Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XAsparteXx

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdole ? Bo zgłaszane jest to że mpc. wymusza wyłączenie adblocka a tym samym wymusza tak jak by oglądanie reklam , a to jest już naruszenie zasad programu!

Cześć.

Opublikowano

https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=23921

Nie, kokosz? Ważne, że hajsik sie zgadza (śmiech)

Punkty dotyczące wdrażania reklam, szczególnie ten o nazwie: Nie używaj wyskakujących okienek z monitami ani funkcji automatycznej instalacji oprogramowania.

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Opublikowano

Asparte Google się nim zajmie już, więc spokojna głowa o to.

Nie musisz mi tego przypominać. Pierwsza rzecz, którą zrobiłęm po ujrzeniu tego komunikatu to było znalezienie formularza zgłoszeniowego. Dla wszystkich chętnych:

https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=pl&contact_type=violation_report&rd=2

Opublikowano

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/dzialam-na-szkode-forum-jest-mi-tak-przykro-ze-ja-pierdole-pl-ffffff

Jeśli nie chce wam się w link wchodzić to:

dzialamnaszkodeforumjes.jpg

Coś dla poprawienia humoru.

MPC miał się nie sprzedać i co? :)

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale dzięki takim reklamom to forum wygląda jak wygląda.

Nie sądzę nawet żeby kokosz brał coś z tego do własnej kieszeni, mało tego pewnie jeszcze dopłaca z własnej kasy :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano
Ten świat zdziczał, jakby miało to znaczenie

Ewidentny szał kasy infekuje otoczenie

Opublikowano

https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=23921

Nie, kokosz? Ważne, że hajsik sie zgadza (śmiech)

Punkty dotyczące wdrażania reklam, szczególnie ten o nazwie: Nie używaj wyskakujących okienek z monitami ani funkcji automatycznej instalacji oprogramowania.

@Ja tam nic zglaszać nie bd bo rozumiem ze forum musi sie z czegoś otrzymywać ale banowac za ad to przesada

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Arcymistrz
Opublikowano

Słuchajcie, tak naprawdę to jest kilka reklam, tak jest to kasa, ale bez tej kasy, gówno by było a nie MPC, kokosz napewno dokłada z tego co pisali to w cholere na utrzymanie forum idzie, 3 reklamy na krzyż i was to boli ? Proszę was, przecież, bez tych reklam byście błąkali się po jakiś śmieciach, kopiach tego forum, i narzekali, aaa kokosz mogliście wyłączy AdBlock'a, a teraz hejtujecie, pomyślcie... wątpie, żeby kokosz miał z tego zysk, a jak ma to mały.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale dzięki takim reklamom to forum wygląda jak wygląda.

Nie sądzę nawet żeby kokosz brał coś z tego do własnej kieszeni, mało tego pewnie jeszcze dopłaca z własnej kasy :)

Haha , dopierdoliłeś ... zarabia z 3k i jeszcze dokłada jasne jasne , Jak by nie używał appki wymuszającej oglądanie reklam nie było by tego ,Ja mam kiłe ty rzeżączkę więc podajmy sobie rączkę ...

dzialamnaszkodeforumjes.jpg

Cześć.

Opublikowano

Słuchajcie, tak naprawdę to jest kilka reklam, tak jest to kasa, ale bez tej kasy, gówno by było a nie MPC, kokosz napewno dokłada z tego co pisali to w cholere na utrzymanie forum idzie, 3 reklamy na krzyż i was to boli ? Proszę was, przecież, bez tych reklam byście błąkali się po jakiś śmieciach, kopiach tego forum, i narzekali, aaa kokosz mogliście wyłączy AdBlock'a, a teraz hejtujecie, pomyślcie... wątpie, żeby kokosz miał z tego zysk, a jak ma to mały.

Nie chodzi o same reklamy. Chodzi o wymuszanie na uzytkownikach wyłaczania adblocka. O ile dobrze pamiętam, to kilka meisięcy temu była wielka walka o wolnosc internetu (śmiech).

Opublikowano

Jak by mu tak zależało na kasie, to by wprowadził goldmembera. Sam bym chętnie kupił, no ale cóż...

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...