Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gry] Stary komputer kuzyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifa 09

Fifa 10

NFS U

NFS U2

CS 1.6

18 WoS Haulin

Gta 3

GTA VC

GTA SA (powinno ruszyć)

World Racing 2

Moto GP

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tak dla porównania :

Minecraft chodzi na 35 FPS'ach

Gta San Andreas - Chodzi bez żadnej przycinki

Kuzyn kupuje dziś Fable :)

Pójdzie mu na FULL ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Edzio :D Weź mi napisz na gg, ok :)?

@Topic Temat do zamknięcia :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Od siebie dodam, bo widzę że tu pominięto te tytuły.

Star Wars Jedi Knight seria, świetna według mnie, i powinna ci odpalić bo ona z 2002 - 2003 roku. No przynajmniej Jedi Outcast i Academy.

Quake 3 Arena. Absolutny klasyk.

Wolfenstein Enemy Terrytory, tego chyba nikomu przedstawiać nie trzeba.

GTA III. To pierwsze GTA 3D, więc nie powinno być problemów.

Starcraft + Brood War. Kolejny klasyk.

Re - Volt. Świetna gra, lecz nieco zapomniana.

Opublikowano

Mam identyczne drewno, tylko z trochę lepszą kartą graficzną ; p

Polecam ci, to co mi działa:

Heros 3/4

CoD 2/4

Hitman wszystkie wraz z blood money

Stalker wszystkie czesci

Sims 2/3

World in Conflict

Fear

Swat 3/4

Sniper elite

Desert storm

GTA 3/Vice City/San Andreas

Medieval II Total war

9368_gold.png

Opublikowano

Jutro sprawdzę tego star warsa bo teraz jestem na fonie. Co do re-volta, grałem i polecam. Hersow nie lubię, a cod 4 nie odpali na tej karcie ponieważ nie obsługuje pixel shrader 3 :/ Hitman mi nie podchodzi, a stalkera polecał mi kumpel więc na pewno sprawdzę. Simsow nie trawie. World of conflict nie znam więc jutro zobaczę o co chodzi. Co do feara, nie lubię horrorów. Swata 4 grałem ale się znudził :/ Sniper Elit chętnie bym sprawdził ale na yt same filmy z dwójki :( Desert Storm nie znam i również sprawdzę. Gta do san andreas całe przeszedłem. Medieval, kojarzę nazwę ale nie wiem dokładnie co to więc również oblookam. Nfsy nudne, metinem gardzę a lolem rzygam, w mc mam przerwę więc też odpada. Fahrenheit nie znam nawet z nazwy więc chętnie zobaczę gierkę :)

Co polecicie jeszcze z gier typu cod, fable lub mount and blade ? :)

r718w5.png

Opublikowano

Hmm gry podobne do Fable,a może Morrowind , Oblivion , Two Worlds ?

Polecam również grę pod tyłułem Divine Divinity :)

kISKp.png

Opublikowano

Z gier podobnych do Fable, jedynie co mi na myśl przychodzi, to Kingdoms Of Amalur: Reckoning. Ale ta gra jest z tego roku, więc stanowczo odpada.

Z CRPG na pewno jak Mayuri.

Morrowind i Two Worlds 1 oraz ewentualnie seria Gothic... Well co do Gothica to najlepiej od G1 do G2NK, bo to są jedyne prawdziwe gry tej serii, trójka ciągnie fabułę, ale to nie to samo + optymalizacja kiepska.

Ewentualnie obczaj pierwszego Shogun Total War, bo to jest to samo co dwójka, ale zarazem pierwsza gra z serii. I ewentualnie Rome Total War.

Opublikowano

Jutro sprawdzę tego star warsa bo teraz jestem na fonie. Co do re-volta, grałem i polecam. Hersow nie lubię, a cod 4 nie odpali na tej karcie ponieważ nie obsługuje pixel shrader 3 :/ Hitman mi nie podchodzi, a stalkera polecał mi kumpel więc na pewno sprawdzę. Simsow nie trawie. World of conflict nie znam więc jutro zobaczę o co chodzi. Co do feara, nie lubię horrorów. Swata 4 grałem ale się znudził :/ Sniper Elit chętnie bym sprawdził ale na yt same filmy z dwójki :( Desert Storm nie znam i również sprawdzę. Gta do san andreas całe przeszedłem. Medieval, kojarzę nazwę ale nie wiem dokładnie co to więc również oblookam. Nfsy nudne, metinem gardzę a lolem rzygam, w mc mam przerwę więc też odpada. Fahrenheit nie znam nawet z nazwy więc chętnie zobaczę gierkę :)

Co polecicie jeszcze z gier typu cod, fable lub mount and blade ? :)

CoD 4 obsługuje Pixel 2.0 -.- Dopiero od MW2 CoD wchodzi na shadery 3.0 ( nie jestem pewien czy nie od CoDa 5.W sensie, że bez nick nie odpalisz CoDa)

9368_gold.png

Opublikowano

MW1 powinno raczej pójść, ale bez większych rewelacji jeśli o FPS chodzi.

Na pewno CoD1 z UO odpaliły by, bo końcu ta część korzysta z zmodyfikowanego Quake 3 Engine.

Ewentualnie też, CoD2 też pójdzie na loozie.

Opublikowano

MW1 powinno raczej pójść, ale bez większych rewelacji jeśli o FPS chodzi.

Jak na radeonie x600 pro miałem 26-34 FPS na średnich, więc sądzę, że dużej tragedii nie będzie xD

9368_gold.png

Opublikowano

ixdixo.jpg

Proszę bardzo. Cod 4 potrzebuje Pixel Shrader 3.0 a Fx 5500 obsługuje 2.0 :/

Piszcie dalej ja idę sprawdzać te wszystkie gry :)

r718w5.png

Opublikowano

Łuk@sz : pozdro dla tego pana, co nigdy nie grał w CoDa na karcie z shaderami 2.0.

wytłumacz mi jakim cudem na radeonie x600 pro gram w coda 4 nie mając shaderów 3.0 ?

9368_gold.png

Opublikowano

ehh mój 3 komp miał taki sam procek ale grafikę GeFirce 5600ultra komputer za 5tys w 2004 roku CoD 4 chodził plynnie

pograj w nfs carbon/nfs most wanted

Age of Empires 3

Opublikowano

Przypomniały mi się jeszcze kilka serii gier.

Delta Force, najlepiej Helikopter W Ogniu oraz Extreme, udane gry jak dla mnie.

Soldier Of Fortune 2 Double Helix. Kolejna gra z stajni Raven Software, twórców Jedi Knight Jedi Outcast lub Academy. Polecam, jak ktoś lubi się bawić w konspiracje.

Duke Nukem Manhattan Project, no tego to już chyba nie trzeba przedstawiać ?

Duke Nukem 3D, tego tym bardziej ?

Battlefield 2. No dobra, gra głównie do multi, ale myślę że ci odpali się gra, nie wiem jak z modami do niej, bo gra bez modów. Nudna się robi szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...