az wkoncu umiera : >

61093c6efb.png

Opublikowano

Oh Shit !

Tak żywcem ze skóry ?! To na pewno nie jest żaden fake ? No bo kurde, ja rozumiem no obedrzeć ze skóry jak już nie żyje, no bo tam pies jest jak u nas świnia jako jedzenie, ale w taki sposób ?

Opublikowano

Wiadomo odtylulat, że Chińczycy to podludzie. Po za tym mnożą się jak króliki, wyglądają tak samo. Powinno się całą Azję eksterminować. Od razu by było luźniej.

1567846744.png
Weteran
Opublikowano

o kurwa po co ja to oglądałem.. za wrażliwy jestem.. co za śmieci z tych chinczyków

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Oh Shit !

Tak żywcem ze skóry ?! To na pewno nie jest żaden fake ? No bo kurde, ja rozumiem no obedrzeć ze skóry jak już nie żyje, no bo tam pies jest jak u nas świnia jako jedzenie, ale w taki sposób ?

To zaden fake! To jest prawda, pare uejc wczesniej gotuja je zywcem : x

61093c6efb.png

Opublikowano

Takich filmików jest milion w Internecie. Po prostu zostawiam to bez komentarza.

Tam i Ameryce Południowej jest tego najwięcej, u nas w Europie też tylko po cichu.

Podpiszcie się pod petycją na dole tej strony :)

PS: zostawie komentarz: łezka się w oku kręci jak te zakrwawione głowy leżą psów, chętnie bym takich chińczyków pogotował czy pokopał w klatce.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Było już dawno na forum i dawno temu petycję podpisałem.

A co do tego filmu, to... nie wiem jak to opisać, ale w końcu coś jeść muszą, tylko szkoda że robią to w tak okrutny sposób.

(gdyby zabijali te psy jak najmniej boleśnie to nie miał bym nic przeciwko)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

up@

Pieprznięty jesteś? wogóle nie powinni zabijać psów,kotów.A co do filmiku jestem wstrząśnięty w chinach takie rzeczy na co dzień się dzieją. ;(

2uiyzh2.png
Opublikowano

up@

Pieprznięty jesteś? wogóle nie powinni zabijać psów,kotów.A co do filmiku jestem wstrząśnięty w chinach takie rzeczy na co dzień się dzieją. ;(

Nie powinni zabijać psów i kotów? Chyba żartujesz. Jesteś wegetarianinem czy coś? U nich psy i koty, u nas krowy i świnie. Zwierze to zwierze...

Takie traktowanie zwierząt jest nie tylko w Chinach.

Żeby nie było, że jestem jakiś super zły. Nie popieram takiego zachowania, a filmu nie oglądam, bo jem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jakoś muszą sobie z tym radzić :) Nic nie poradzimy a nawet jak byśmy mogli to po co :)

v1ygdo.jpg

O Polacy jakie dobre serca aż się łezka w ok kręci -,-

Opublikowano

żywcem lepiej skóra schodzi jak jeszcze krew krąży

Mięso z psa mmm:) a jaka ciepła skóra w zimę:P

Nie no bez jaj film widzialem 1,5roku temu i jak bym takiego chinola złapał to bym go za jaja powieśił w pomieszczeniu z wściekłymi psami:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Trzeba chińczyków zapakować w klatkę, jebnąć z bloku.

Bo to by było proporcjonalną odległością.

Czyli taka wysokość jak ciężarówka dla psa.

Ciekawe jakby się czuli...

Puścić wszystkich bez ubrań do klatki ze zwierzętami,

tak jak w Rzymie ludzie walczyli przeciwko tygrysom...

To tutaj powinni być związani i przeciwko tygrysom walczyć, albo lwom.

Opublikowano

Oni tego nie jedzą...

