Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DE] Zephion

Wontrubka

Serwer  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci si? serwer?

• Tak
      67
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ejj pomozcie z rejestracja pomimo sciagi nie chce mnie zarejestrowac : /

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden. To mi pisze

A wiem że musi być nazwa 8 conajmiej liter czy coś ale i tak nie działa

Dobra udało mi się thx zagram w jinno mój nick

JestPompa

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko jak daje start w patchu to mi pisze " Bitte patche nochmal, da die metin2client.exe nicht vorhanden ist. "

wgl moj antywirus cos po odpaleniu patcha usunal cos .

Opublikowano

Pewnie musisz odblokowac, żeby Ci nie sprawdzał tego pliku (nie wiem jak to zrobic ^^ ), albo wyłączyc antywirusa. A z tego wiem, że nawet ściągajac polskie privy często antywirusy znajdują a wplikach wirus, gdzie tak naprawde nie ma ich tam

Opublikowano

Słuchaj, jest prawie 800 online osób na serwie. U nas w gildi jest 20 + osób. Każdy ściągał clienta z tego samego źródła, więc jest nie możliwe, żeby miał wirusa. Pozostaje kwestia czy Tobie za każdym razem jak bedziesz chciał pograc, będzie się chciało wyłączyc antywira. Najlepiej poszukaj u wujka Google jak zrobic żeby Ci niesprawdzał tych plików

Opublikowano

Ponawiam pytanie , bo idioci którzy nawet nie umieją się posługiwać opcją nie skanuj wybranego folderu w antywirusie zaczeli spamować na strone

tak więc : Jak dostać się na mape zombie / loch pająków v3 ? Wiem że na tych mapkach 100 pereł to kwestia kilku minut..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

o lol , ch1 początek lasu - nie wiem jakim cudem 55 LVL [ też nie wiem jak ? na start 75 ] z riba bije mi 6k bez kryta z duchowego przy tarczy +9 i 60% abs, kilka postaci 1 lvl i kilka 70-74 stoi..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ejj gram bo wylaczylem anty wira ale switch bot od padmaka mi nie działa mam xp 2000

Oraz niemam zadnego spol ;/

Jak sobie poradzić na tym servie :/ ?

Opublikowano

Ejj gram bo wylaczylem anty wira ale switch bot od padmaka mi nie działa mam xp 2000

Oraz niemam zadnego spol ;/

Jak sobie poradzić na tym servie :/ ?

ToLuS jest taka opcja jak edytuj... , a nie ciągle spamisz.

Wiecie może jak można się dostać na mapę zombie ?. Żaden niemiec nie chce powiedzieć ;/

Opublikowano

idź płakać gdzie indziej, nie potrzeba na serwerze 14nasto latków którzy nie znają niemieckiego ani nie potrafią sobie bs'a ogarnąć. pjona tolus.

Opublikowano

Serwer działa.. Niestety Niemcy zablokowali polskie IP. Mój kolega który mieszka w Berlinie normalnie gra ;/

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...