Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gry] Stary komputer kuzyna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich. Piszę ten temat ponieważ potrzebuję fajnych tytułów na tą "maszynę" :D

Specyfikacja komputera :

• Procesor - AMD Athlon 64 Procesor 3000+ 1.81 GHz

• RAM - 1 GB

• Karta graficzna - Nvidia GeForce FX 5500

Pomożecie :)?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

124nnp.jpg

Ja tutaj widzę 1.81 GHz :D

Podawać dalej :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Ok panowie komp jest słaby ale nie wyjeżdżajcie mi tutaj z grami 2D -.-

Tibia, Mario i jeszcze jakiś kapitan pazur.. nosz kurde xD

r718w5.png

Opublikowano

Mam 2 identyczne, oba używałem i oba działają. Mają taką samą nazwę i mają 3Ghz. Twój też ma 3Ghz. I nie sugeruj się informacją od najgorszego systemu operacyjnego na świecie. ;)

@up

Co jest złego w grach 2D? Gry jak gry, częsty nawet lepsze niż 3D. Pisz jeśli nie lubisz gier 2D, bo są to normalne gry i większość osób nie ma do nich zastrzeżeń.

@topic

Mogę dodać jeszcze Hidden & Dangerous 2 - świetna gierka.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Edzio dobijasz mnie :D

@Astvill - Ok, ok gry 2D są jak najbardziej spoko ale kurwa "Tibia" ? Bez jaj xD Co do taktowania zaraz sprawdzę w Biosie :)

r718w5.png

Opublikowano

Na razie spodobał mi się Fable i Hidden & Dangerous 2. Zobaczymy co powie kuzyn :)

r718w5.png

Opublikowano

@UP Dzięki :)

@Topic Co do taktowania to gdzie to dokładnie w Biosie sprawdzić ?

r718w5.png

Opublikowano

@Astvill - Ok, ok gry 2D są jak najbardziej spoko ale kurwa "Tibia" ? Bez jaj  Co do taktowania zaraz sprawdzę w Biosie

Obraź jeszcze raz Tibie to utne Ci jaja i powieze na wieszaku. Nie denerwuj mnie bo ta gra jest świetna. To, że ma słabą grafike to nic. Ma największa grywalność,

@top

Tibia, counter strike

@Down

Ja nie żartuje. Grałem w Tibie z od ver. 7.6. Jest to moja pierwsza gra i nie obrażaj jej :*

Opublikowano

@UP Koleś jutro jesteś na mistrzowie :D a w CS'a już gram od 2 lat także też odpada :P

COD 4 pójdzie na tym kompie ?

r718w5.png

Opublikowano

Ten procesor ma 3Ghz, kolego. ;) W każdym bądź razie powinien.

@topic

Terraria, Guild Wars, Counter Strike.

Astvill, jestes najwiekszym oslem jakiego widzialem...

jest pare wersji Athlona pamietam mojego pierwszego kompa z 2005 tez mialem Athlon'a i o dziwo tez takie same taktowanie procka

Pan Ktory zalozyl temat ma AMD Athlon 64 X2 TK-55 ona ma 1.81 ale mozna ja podkrecic do 3.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...