Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriusMT2 S2 [Dedyk]

Traktorzysta

Zwój powroty Statusu  

785 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zostawi? zwój powrotu statusu u NPC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten serwer jakis dziwny gralem przedtem normalnie a teraz nawet mi nie chce wlaczyc gry

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oddam konto za free sura wp 99lvl z w miarę dobrym eq kto 1 ten lepszy daje 1 warunek limit lubię to dla mnie

Opublikowano

to z tp jest przez to że w dropie jest dostępny zwój przywołania metina średniego(dzieki niemu mozna przywolac metina z dt co dzieci wykrorzystuja i w m1 przywoluja ), rano zostanie usunięty ze świadectw.

791f747188ac8.png

Opublikowano

No bez przesadyzmu - serwer wystartował 03 sierpnia od zera, a to że mają już jakieś lv wbite to problem w tym widzicie ? Największy lv to 173 to aż tak duży - nie wydaje mi się, expią, więc i lv wbijają.

Opublikowano

Oddam postać 130lv z Jinno, 10 lajkow od 1 osoby, kto 1 ten dostaje passy na Pw + zmienie na jego emaila

Zapraszam na serw(zeby nie bylo spamu)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Witam mam małe pytanko kto posiada eq wraz z kontem na METIN2 PL s9.Proszę o pisanie na mój numer gg:10070306

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Bon w zbrojach nie jest zbugowany jest ustawiony tak celowo. Przy najbliższej aktualizacji launchera poprawie błąd po stronie klienta z wypisanym tym bonem. Skille szamana zostały obniżone a sura w cale nie jest taki mocny.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Na poczatku serwer fajny tylko potem co sie okazalo ? meczylem sie 5 godzin zmieniajac bony w bransie weszly jakei chcialem 3k pz 12 lud 12 magia 10 szycie 10 do pz zrobilem ja na +9 i co sie okazalo ? bransy smoka nie mozna zrobic metalem ani bodziem to coz ide do tej sury co sie ulepsza i spalil. Podziekowalem za gre;]

Nie polecam chyba ze lubisz sie bawic z bonami 24/7 i potem meczyc sie zeby zrobic branse

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...