Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][Dll] League of Legends Bot

Massimiliano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usunąłem wszystkie Scripts i libs, a w Sprites miałeś jakieś screeny więc je też usunąłem i zostawiłem pusty folder. Tą paczkę mam od jakiegoś znanego twórcy skryptów, przynajmniej na botoflegends.com. Link:

http://botoflegends.com/forum/index.php?/topic/223-release-funnypullback-scripts-libs/page__hl__%2Bakali+%2Bsbtw

A tutaj sam wrzuciłem pliki na hosting bo na tamtym jest ograniczenie 1dl / godz.

Scripts.rar (w środku libs):

http://speedy.sh/3AhqQ/Scripts.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/file/205e1cdfe99f4392ab37d0474e07162561a5874827309d11d468b31b3960c3d8/analysis/1344250461/

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WYPIERDALAĆ NOOBY SKRYPTÓW POTRZEBUJĄ HSHUSHSUHSU A POTEM SIE DZIWIĆ ŻE BANY NA PERME DOSTAJECIE POZDRO POĆWICZCIE

Opublikowano

UP@

I cos jeszcze? Zalosny jestes, forum o czitach, wypierdalaj.

Na EU-WEST nie dziala , trzeba czekac na aktualizacje.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Dzisiaj konto zostało odbanowane za czity po tygodniu ;P. Apropo wczoraj mi stronka nie działała nie wiem czy dzisiaj działa.

1337

Opublikowano

WYPIERDALAĆ NOOBY SKRYPTÓW POTRZEBUJĄ HSHUSHSUHSU A POTEM SIE DZIWIĆ ŻE BANY NA PERME DOSTAJECIE POZDRO POĆWICZCIE

Zjebie, rozwiń sobie skrót MPC.

// Ignoruj takich i tyle.

Opublikowano

I że tacy ludzie nie dostają banów...

@Topic

Wiadomo może kiedy strona, zarazem bot będą działać?

@Edit

It Working ;D

Już działa;D

Like It!

Opublikowano

Bot juz dziala na EU-WEST, a jak wam dalej nie dziala to pobierzcie DLkę ktora koels dal na czacie i zmiencie jej nazwe na BoL.dll

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

hahahaha sie gimby hackujace tutaj zleciały nononono, widać lol spada na psy pozdro gimby myslicie ze sie warnami przejme ? ;_; biedaki cebulaki

Opublikowano

@up2x

Wali nas to ze placzesz cały dzien bo CHLOPAKI HAXUJA W LOLU A TO TAKA FAJNA GRA multi player cheats , elo

1337

Opublikowano

Greetings Summoner,

Your account has been temporarily suspended for breaching our Terms of Use. Our system has detected improper modifications to your League of Legends client. While we allow for customization and creativity, modifications that allow for an unfair competitive edge are unwelcome on the Fields of Justice.

To ensure that your system has no unwelcome modifications, we recommend using the official client without third party modifications. You may download an unmodified version of the client at http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Please note that continued usage of improper modifications can result in further disciplinary actions. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

J. Using any unauthorized third party programs, including but not limited to "mods," "hacks," "cheats," "scripts," "bots," "trainers," and automation programs, that interact with the Software in any way, for any purpose, including, without limitation, any unauthorized third party programs that intercept, emulate, or redirect any communication between the Software and Riot Games and any unauthorized third party programs that collect information about the Game by reading areas of memory used by the Software to store information.

You can read our full Terms of Use here: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

If you have any further questions you may contact us at: http://support.leagueoflegends.com

hahahaha chyba skończe z tym zabawkami :) póki co nie offałem lola od wczoraj wiec nawet nie wiem czy zapomnieli zawiesic konto czy zawiesza po ponownym logu. szkoda tylko ze dat nie napisali...

Opublikowano

haha, macie tylko jedną wymówke Multi players cheats, nic wiecej hahaha biedne dzieci :DD PERMY NIECH DADZĄ WAM

Opublikowano

Ja też nie radze używać, kolega bana na tydzień po 3 dnia używania

@sorce

wpierdalasz w temat z nie potrzebnymi postami, wyzywasz, bo tyle tylko potrafisz. Rage kid pewne bana dostał czy cóś, lub od razu w główce mu się pomieszało. Uważam że ciszysz się pisząc głupi posty, czy to prawda?

Opublikowano

Widać fajnych masz koleżków co jadą na haxach. Poza tym, bana dostałem ale tutaj na forum, w grze nigdy Mój Drogi "Krysianie". W ogóle to lubie jechać po ludziach, ale to po takich ludziach, którzy używają hax'ów bo nic nie umieją osiągnąć xD // TAK BARDZO SIE CIESZE.

Opublikowano

Sorce z tego co piszesz można wywnioskować, że masz pociąg do płci nie koniecznie przeciwnej, że na co dzień bierzesz udział w orgiach z panami, które za zwyczaj kończą się wytryskiem na twoją twarz albo w twoją dupę . Jeżeli przeszkadzają ci ludzie, którzy cheatują to powiem z całego szczerego serca wypierdalaj. MPC-Multi Player Cheats mówi Ci to coś czy masz IQ niższe niższe niż moje buty ze skóry ? Jeżeli sam nie poszukujesz cheatów tylko możliwości do pohejtowania i dowartościowania się po swoim nieprzyjemnym analnym dzieciństwie to idz gdzie indziej np. znajdź jakieś forum z "Panami" po 80 i umów się na stosunek. Tyle odemnie dzięki.

failed to load bol injector

mam taki błąd pomoże ktoś.?

pomoże ktoś?

Opublikowano

Widać fajnych masz koleżków co jadą na haxach. Poza tym, bana dostałem ale tutaj na forum, w grze nigdy Mój Drogi "Krysianie". W ogóle to lubie jechać po ludziach, ale to po takich ludziach, którzy używają hax'ów bo nic nie umieją osiągnąć xD // TAK BARDZO SIE CIESZE.

Naciśnij przycisk wyloguj i już nigdy się nie zaloguj

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...