Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adblock

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam adbloka żeby wyłączyć reklamy w całym internecie, nie tylko na mpc. nie będę specjalnie wyłączał jak wchodzę na mpc. Zresztą mieliśmy nie mieć żadnych reklam...

ściągnij adblock plus -> opcje -> wykluczone strony -> wpisz www.mpcforum.pl i dodaj.

4 osoby dostały za to perma. zobacz w zbanowanych

oni nie dostali bana za włączania adblocka tylko 3 osoby dostały za udostępnienie sposobu jak wyłączać reklamy za pomocą kasperskiego , a Anoizm dostał w sumie za nic.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Według mnie nie jest to ban, za kliknięcie 'Nigdy' (?), tylko za kłótnie z kokoszem i nakłanianie ludzi do zgłaszania faktu supportowi.

Nie jestem w temacie więc nie kojarzę za bardzo faktów.

Opublikowano

ogólnie chyba jest tak, że różowe rangi nie widzą pani kasi (ja jako postmaker i kidmodzi). Ale to jest nie fair. Kolega ma gdzieś nagrane, jak sam kokosz mówi, że "reklamy generują taki przychód, że on do MPC nie musi dokładać". Więc bitch please, gtfo z waszymi tekstami jaki to kokosz biedny. Jakby był taki biedny, to by go nie było stać na najlepszy serwer w sieci. Nie zmienia to jednak faktu, że regulamin adsense jest łamany. Używanie adblocka powinno być legalne. W końcu kokosz podobno miał nie ingerować w nasze życie i przeglądarki ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Wg. mnie używanie programu typu adblock jest nieuczciwe wobec twórców ( w tym wypadku kokosz ).

Nie będę tłumaczyć dlaczego, bo nie mam chęci tyle pisać, a i tak wy nie zrozumiecie, dopóki sami nie będziecie na tym tracić.

Zwróćcie uwagę, nikt was nie zmusza do siedzenia na forum, nie podoba się to na nie nie wchodźcie.

Ps. ADSense regulamin:

Nie proś nikogo o klikanie Twoich reklam Google.

- Prosi aby były widoczne, nie klikanie.

Nie używaj wyskakujących okienek z monitami ani funkcji automatycznej instalacji oprogramowania.

- Chodzi bardziej o wyskakujące okno z reklamą, a w oknie nic się nie instaluje. Na moje oko, nie łamie to w żaden sposób regulaminu.

Opublikowano

Wg. mnie używanie programu typu adblock jest nieuczciwe wobec twórców ( w tym wypadku kokosz ).

Jeżeli tak to rozumować, to kokosz także działa na szkodę innych, tworząc forum o cheatach, bo gry tracą wiele przez hacki itd :P

W sumie, to jest jego forum i jego decyzja :P

Pozdro

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

A moja decyzja jest taka, że ten temat jest nudny. Nie ważne jakie kroki zrobisz to i tak znajdą się "hejterzy", którzy i tak będą mieszać innych z błotem.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...