Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komary vs Muchy

Komary vs Muchy  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co bardziej Ciebie Wkurza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i jedno i drugie :D muche ciezko zabic reka, ale denerwuja bo laza po ciele :D

a komary latwo zabic, ale gryza :P

Age is just a number :)

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komary

To bym z nimi robił :D

0shoot.gif

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Mój jebany internet co się rozłącza cały czas

Komary bo jak gramy w nogę z kumplami to pod wieczór nie da się grać ( bramkaż ma przesrane) bo gryzą

Opublikowano

i to i to mnie niesamowicie wkurwia, szczególnie jak napierdalam rankeda w lolu i jakas wredna kurwa średnio raz na minute mi przelatuje koło ucha a ja nie mam czasu jej zajebać wtedy.

Opublikowano

Mnie najbardziej wku*wiają komary, jak się siedzi na grillu czy tam na boisku czy gdziekolwiek to pełno tego lata, brzęczy i wku*wia. Najgorsze jest to, że żadne psikadełka ich nie odstraszają.

Opublikowano

Jak teraz byłem na wsi, przekonałem sie jak to jest, gdy latają wokół ciebie w łóżku 2 muchy ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

KOMARY, KURWA KOMARY. Muchy sa szpoko, kiedyś się z jedną zaprzyjaźniłem xD

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

W dzień to oczywiście muchy, bo jak wlecą do domu.. A w nocy komary - masakra ;d Ale mam siatkę na okno i nic nie wleci :P Trudno zdecydować, ale częściej spotykam komary, więc komary ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tak muchy gadacie, idz w plener o 18/19 na piwko, blancika to Cie tak wpierdolą a jak przyjdziesz do domu na lekkiej pizdeczce i Ci zacznie komar latać nad głową to dostaniesz kurwicy:)

Opublikowano

Komary to coś okropnego, przyjdzie sobie zmęczony człowiek do domu, chce zasnąć... a tu nad łbem pojawia się komar! Ty go odganiasz, a on co 2 min znowu do Ciebie leci. xD

Opublikowano

Muchy bo tak latają wokół ciebie, i latają, jak myślisz, że już ci dała spokój to druga cholera przylatuje. Strasznie irytujące. <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...