Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] PBDOBOT za free

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziękowania dla uzytkownika asiok :) Po przeczytaniu tego tematu chciał zabłysnąć na e*pvp -.- Jakoś nie zabłysnąłeś ... i tak za nooba Cię uważają ;) ( Też czytam inne fora parówo ...)

Przeczytałem posta w którym autor twierdzi że trial PBDOBOTA jest na 1h dziennie. Śmiać mi się zachciało patrząc na to że inni nie umieją myśleć -.- . Otóż licencja ( nawet ten trial ) przyznawany jest do konta na forum tak ? Więc jeśli założycie konto na forum PBDOBota i wykorzystacie tego godzinnego triala to .....

MOŻECIE ZAŁOŻYĆ NOWE KONTO NA FORUM I NIE CZEKAĆ 24H TYLKO ODRAZU SOBIE BOCIĆ NA PB ZA FREE -.-

Troszku myślenia nie zaszkodzi a zyskujecie bota za free .

Rejestracja tu : http://pbdo-bot.com/

@-5% proszę.

@Taki nius i 0 wyświetleń ^^

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś wielki :D Teraz niech ktoś sprawdzi czy działa :D

Wiem o tym , gdybym tu opublikował wszystko co mam zostałbym waszym bogiem :) Nie czekaj na innych sam przetestuj.

p.s a gdzie lajk ? -.-

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ty, a wiesz ze jak zrobisz nowe konto na mpc to nie będzie warnow ? tut do dupy, komu by się chciało co godzinę zmieniać dane w bocie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Moim zdaniem chyba większość mądrzejszych osób to wie.

To po co pytają czy jest jakiś darmowy bot na alienki ? Kto nie wiedział już wie.

ty, a wiesz ze jak zrobisz nowe konto na mpc to nie będzie warnow ? tut do dupy, komu by się chciało co godzinę zmieniać dane w bocie

nie musisz nic robić ... czekaj sobie 24h na nowego triala :) Może ty tak coś łaskawie wstawisz co pomoże innym a ja to ocenie -.-

git i tyle like leci!

to gdzie ten lajk ? :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To co uważałem za słuszne wam dałem ... może dam coś jeszcze ale zastanowie się. Jeśli komuś się ten tut przyda to fajnie :) a jeśli nie to trudno nabijajcie sobie posty tekstami typu że triala nie będzie .... prędzej czy później i tak go nie będzie więc się odpiernicz -.-

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

prosze o link do dowland pdobot :unsure: i czy dziala na darkorbit czy to na te uridium wars albo na to drugie dark

Opublikowano

To co uważałem za słuszne wam dałem ... może dam coś jeszcze ale zastanowie się. Jeśli komuś się ten tut przyda to fajnie :) a jeśli nie to trudno nabijajcie sobie posty tekstami typu że triala nie będzie .... prędzej czy później i tak go nie będzie więc się odpiernicz -.-

Napisz mi na PW swoje pomysły :D

Opublikowano

prosze o link do dowland pdobot :unsure: i czy dziala na darkorbit czy to na te uridium wars albo na to drugie dark

1 post ... główna strona tego bota. To jest na to normalne darkorbit.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Można napisać bota do zmiany danych, więc to nie problem.

Opublikowano

@AdzikXD

I co Ci z tego triala na 1h dziennie a kombassowi daj spokuj bo ja pamiętam ile on na to forum wniósł razem z NoobKillerem Mr.Quakiem czy Magotem to była zajebista 'grupka' dzięki której te forum było zajebiste a teraz jest dobrze jak ktoś się podzieli czymś raz na miecha.

Ode mnie dla nich wielki szacun !

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@AdzikXD

I co Ci z tego triala na 1h dziennie a kombassowi daj spokuj bo ja pamiętam ile on na to forum wniósł razem z NoobKillerem Mr.Quakiem czy Magotem to była zajebista 'grupka' dzięki której te forum było zajebiste a teraz jest dobrze jak ktoś się podzieli czymś raz na miecha.

Ode mnie dla nich wielki szacun !

Nie równaj mnie do nich bo przy nich wymiękam ale ok ;) Miło mi,.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jak tut do dupy to się nim podetrzyj , ja np mam licencje na kbota noGG a gammy mi pdobot w 1h nie zrobi ,a założe kilka kont na forum pdobota w jeden dzien np.12 i codziennie na tych 12 mam triala, i robie sobie nim 3 gammy dzinnie. TuT przydatny ale dla myślących ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

@up popieram

@Co do tuta... Tłumacze wam jak by to wyglądał...

