Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Błędy konsolki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem mój serwer wyłącza się co kilkanaście minut i w konsoli pojawiają się nastepujące błędy:

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.Packet.a(Packet.java:130)

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.Packet2Handshake.a(SourceFile:21)

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.Packet.a(Packet.java:83)

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetworkManager.h(NetworkManager.java:149)

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetworkManager.c(NetworkManager.java:268)

10:04:18 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetworkReaderThread.run(SourceFile:76)

Czy ktoś wie co mam robić ??

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się z takim błędem ale widać że większość jest spowodowana javą więc moja propozycja to przeinstalować jave i spróbować ponownie i napisz czy pomogło

Opublikowano

Jeżeli widzisz na serwerze, jakieś błędy, to powinieneś napisać do hostingu, że takie błędy Ci wyskakują, gdyż są one związane, albo z jakimś pluginem, albo z maszyną. Bardzo często te błędy są tolerowane jako zwykły SPAM, i musisz się do tego przyzwyczaić. Jeżeli zaś, nie ma żadnego widocznego błędu, w trakcie gry - luzuj, i sie nie przejmuj ;)

@up

hahaha - Jak można przeinstalować Javę na serwerze? -.- 30 postów i już się zna...

@edit

Tak swoją drogą, ten błąd jest wywołany, poprzez błedy przy łączeniu do minecraft.net, lecz jak już mowiłem w 99% jest to spam, u mnie na serwerze też tak się działo. ;)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Wiem ale czy jest to jest przyczyną wylaczania się serwera ??

Pisałem do suppotu ale oni ,,niesą w stanie pomuc w tej sytuacji''

Przypomne niejestem LIKIEM w minecrafcie i javie ale z tym sobie jakoś nieradze mam 40 slotowy serwer.

I tu przosze o odpowiedź za co te błędy odpowiadają i jak je naprawić. Za odp dam DUŻEGO lika.

Opublikowano

Ale powiedziałem... To jest najczęściej spam. Nie musisz zwracać na to uwagi. Może to być przyczyną, że maszyna ma jakiś błąd, lub coś. Spróbuj wpisać komendę

/reload

W grze.. a następnie wyłącz serwer, i włącz. Może pomóc, lecz nie jestem tego w stu procentach pewien.

@EDIT

Jest możliwość, że nie updatowałeś wszyskich, lub żadnego plugina...

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Ale powiedziałem... To jest najczęściej spam. Nie musisz zwracać na to uwagi. Może to być przyczyną, że maszyna ma jakiś błąd, lub coś. Spróbuj wpisać komendę

/reload

W grze.. a następnie wyłącz serwer, i włącz. Może pomóc, lecz nie jestem tego w stu procentach pewien.

@EDIT

Jest możliwość, że nie updatowałeś wszyskich, lub żadnego plugina...

Niee robilem stopy reloady savy i nic :(

Opublikowano

Loczuch, źle mnie zrozumiałeś, chodziło mi oto żeby przeinstalował jave na kompie, bo myslalem ze ma wlasny postawiony serwer, bo nie napisal czy to z hostingu czy nie,a po 2 gdyby to byl spam to moglby dalej grac a pisze ze mu wylacza gre.

Jesli jest to serwer z hostingu to nie mam pojecia co to moze byc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...