Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Piece

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, mam 2 pytania.

1. Od 516 albo 517 odcinka bodajże.

2.

Odkąd ich ten shichibukai rozdzieli nie będą mieli żadnej wspólnej działalności, a zaraz po wiadomości Luffiego już po whitebear saga wszyscy rozpoczną swoje nużące treningi, niektóre ciekawe niektóre nie. Aż do timeskipa będą osobno

Opublikowano

Eh, nie ma to jak promować only 1 stronkę.

Dorzuć do tematu

www.onepiecenakama.pl

bo na op.com.pl starszych odcinków nie edytowali i są z rażącymi błędami.

Anime zajebiste, ale strasznie się przeciąga. Wolę mangę.

Dzień dobry, mam 2 pytania. Jestem aktualnie przy ponad 325 odcinku.

1. Za długo będzie timeskip?

2. Zejdą z grandline na jakiś czas, czy nie?

1# Dokładnie 517 odcinek.

2#

Tak, kiedy Kuma(Schichibukai) ich porozsyła po świecie, Luffy dowie się o planowanej egzekucji swojego brata(Ace) i będzie go próbował uratować, po dwóch sagach (Impel Down - więzienie, Marineford - wojna) Luffy wyśle im tajną wiadomość o planowanym powrocie na Archipelag za 2lata, w ciągu tych dwóch lat będą trenować i to będzie timeskip, a jego efekty możemy zobaczyć już od 517 odcinka.

Opublikowano

Nie możecie odpowiedzieć na to drugie pytanie "tak, ok. odc. xxx" albo "nie"?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Odpowiedziałem na początku "Tak", powinieneś automatycznie się domyślić że dalsze słowa są spoilerem :D Heh, nawet jeśli przeczytałeś to się nie martw, ja nie skończyłem połowy serii a już przeczytałem wszystkie artykuły o OP a i tak nie kumałem o co chodzi póki nie obejrzałem ;>

Opublikowano

Odpowiedziałem na początku "Tak", powinieneś automatycznie się domyślić że dalsze słowa są spoilerem :D Heh, nawet jeśli przeczytałeś to się nie martw, ja nie skończyłem połowy serii a już przeczytałem wszystkie artykuły o OP a i tak nie kumałem o co chodzi póki nie obejrzałem ;>

Nawet nie otwierałem spoilera, dlatego nie wiem co napisałeś tam na początku :)

Opublikowano

Anime na początku strasznie mnie wciągnęło i dziennie oglądałam nawet kilka odcinków ale zatrzymałam się w momencie kiedy cała załoga pomagała tej malej dziewczynce z takim jednym smokiem...nie wiem dlaczego ale miałam wrażenie że każdy odcinek jest nudny i monotonny. Czułam coś podobnego podczas oglądania Czarodziejki z Księżyca, gdzie w każdym odcinku pojawiał się wróg, ona go zabijała a z opresji ratował ją Tuxedo i tak w kółko i w kółko. Może kiedyś jeszcze wrócę do oglądania One Piece ;)

58815786.jpg

Opublikowano

Skoro tak wygląda świat One Piece:

Red_Line_Planet.jpg

To gdzie jest Raftel i 4 głowne morza?

Opublikowano

Anime na początku strasznie mnie wciągnęło i dziennie oglądałam nawet kilka odcinków ale zatrzymałam się w momencie kiedy cała załoga pomagała tej malej dziewczynce z takim jednym smokiem...nie wiem dlaczego ale miałam wrażenie że każdy odcinek jest nudny i monotonny. Czułam coś podobnego podczas oglądania Czarodziejki z Księżyca, gdzie w każdym odcinku pojawiał się wróg, ona go zabijała a z opresji ratował ją Tuxedo i tak w kółko i w kółko. Może kiedyś jeszcze wrócę do oglądania One Piece ;)

To co oglądałaś to był filler. Nie ma zbytnio sensu go oglądać. Nie dziwcie się że początkowe odcinki są o kant dupy rozbić, pomyślcie który to był rocznik...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mega tasiemiec, nie mogą tych odcinków jakoś poskracać wyrzucając pierdoły?

