Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 S2 [Dedyk]

Traktorzysta

Zwój powroty Statusu  

785 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostawi? zwój powrotu statusu u NPC?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie będzie naprawione to żeby eq epickie dało sie robić Metalem a nie tylko u sury ponieważ jak spali to nie mamy już itemku ^ ^?

Opublikowano

Zapraszam na server o lvl nie trudno a z eq trzeba się troche pomęczyć .

Opublikowano

Serwera nie polecam. Wbilem prawie 200 lv, bilem metki, drop zalosny. 1 uleepszacz z metka to cud, a na kadzy item 15 trzeba, a metki bije sie w 2-3 osoby i troche chetnych jest, Bez is nie obejdzie sie, kd ktorych nie da sie zrobic sa w is. pety 10 na ludzi, fryz 10 na ludzi w is. Moim zdaniem serwer pod zarobek , admini nie udzielaja sie na forum w tematach dot. bugów nic. Ts'a nie ma. SYF. Zegnam ten serwer wraz z moja ekipą ~~7osob.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Gdyby jeszcze sie GM zajmowali banowaniem noobkow na WH czy jakims badziewiu bylo by super bo pisac mozna w nieskonczonosc do nich i tak to nic nie daje.

PS. Takie pytanie jak tu bedzie wygladac pvp przy maxymalnym eq 2 skile i koniec bo wszedzie bony na ludzi a abs normalne?

Opublikowano

ja nie moge jak instaluje klienta to niewazne gdzie podam lokalizacje zawsze instaluje mi w folderze Windows poprawcie to bo mam ochote zagrac a nie bede godzine siedzial i pliki przebieral

Opublikowano

Dodano opcje losowania "Duży Lotek" w którym można wygrać Monety do itemshopu za równowartość nawet 80zł. Ilość losowań nie ograniczona. Jedyne ograniczenie to czas (można losować na razie co 4h później zobaczymy) oraz trzeba posiadać przedmiot który można zdobyć z Szkatułki blasku księżyca.

791f747188ac8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodano "Wymiar Władców" gdzie możesz się sprawdzić w ile czasu pokonasz Elitarne Bossy i czy będziesz lepszy od innych - wejście na "wymiar Władców" poprzez pomnik, który stoi w każdym M1 na rynku. Zapraszamy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorrki, że double post.

Dziś z przyczyn od nas nie zależnych strona główna AriusMT2 jest nie czynna, konserwacja na hostingu.

Opublikowano

Gra sama w sobie działa, tylko strona główna z możliwością rejestracji jest nie czynna, za co wszystkich przepraszamy, lecz to naprawdę nie z naszej winy. Jeśli ktoś jest już zarejestrowany, a nie może pobrać klienta kilka postów wyżej podałam link do spakowanego klienta.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

S2 jest od 26 września off więc autor tematu mógł by napisać do modka o kasacje.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...