Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] OldDarkOrbit Project - Reaktywacja

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jeszcze mam takie pytanie :D

Czy szło by przywrócić taki wygląd w home ? :D

85441787656377163611.jpg

A i jeszcze :) Kiedy wejdą stare wyglądy innych statków ? :D I czy bossy i ubery zostaną zmienione na zwykłe stare grafiki alienów ?: :D

I jeszcze taki mały pomysł . Możesz podmienić grafe obecnego spersheada na stare nostromo :P

możesz mi rzypomieć gdzie się wchodizło żeby mieć na chwile stary wygląd? bo coś kojarze że z apisem w sk;epie ale coś nie mogę tego uruchomić
Opublikowano

@wojas9444 serwer.darkorbit.bigpoint.com/indexInternalyx.es?action=internalStart

Wklejasz to do przeglądarki

Opublikowano

A z skad pobrałeś? .. bo ten link cos nie dziala

WGl ... super ze DL dziala -.- , to super se pobiore

Link działa...

Opublikowano

Link działa...

miszczu proszę cię podaj info jak to zrobić żeby działało taki poradnik dla idiotów bo naprawdę coś mi nie działa to i nie mam bladego pojęcia czemu... chodzi mi oto co nawet w porxy ma być zaznaczone itp
Opublikowano

Proszę bardzo ! poradnik jak to uruchomić !

Instrukcja:
1. Wejdź na stronę i przejdź test na idiotyzm.
2. OdpODOProjectal ODOProject.exe.
3. Włącz proxy w przeglądarce. (127.0.0.1:3128)
4. Wyczyść pamięć podręczną.
5. Graj z nowym ( Starym ) wyglądem.

DL:

http://89.70.162.204:11221

SKAN :

https://www.virustotal.com/file/d7457cd4994949d44fccc8fb92f93a1ed69868125b60283bb337b296cc98bf67/analysis/1343766150/

Trudne ? ...

Opublikowano

Proszę bardzo ! poradnik jak to uruchomić !

Instrukcja:
1. Wejdź na stronę i przejdź test na idiotyzm.
2. OdpODOProjectal ODOProject.exe.
3. Włącz proxy w przeglądarce. (127.0.0.1:3128)
4. Wyczyść pamięć podręczną.
5. Graj z nowym ( Starym ) wyglądem.

DL:

http://89.70.162.204:11221

SKAN :

https://www.virustotal.com/file/d7457cd4994949d44fccc8fb92f93a1ed69868125b60283bb337b296cc98bf67/analysis/1343766150/

Trudne ? ...

nie rozumiesz że mimo iż robie jak w instrukcji to nie działa?
Opublikowano

pobrałeś ? jesli tak w proxy w przegladarce zmień proxy na 127.0.0.1 a w port wpisz 3128 potem umyj przeglądarkę ( xD ) i już? :D

cała co do cna? mam chrome
Opublikowano

mi pisze wcisnij dowolny przycisk i odpalam proxy myje przeglądarkę odpalam mape i server proxy odrzuca polączenie

0572.jpg

Opublikowano

Coś po prostu źle robicie bo to normalnie działa .. Popatrzcie dokładnie jak ustawiacie proxy , czyście przeglądarkę bo to wina leży po waszej stronie bo program normalnie chodzi .

Opublikowano

1. Wchodzę w : Start -- > Panel sterowania -- > Opcje internetowe -- > Połączenia -- > Ustawienia sieci LAN -- > Zaznaczam Uzyj serwera proxy dla sieci LAN . I ustawiam proxy na Adres : 127.0.0.1 Port : 3128 .

2. Wchodze w tą paczke co pobrałem .

3. W folderze z Updaterem i proixy robię nowy dokument tekstowy o nazwie config

4 Odpalam plik Updater i potem proxy .

5 To wszystko

A i przed zrobieniem tego co wyżej czyszczę przeglądarke

Opublikowano

O kurde nie zauważyłem teraz mi też nie działa .... Wchodze na mapę i dalej mam te same statki coś się chyba z**bało : / Jeszcze wczoraj działało :D

Opublikowano

Dodałem alternatywny sposób, który powinien działać każdemu na 100%, w 1 poście :)

Dodatkowo od dzisiaj są też stare "lasery" na golcu, i wieczorem prawdopodobnie skończę robić starą vegusię ( Bez designów narazie ).

Opublikowano

... wieczorem prawdopodobnie skończę robić starą vegusię ( Bez designów narazie ).

Niech vegi nawet z desingami wygladaja jak stara zwykła vega :) Przecież na starym kliencie nie było dresów do vegi i niech w tym projekcie też tak zostanie :) I podłaczam się do prośby żeby zmienić stronę logowania i zmienić bazę na starą :)

A i szkoda że w projekcie no .. praktycznie nie ma pomarańczowego gola : / Jest ale w tych desingach które kupuje się za kase a i tak nikt tymi desingami nie lata : /

Opublikowano

Ja napiszę co bym chciał zobaczyć w przyszłych wersjach projektu :)

- Stare boxy .

- Stary wygląd Prometium , Endurium , Teribium .

- Stara bazówka .

- Stary wygląd w home .

- Stary wygląd strony ładowania .

- Stary wygląd dronów .

- Bossy i Ubery wyglądają tak jak stare .

A teraz to co chciałbym najbardziej xD

- Więcej starych statków

- Stary interfejs ( to bym bardzo chciał ale wiem że na to potrzeba dużo czasu a oczywiście też nie masz czasu cały czas prazy projekcie siedzieć ;) )

Oczywiście to tylko moje propozycje :):D

Jade po wszystkim

ZJEBANE DZIECI OPANOWALY MPC ZEGNAM LESZCZE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...