Założenie konta z emailem zajmie jakieś 10min

-Macie tego bota na koncie:

-Odpalacie

-logujecie się

-wgrywacie task

-puszczacie bota

(10min)

Zostało wam 50 min bocenia

puszczacie go na np. boxsy i macie z tego powiedzmy 2k uri

jeśli zginiecie ze 2 razy macie 1k

Teraz wyniki:

Żeby bocić przez dziesięć godzin dziennie musicie poświęcić 1h i 40min na zakładanie kont, jeszcze odchodzi z tego 1h i 40min za zalogowanie

do tego co godzinkę musicie się przelogowywać

i zysk końcowy wyniesie jakieś 17k o ile nie zginiecie ani razu...

Czyli że... szkoda marnować czasu:p

Opublikowano

@up popieram

@Co do tuta... Tłumacze wam jak by to wyglądał...

Założenie konta z emailem zajmie jakieś 10min

-Macie tego bota na koncie:

-Odpalacie

-logujecie się

-wgrywacie task

-puszczacie bota

(10min)

Zostało wam 50 min bocenia

puszczacie go na np. boxsy i macie z tego powiedzmy 2k uri

jeśli zginiecie ze 2 razy macie 1k

Teraz wyniki:

Żeby bocić przez dziesięć godzin dziennie musicie poświęcić 1h i 40min na zakładanie kont, jeszcze odchodzi z tego 1h i 40min za zalogowanie

do tego co godzinkę musicie się przelogowywać

i zysk końcowy wyniesie jakieś 17k o ile nie zginiecie ani razu...

Czyli że... szkoda marnować czasu:p

1. Wgrywanie taska i jak ty to opisałeś nie zabiera 10 minut z triala -.-

2. Ten trial zawsze jest przedłużony do momentu gdy nie pdaniecie( można na nim bocić więcej niż godzina pod warunkiem że nie padniesz )

3. Gdy już puścisz bota na pierwszy trialu i bedzie on sobie latał możesz poświęcić trochę czasu aby założyć następne konta i po wyczerpanym pierwszym trialu odrazu odpalamy drugiego

4. Każdy bociarz powinien mieć kupony na naprawę ewentualnie premium ... więc urka za naprawe nie będzie odjęta.

Teraz wynik: Na początku trzeba poświęcić trochę czasu na założenie tych kont , lecz później po 24h triale na tych kontach się naładują i zmiana konta na forum + wgranie taska zajmię max 2 minutki.

WNIOSEK: WSTAW COŚ NA FORUM A CI CO NIC NIE DAJĄ BĘDĄ BEZCZELNIE KOMENTOWAĆ I WYNAJDYWAĆ MINUSY DANEGO TEMATU. OSOBIŚCIE NIC OD TEJ CHWILI NIE BĘDZIE WSTAWIANE ODE MNIE NA TO FORUM. Kto chce niech z tego korzysta , kto nie , nie komentuj.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@up. Ale dlaczego nic już nie wrzucisz ? Przez kilka osób którym się to nie podoba i oceniają tutorial na zły , ale jakby ktoś z nich wpadł na taki pomysł to by było ok . Olej takich ludzi i tyle :) I dołączę się do Twojego zdania Jak ktoś chce to niech korzysta a kto nie chce to niech zabiera swoje 4 litery z tematu i koniec :)

Opublikowano

Ja mam juz 6 kont na PBDO.

6 kont = 6h

6h na dzień wystarczy jak dla mnie

W ten sposób robie wrota - jedna fala i kolejne konto.

Troszkę to zajmuje ale mam bota do wrót za free :)

Czasami dostaje się komunikat "an error occured : [ERRORCODE: P88]"

Jeśli bot nie zdąży zrobić wrót w 55 min odpalam go drugi raz (z innego folderu) z następnym kontem, pierwszym odlatuje gdzieś dalej i loguje się na drugim.

Uważałem, żejest to dość banalne i nigdy bym nie wpadł na to aby robić tut'a, na ale jak już jest to masz like'a.

headerlogoc.png

Opublikowano

Ja mam juz 6 kont na PBDO.

6 kont = 6h

6h na dzień wystarczy jak dla mnie

W ten sposób robie wrota - jedna fala i kolejne konto.

Troszkę to zajmuje ale mam bota do wrót za free :)

Czasami dostaje się komunikat "an error occured : [ERRORCODE: P88]"

Jeśli bot nie zdąży zrobić wrót w 55 min odpalam go drugi raz (z innego folderu) z następnym kontem, pierwszym odlatuje gdzieś dalej i loguje się na drugim.

Uważałem, żejest to dość banalne i nigdy bym nie wpadł na to aby robić tut'a, na ale jak już jest to masz like'a.

Nie lepiej zapisać na kartce danych i zmieniać? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...