Każdego roku w Chinach dziesiątki milionów zwierząt zostają zarżnięte i zaszlachtowane. Zapotrzebowanie na futro jest wysokie, a Chińczycy je dostarczają. To czego nie uda im się wyeksportować poza Chiny zwykle kończy na talerzu. Zasmuca fakt, że zwierzęta cierpią horrendalne tortury. Są łapane na ulicy i tuzinami upychane w małych klatkach, bez możliwości ruchu. Następnie rzuca się nimi jak martwymi przedmiotami z ciężarówek na ziemię, uderzają o siebie na wzajem i obijają o stalowe klatki. Później klatki te są układane w sterty i wtedy zaczyna się prawdziwy koszmar. Zwierzę zostaje brutalnie wyciągnięte z klatki i związane, by uniknąć oporu. Jest lekko oszołomione uderzeniem w głowę, ale wciąż żywe. Jeżeli zwierzę nie jest ciężkie, pracownik trzyma je za tylnie łapy po czym bierze zamach i uderza jego głową o ziemie. Gdy zwierzę jest ogłuszone, zaczyna się nowy i niepojęty etap w tym trwającym koszmarze. Pracownik wykonuje małe nacięcie na plecach zwierzęcia, a następnie metodycznie ściąga z niego skórę. Proces skórowania trwa około minuty i podczas jego trwania pracownik aktywnie utrzymuje zwierzę przy życiu, ponieważ, jak się uważa, łatwiej jest oskórować zwierzę, gdy jest wciąż ciepłe i krew krąży w jego żyłach. Lecz tu koszmar się nie kończy. Ostatni etap tego niewyobrażalnego horroru polega na rzuceniu zwierzęcia na bok, na wierzch stosu powstałego z jego zdychających przyjaciół, gdzie umiera nie mogąc wytrzymać bólu. W innych przypadkach, gdy futro zwierzęcia nie jest potrzebne (głównie kocie), zostają one wrzucone do worka, a następnie ugotowane żywcem w beczce wrzącej wody.

Cały proces jest niesamowicie trudny do pojęcia, lecz wierzymy, że nie jest wynikiem okrucieństwa, ale raczej ignorancji i braku świadomości o potrzebach zwierząt. Pracownik nie myśli o zabiciu zwierzęcia przed rozpoczęciem i nie jest świadomy jego cierpienia. Naszym obowiązkiem jest sprowadzić oświecenie. Jest to nasz moralny obowiązek wobec tych zwierząt. Zamykanie oczu nie sprawi, że to się skończy!

Opublikowano

Generalnie tu nie chodzi o sam fakt zabijania psów itp tylko o to, w jaki sposób oni to robią.

Nie wiem jak tak można, zerwać z żywego zwierzaka skórę i patrzyć jak biedna psina zdycha w męczarniach.

Rozumiem, zabić humanitarnie ale żeby coś takiego odpierdalać? Jednak człowiek to gorszy niż zwierze.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Generalnie tu nie chodzi o sam fakt zabijania psów itp tylko o to, w jaki sposób oni to robią.

Nie wiem jak tak można, zerwać z żywego zwierzaka skórę i patrzyć jak biedna psina zdycha w męczarniach.

Rozumiem, zabić humanitarnie ale żeby coś takiego odpierdalać? Jednak człowiek to gorszy niż zwierze.

Próbowałeś ściągnąć skórę z zimnego króla lub lisa ?

Ja ich rozumiem to tylko praca :>

Opublikowano

Próbowałeś ściągnąć skórę z zimnego króla lub lisa ?

Ja ich rozumiem to tylko praca :>

I dla Ciebie gotowanie żywego zwierzaka we wrzącej wodzie również jest normalne?

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Jakby któryś z tych pierd***nych cepów dotknął np mojego psa zapierdoliłbym siekierą tak żeby jeszcze dychał a potem bym go dobił zdzierając skórę ...

To są jacyś ładnie pierdolnięci ludzie sry za wulgi , ale to szlag trafia :|

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

I dla Ciebie gotowanie żywego zwierzaka we wrzącej wodzie również jest normalne?

Pisałem że to normalne ?

Nie wiem po co oni je gotują może po to by sierść łatwiej wyrwać i wypychają tym coś.

Jakby któryś z tych pierd***nych cepów dotknął np mojego psa zapierdoliłbym siekierą tak żeby jeszcze dychał a potem bym go dobił zdzierając skórę ...

To są jacyś ładnie pierdolnięci ludzie sry za wulgi , ale to szlag trafia :|

....

Pies-rasy-Chow-Chow-po-chi%C5%84sku-znaczy-Smaczny-Smaczny.jpg

Opublikowano

JA tak samo jak jeden uzytkownik up nie mam nic przeciwko temu ze jedza te psy, my jemy krowy swinie itd. Ale zeby robic to w tak brutalny sposob? To jest bestialstwo.

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...