Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Zephion

Wontrubka

Serwer  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? serwer?

• Tak
      67
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa wam ? bo ja mam ich klienta i przy logowaniu wyskakuje błąd podczas łączenia się ...

dobra działa musiałem pobrać nowego roota

toudi225_12839_3.png

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzuciłem root.iso i root.uli , podmieniłem, i DALEJ NIC!

Ktoś pomoże?

@EDIT

Pomogło ściągnięcie najnowszego klienta!

Obrazki,jakieś "dowartościowujące" cytaty,na kij to komu? Ja wole sam napis,który widnieje tu,w dole

Popatrzyłeś sobie? Szczęśliwy? Jeśli to czytałeś,wiedz,że zmarnowałeś kilka sekund/minut z życia ^^ Dziękuję za uwagę

Nick na serwerach: ExTeuS/FilozoF

Objawia się złośliwość i głupota ludzka...piszesz że chcesz +,dają all - ,a jak chcesz - ,dają all +...jak łatwo można na tym zyskać ^^ A że i tak nikt sprawiedliwie plus/minus nie daje,to powiem wam coś...prawda boli! A ja mówię bolesną prawdę,prosze bardzo,nawalajcie oceną jaką chcecie,wali mnie to! ;]

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada zassyam klienta już 30% ;D

Jinno nick Pr0Proch12 piszcie

Opublikowano

Ja już skończyłem grę na tym serwerze, wbiłem 97 zrobiłem maksimum eq jakie można mieć, wybonowane na maksa i pvp zawsze wygląda tak samo. Na 33k hp bijemy po 4k łohoho ależ fajnie.

A i btw. drophacka miałem i dziękuje za uwagę, dziennie zdobywałem jak mi się chciało po 50 szponów/łusek wasserstein, lajtem to szło.

Drophacka nie podam nawet nie pisać. Co z kontem ? Konto mogę oddać wraz z pełnym eq zainteresowany pisać PW.

Opublikowano

Tutaj macie pliki locale : http://www.mediafire.com/?fgtopvck96rf0af to sa locale z servera hammer mt2 ale po scaigaja sie Polskie pliki i wrzucamy je do packa i mamy bony spolszczone.

Tak jak wiele osob mam problem z zarejestrowaniem sie. Caly czas pisze mi zebym wypelnil wszystkie pola ...;\ Moglby ktos mi zalozyc konto i napisac passy na PW? Bede wdzieczny;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

za mniej wiecej 17/20 min zagram XiaoCread/SurkaCread/NiuniekCread

hetnie dojde do gildi juz gram woj 78 sura 75 jutro o 10 gdzies wbije

Opublikowano

Spróbuję zagrać, prezentacja dobra, serwer mi się podoba, język niemiecki to nie problem, mam trochę doświadczenia z innych zagranicznych serwerów.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowe postanowienie Teamu Metin2.

Zamknięta Prezentacja > Kosz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...