Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FactureMT2 [Hamachi]

sebastian42131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 10:06 i nie ma GA ;/

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Nadal go nie ma ;/

<3 

Opublikowano

10:30 i ani znaku życia ;/

<3 

Opublikowano

Serwer jest zaje..... i tyle .

10/10

Prezka 10/10

Zara pobieram hamaka i nakur..... ;D

Serwer jest zaje..... i tyle .

10/10

Prezka 10/10

Zara pobieram hamaka i nakur..... ;D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Będzie dzis ten serw on?

<3 

Opublikowano

Czesc. On. Pospałem se dzisiaj przepraszam al juz on godziny bd pozmieniane

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Tak dla info to sieci od Facture/1 do Facture/31 są pelne.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Serwera nie polecam z jednego prostego powodu. Nazwa serwera jak i nick administratora podrobiony, podszywa się on również na Ts'ie pod inną osobę. Rozmawiałem z administratorem, na początku się upierał, że nie ściągnął, lecz gdy powiedziałem mu, że jestem tym graczem, któremu ściągnął nick oraz nazwę serwera przyznał się. Nick ściągnięty od Top 1 pvp serwera PvpMT2, dawniej ProMT2. Nic dodać, nic ująć.

A co do Ts'a zalecam zmienić nick, ponieważ po prostu pożegnasz się z nim.

Opublikowano

Serwer jest pusty czy jak ? Bo nikogo nigdzie nie ma. A na start nie ma żadnego eq...

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Serwera nie polecam z jednego prostego powodu. Nazwa serwera jak i nick administratora podrobiony, podszywa się on również na Ts'ie pod inną osobę. Rozmawiałem z administratorem, na początku się upierał, że nie ściągnął, lecz gdy powiedziałem mu, że jestem tym graczem, któremu ściągnął nick oraz nazwę serwera przyznał się. Nick ściągnięty od Top 1 pvp serwera PvpMT2, dawniej ProMT2. Nic dodać, nic ująć.

A co do Ts'a zalecam zmienić nick, ponieważ po prostu pożegnasz się z nim.

Tak, Assasix nie popisał się kreatywnością. Nie wiem na co liczył, wybierając taką nazwę. Również nie polecam serwera, ponieważ znam admina i wiem, jakie ma podejście do ludzi.

Opublikowano

Koniec na dziś serwer został wyłączony i zostanie jutro włączony o 9:00 - 21:00

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...