Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe suvy na 3 dni

lars123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 auta do odebrania wczoraj dodałem te 2 auta i miałem 4 auta do odebrania dziś się loguję i mam tylko 2 te co wcześniej miałem.

Nie aktywowałem tych 2 nowych więc powinny być nadal do odebrania 4 auta.

Może ktoś wie czemu tak się stało.

Opublikowano

Mam 2 auta do odebrania wczoraj dodałem te 2 auta i miałem 4 auta do odebrania dziś się loguję i mam tylko 2 te co wcześniej miałem.

Nie aktywowałem tych 2 nowych więc powinny być nadal do odebrania 4 auta.

Może ktoś wie czemu tak się stało.

Przed chwila wyczytalem ze to byl po prostu bug z tymi suvami i po usuwali je jako gifty :/ jak bys wczoraj odebral to bys mial na stale, a tak to je mozna odebrac tylko w grze u dilera jako rentale eh :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

No ja je miałem dodane do prezentów ale były na 3 dni więc sobie je zostawiłem na potem dziś chciałem 1 sobie zobaczyć ale poznikały miałem już podobnie z mnożnikiem gotówki gdy go chciałem odebrać wystąpił błąd mnożnika nie ma do odebrania ani nie został aktywowany. "/

Ale zaraz zaraz mówisz że na zawsze by były? Mi się wyświetliło że będzie przez 3 dni po aktywacji?

Opublikowano

No ja je miałem dodane do prezentów ale były na 3 dni więc sobie je zostawiłem na potem dziś chciałem 1 sobie zobaczyć ale poznikały miałem już podobnie z mnożnikiem gotówki gdy go chciałem odebrać wystąpił błąd mnożnika nie ma do odebrania ani nie został aktywowany. "/

Ale zaraz zaraz mówisz że na zawsze by były? Mi się wyświetliło że będzie przez 3 dni po aktywacji?

Tak Bylo napisane ze sa na 3 dni, ale byl bug i dodawalo je na stale :D i kazdy kto je odebral wczoraj jak tylko kody sie pokazaly i dodal do garazu bedzie je mial na zawsze:)

xfz40l.jpg

Opublikowano

Mi kod działa, ale nie dostaje prezentu. Mam tylko statystyki. Wchodziłem na link od napek, ale pisało, że nie ma prezentów do odebrania. Nie próbowałem odbierać w grze.

Opublikowano

A tak apropo suv'ów.

Można nimi pojechać wyścigi dla klasy 1 i 3..

Wystarczy dać ucieczkę drużynową dla klasy 3, prywatna i pozapraszać znajomych :D

Opublikowano

Czytajcie wcześniejsze ... Nie działa juz pousuwali to bo był bug zostawały na stałe ten kto wczoraj je odebrał ma farta bo ma na zawsze

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Haha jakis bug z nimi jest i chyba to nie sa rentale na 3 dni tylko na stale sa, bo mozna je edytowac ;) sprzedac czy jak kto woli :D

można na przykład po sprzedaniu znowu go zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...