Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty za darmo / lub te 24h

Ugly1665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema szukam bota który jest za free albo bota który jest na 24h linki do tych botów pisać w postach będą like.

Opublikowano

A i moje drugie pytanie żeby nie zaśmiecać forum czy jest jakiś bug na seprom,prometium,paladium, szybsza rozbudowa skeylaba

Opublikowano

A o co chodzi z ibot ( ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^) on jest za darmo a czy PBDO nie jest czasami do UriWars czy jakoś tak (chodzi mi o to darkorbit tylko na faceboku)

a te boty działają na Serwerze Hiszpania 4 bo zacząłem tam grać 5 dni temu i bym przynajmniej wykorzystał te boty za free

Opublikowano

A o co chodzi z ibot ( ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^) on jest za darmo a czy PBDO nie jest czasami do UriWars czy jakoś tak (chodzi mi o to darkorbit tylko na faceboku)

a te boty działają na Serwerze Hiszpania 4 bo zacząłem tam grać 5 dni temu i bym przynajmniej wykorzystał te boty za free

( ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^)- tak te same opcje co piętro wyżej. Działają na Hiszpani, wszystkie serwery, PBDO jest do zwykłego DO, jakby był do Uridium Wars to pewnie nazywał by się PBUW-bot ;p

sygnacu.jpg

Opublikowano

PBDO 1 godzina latania za free ?? a macie jakąś instrukcje jak go ustawić każdy kto tu napisał post doja like ;)

Opublikowano

Wystąpił błąd

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji.

Jutro ci dam like dzisiaj już wykorzystałem limit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...