//Pytanie: Anime jest daleko za wątkiem z mangi?

Opublikowano

Anime bardzo fajne, jedno z najlepszych. Co do Fairy Tail nie można porównywać, że One Piece jest lepszy ponieważ to to troszkę inne klimaty. Oba anime stoją na tym samym poziomie. Kreska w dalszych odcinkach jest trochę lepsza ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• 1 rok później...
Opublikowano

kurde nie wiem czy chwytać się za to anime :D

Liczba 620+ ep jest trochę przerażająca.

Z tego co widzę większości się podoba.

rmoiyq.png

Opublikowano

Anime gorąco polecam. Obejrzałem 80 tytułów z czego kilka najlepszych tasiemców jak: Bleach, Naruto, Dragon Ball, Gintama, D. Gray Man itp. One Piece okazało się najlepszym dziełem na jakiego natrafiłem. Pierwszy raz mi się zdarzyło bym oglądał 20 odcinków dziennie i się przy tym totalnie nie nudził, a wręcz z odcinka na odcinek coraz bardziej się jarałem.

Jedyne co mi nie przeszło to pierwsze odcinki, które były takie sobie. Całkiem okej, ale dużo osób musi się zmusić do ich obejrzenia by przejść do tych lepszych - ja osobiście nie żałuję.

Najlepsze sagi zaczynają się od Wyspy Kobiet, a najlepszą zawsze będzie dla mnie Marineford.

No cóż OP = majstersztyk, w pełni zasługuje na top 1, na mojej liście animców.

"Know Your Place"

Opublikowano

Ech , jedno z lepszy anime :). Od dobrego 1.5 r. oglądam i jestem zachwycony!

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam może mi ktoś napisać który ma nr chapter pokrywający się z 620 odcinkiem anime ?

rs2h.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie do ludzi, którzy oglądają cały czas OP. Opłaca się oglądać fillery, są jakoś mocno związane z jakimiś wątkami fabularnymi? Jestem aktualnie na 72 odcinku xD  ominąłem wszystkie fillery i lecę dalej. Anime wypada jak dla mnie średnio ale ma ciekawy humor za co ciągnę tego tasiemca. W dalszych odcinkach One Piece jak wypada całokształt? Poziom znacznie spada i nieudolne ciągniecie wszystkiego? (coś jak w naruto)

; )

Opublikowano

Mam pytanie do ludzi, którzy oglądają cały czas OP. Opłaca się oglądać fillery, są jakoś mocno związane z jakimiś wątkami fabularnymi? Jestem aktualnie na 72 odcinku xD  ominąłem wszystkie fillery i lecę dalej. Anime wypada jak dla mnie średnio ale ma ciekawy humor za co ciągnę tego tasiemca. W dalszych odcinkach One Piece jak wypada całokształt? Poziom znacznie spada i nieudolne ciągniecie wszystkiego? (coś jak w naruto)

im dalej tym lepiej!! z sagi na sagi jest co raz lepszy poziom i nie ma tak, że ten poziom spada. :)

filery jak to filery - nie są związane z wątkiem fabularnym. chociaż większość filerów jest naprawdę bardzo dobrze zrobiona, nawet nie będziesz wiedział, że to filery. xD ja tam oglądałem i mi się podobały. ale wiadomo, są też filery które są gówniane (ale nie tak jak w naruto), ale też je oglądałem. xD

52126142219396245817.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualna saga jest w moim odczuciu strasznie chujowo zrobiona, póki co nie wszystko zostało wyraźnie wytłumaczone, chociażby dlaczego chcą zniszczyć ta fabrykę, a ich główny cel jest inny. Przyznanie się przed admirałem do sojuszu, to w ogóle wydało mi się bezsensowne. xD

Pomogę z matematyki, PW.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...