Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komary vs Muchy

Komary vs Muchy  

133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co bardziej Ciebie Wkurza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do każdego Usera Mpc - Co bardziej Was wkurza? Komary czy Muchy.

Ja od razu piszę, że Muchy - są wszędzie :ninja:

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mucha polata polata i poleci. Komar lata lata i ujebie :D Komar ; >

Tylko, że Mucha jest jak ninja, nie da jej się zabić czasami, a komara raz dwa i leży :)

@Down - Patrz na nazwę tematu ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Muchyyy !!

Bożeee jak to rano wleci do pokoju i zacznie bzyczećććć ! masakra -.-

Jak to chodzi o zwykłe muchy to stawiam na komary bo much jest mało a komarów setki no i jak komar ugryzie to zapamięta sie go na dłużej

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mucha polata polata i poleci. Komar lata lata i ujebie :D Komar ; >

Poleci? Ostatnio mnie szmacisko przez kilka godzin wkurwiało,

latała koło nogi i łaskotała, siadała na monitorze...

PS. Podobno mucha ma takie IQ, że nie pamięta co działo się przed sekundą xD

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Ser czy szynka? To jest poziom tego tematu

Żeby znów nie dostać 5% za rzekomy spam to mucha. Najgorzej rano jest z nimi...

Opublikowano

Oczywiście, że mucha. Komara bez problemu można złapać albo zwyczajnie przy*ebać z kapcia. Mucha przez parę godzin potrafi latać i wk*rwia niemiłosiernie.

BTW: To forum ma coraz niższy poziom. Brakuje tu ankiet typu: lodówka vs mikrofalówka, chłopak vs dziewczyna, majtki vs spodnie itp.

7m9a.png

Opublikowano

Komar wnerwia po zmroku :ninja: Z muchą nie ma problemu. Od kilku miechów jej nie widziałem :D

Opublikowano

Muchę może zapierdolić raz dwa... Najgorsze są komary bo czekają jak zaśniesz.... potem jak cię upierdoli tam mam bombel przez parę dni a jak go jeszcze dorwę to plama na pół ściany po krwi... :/

Komar.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jak jesteście wieśniaki i końskie muchy u was latają to wiadoma odpowiedź jest. Ja jako cywilizowany człowiek wybieram komary.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

hehe czasami mucha wkurza rano o 6 zaczyna latać siadać na twarz i budzić :D bardzo wkurzające, ach i komary tam gdzie mieszkam ich tutaj niema ^^

Opublikowano

Mnie najbardziej wkurzają osy, nie dość że mogą użądlić to są bardzo upierdliwe. Przyczepi się suka i lata koło ciebie, chociaż się odganiasz nie chce się w ogóle odczepić :D . A z tej dwójki to bardziej muchy, bo komara łatwiej zamordować, a mucha jak zacznie latać po pokoju, to można ją gonić dobre pół godziny. Chociaż ja się ją załatwi to satysfakcja jest :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Mnie komar bardziej wkurza, w nocy bzyka i kuje a jak wloncze swiatlo zeby go zabic to go nie widze potem gasze i znowu to samo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tylko, że Mucha jest jak ninja, nie da jej się zabić czasami, a komara raz dwa i leży :)

@Down - Patrz na nazwę tematu ;)

much masz kilka, a komarow setki. Do tego mucha usiadzie gdzieś, wysrać sie i da spokój na jakis czas.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...