Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FactureMT2 [Hamachi]

sebastian42131

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Koniec na dziś serwer został wyłączony i zostanie jutro włączony o 9:00 - 21:00

Może byś się wypowiedział na temat tego powyżej? Czy może masz zamiar milczeć, bo wiesz, że nick podrobiłeś.

Proszę Cię, nie dobijaj mnie.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server spoko. Prezka10/10 nic nie pominołeś. Zagram tylko reje mi nie dziala ;/

Nie działa ci Rejestr ponieważ serwer OFF na dziś jutro ON o 9:00 do - 21:00

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Polecam , Polecam.

Zapraszam wszystkich do gry administracja ogarnięta.

Jeszcze raz zapraszam wszystkich.

sygnamz.png

Serdecznie zapraszam na serwer Reinor, czeka was tutaj wiele zabawy.

Opublikowano

Tak, Assasix nie popisał się kreatywnością. Nie wiem na co liczył, wybierając taką nazwę. Również nie polecam serwera, ponieważ znam admina i wiem, jakie ma podejście do ludzi.

Eh skąd ty możesz wiedzieć jakie ma podejście do ludzi ? ;] wbij na TS'a serwera to się przekonasz

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Co jest nie tak, wyłączyłem antywirusa i automatycznie zamyka mi się okienko z tą surą z nimfą i po chwili wywala okienko z Metinem co zrobić ?

Opublikowano

Co jest nie tak, wyłączyłem antywirusa i automatycznie zamyka mi się okienko z tą surą z nimfą i po chwili wywala okienko z Metinem co zrobić ?

poprawnie wgrac nakladke na rykoxa / wylaczyc inne metiny powinno pomuc

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Bo lvl dostajecie bo nam sie nudzi tak wgl powinniście sami wbijać.

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Eh skąd ty możesz wiedzieć jakie ma podejście do ludzi ? ;] wbij na TS'a serwera to się przekonasz

Ponieważ Assasix grał na serwerze ProMT2, nie raz byłam z nim na TS. Teraz z nudów i głupoty podszywa się pod gracza "Facture". To oszołom i tyle.

serwer padl?

sieci nie istnieja

Całe szczęście.

Opublikowano

Ale się nagryliśmy weś nie tykaj chłopaku Serwerów Priv jak nie umiesz dobrego zrobić.....

benedictus qui venit in nomine Domini - błogosławiony, który idzie w imię Pańskie

Opublikowano

Żadnych nowości . A te screeny z gry odstraszają . Autorowi nawet nie chciało się ich poprzycinać , aby nie było widać obramówek windows.

~Pozdrawiam

feik.png

- Ej , wiesz co ?

- Co ?

- Nic , Ha ha.

- Bardzo śmieszne.

Opublikowano

Rejestracja niedziała, gdy zwracam się o prośbę do GA by to naprawił on ma mnie gromotnie gdzieś. Niepolecam Serwer'a z powodu GA. Niezagram i nie polecam innym graczą

Metin 2 + Minecraft + Sport = Like It

Kopsnij + ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...