Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Chiński znaczek GM.

Mondes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam wole standardowy z globala ;]

@antywarn

moze komus sie przyda ;] w co wątpie ^^

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

no co Ty kurwa pierdolisz stary ? sam potrzebowałem tego znaczka, prosiłem o to nawet tworząc temat - on to udostępnił, dzięki mu wielkie. są tacy, którym się spodoba i zabiorą a skoro Ci się nie podoba to chociaż zrób dla mnie jedno - wypierdalaj proszę ...

e89d35060_paszol_won_.jpg

no kurwa... rozwaliłeś mnie ;] z przykrością muszę stwierdzić, iż nie ,,wypierdole'' się ;]

tak wgl. po co ci ten znaczek? na serwer czy co...? chyba go na dedyka nie wezmiesz..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

tak muszę Ci powiedzieć, że zobacz do kogo adresowałem swój post.

tak, wezmę go do siebie na serwer

btw. idź proś o zamazanie nazwy serwera na tłach logowania

umarł

Opublikowano

ide prosic ;] ale o co ci chodzi? ja nic do ciebie nie mam a ty z wulgami do mnie...

Opublikowano

@z4z0l Do mnie piszesz ? Jakim prawem wypierdalaj ? Gówniarzu masz mordę nie wyparzoną chyba. Co myślisz że jesteś anonimowy ? Nie !

Chcesz to możemy się zabawić po sądach dzieciaku

Ten znaczek był już od dawna. Osoby które tworzą i tworzyli serwery od tego czasu więdza o tym dobrze a nie jakiś zapruty dzieciak z gimnazjum ...

Pozdro gówniarzu jeszcze raz do mnie napisz w taki sposób to inaczej się zabawimy

Opublikowano

@kulturka

cwelu...

masz takie tłuste włosy, że można na nich frytki smażyć..

a tak na serio:

30951093034239238911.jpg

kur.. nie myslalem, ze taki pazerny spam się zrobi..

Opublikowano

Ok sprostujmy sprawę - na GG miałem podane imię i nazwisko, do tego miejscowość. Awatar który również był ustawiony, w ten sam sposób jest ustawiony na profilowym na fejsie. Od tyle jego zajebisty hakerskich zagrywek.

umarł

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...