Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe suvy na 3 dni

lars123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na e-mail powinniena wam przyjść wiadomość z kluczami do suva królewskiego i jeszcze jakiegoś są one z battlefield heroes :D. Jak najszybciej sprawdzcie e mail

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Czyli mam grać w battlefield heros żeby je mieć czy co ?

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Na e-mail powinniena wam przyjść wiadomość z kluczami do suva królewskiego i jeszcze jakiegoś są one z battlefield heroes :D. Jak najszybciej sprawdzcie e mail

Skad takie info masz

A dobra wiem

macie kody na suvki POZDRO :D

Royal SUV:

FMTX-D8WQ-62S8-LSX6

National SUV:

CYXY-RVUJ-YYD7-UFDD

xfz40l.jpg

Opublikowano

Haha jakis bug z nimi jest i chyba to nie sa rentale na 3 dni tylko na stale sa, bo mozna je edytowac ;) sprzedac czy jak kto woli :D

xfz40l.jpg

Opublikowano

one sa na stale xD buahahaha omg nie pisze ile dni pozostalo ;D

/mozna je odpierac i sellac kilka razy ;d dxxddxd

/ a nie to ja mam bugga ;< nie mozna 2x wziąć

Opublikowano

Ale zdążyłem jednego sprzedać :D

@EDIT Nadal mam mojego jednego na stałe :)))) u mnie go nie naprawili mam białego suva bez limitu czasu i mogę tuningować

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Wlasnie to jest dziwne ze od poczatku jak tylko pokazaly sie te kody to jedym dawalo na stale a innym na 3 dni, tam gdzies przeczytalem ze to moze byc wina, gdzie sie prezent odbiera. Ja odebralem na stronie i dalo na stale, a podobno w grze jak sie bralo np. u dilera albo w boost store to dawalo na 3 dni, to nie wiem jak ktos jeszcze nie odebral niech sprobuje przez strone odebrac prezent, moze da na stale :)

xfz40l.jpg

Opublikowano

a jak wpisałem już oba kody,jednego suva odebrałem a drugiego nie,to jak odebrać przez stronę?Bo mi napek dał sposób przy wpisaniu kodu

Opublikowano

@up ja mam tylko statystyki

Po wpisaniu kodu, odswiez strony jeden, dwa razy i powinien Ci sie pokazac Prezent nad statystykami, jak go nie bedzie to od czekaj jakis czas, bo nie raz prezenty dochodza nawet kilka godzin, ale z tego co widze napisales wyzej ze wpisales oby dwa kody to powinienes miec takie cos jak wyzej na screnie :)

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...