Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] OldDarkOrbit Project - Reaktywacja

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w punktach opiszę wszystko co robie i niech ktoś mi powie co robie źle...

1.Przechodzę test na idiotyzm..post-429217-0-10275500-1343848279_thumb.png

2.Potem odpalam program jak w 2 punkcie w info.. (i odrazu klikam dowolny klawisz :)post-429217-0-56852900-1343848342.png

3. włączam proxy w przeglądarce post-429217-0-40908500-1343848459_thumb.png (potem gdy klikne ok odhaczam Użyj proxy dla sieci lan) i wyłączam juz proxy

4. potem wyczyszczam całą pamięć podręczną (Google chrome)post-429217-0-96009700-1343848670.png

5. Mam grać na nowym starym wyglądzie..post-429217-0-43855100-1343848896.png

Jak widać jednak coś mi nie działa... ktoś mi powie gdzie robię błąd ? tu jeszce screen foldery gdzie mam paczkę post-429217-0-25982000-1343849025_thumb.png

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wojas W pkt. 3 Ma być tak 81424435294867238700.jpgJa tak mam i działa i uzyj alternatywnego sposobu który jest w 1 poście

Opublikowano

wojas W pkt. 3 Ma być tak 81424435294867238700.jpgJa tak mam i działa i uzyj alternatywnego sposobu który jest w 1 poście

a mam pytanie inne statki też będą wyglądały jak stare ?
Opublikowano

Jak na razie tylko stary golec jest

ale mi chodzi że jak latam vegą to inni gracze z golcami będą wyglądały jak stare?

bo jak tak to dalej mi nie działa...

Opublikowano

ale mi chodzi że jak latam vegą to inni gracze z golcami będą wyglądały jak stare?

Tak Ty bedziesz widzial stare golce u innych graczy :D

Opublikowano

Tak Ty bedziesz widzial stare golce u innych graczy :D

no to mi dalej nie działa marcin nagraj jak ty to robisz i wrzuć albo coś albo dawaj do mnie do domu mi pomożesz :P
Opublikowano

@up tak trojan nie pobieraj xD Nie no nie wiem czemu tam viry wykryło ... :D W paczce jest tylko to co ja mam pobrane od NoobKillera z configiem , proxy itp.

Opublikowano

Dodałem alternatywny sposób, który powinien działać każdemu na 100%, w 1 poście :)

Dodatkowo od dzisiaj są też stare "lasery" na golcu, i wieczorem prawdopodobnie skończę robić starą vegusię ( Bez designów narazie ).

ok żeby nie robić spamu Noob jak możesz to zrób taki filmik co robisz po kolei i pokażesz czy działa i poprostu każdy zrobi jak ty a jak komuś nie zadziała to znaczy że ma coś zje*anego i będzie dymał na nowych statkach :)
Opublikowano

Misczu., w pewnym miejscu w filmiku widać Twój nick miszczu orbity, zamaż lepiej bo jakiś debil może podwalić do BP.

PS. Na reszcie działa! Stare lasery najlepsze.

Opublikowano

Misczu., w pewnym miejscu w filmiku widać Twój nick miszczu orbity, zamaż lepiej bo jakiś debil może podwalić do BP.

PS. Na reszcie działa! Stare lasery najlepsze.

Wiem, na końcu odkrywa się.

Opublikowano

@up każesz mu go zamazać a jednak i tak napisałeś jego nick na forum -.-

Nie dosłownie.

@Autor tematu kiedy możemy się spodziewać innych starych statków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...