Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Techniki gry

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to są podstawy . Lee i Brand vs 5 nie mają szans nawet gdyby przeciwnicy byli papierowi i nie bardzo nafeedowani . Chociaż w sumie widziałem Twitcha ze statami 40:3 który sam wybijał noob team ^^

Opublikowano

up.

czemu nie? lee sin jebnie ulti, jak dobrze pojdzie kazdy ma -700 hp. Dalej brand daje w, potem e i ulti, lee sin e,e potem dobija uciekinera z q,q.

Brand ma najlepsze aoe dmg, a ult. lee sina wybija do gory na jakies 1.5 sec

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

mi sie wydaje ze wy nie rozumiecie BigBonn-a nie chodzi tu o inicjowanie team fightu tylko bardizej o rodzaj baitu ze wbija sie w caly enemy team czeka az zbija go do 500 hp i zaczyna uciekac przez polowe mapy... no ale i tak moim zdaniem pomysl do dupy bo dajmy nawet ze uda mu sie zbaitowac caly enemy team do krzakow ale jak by nie patrzec zostajecie we 4 gdzie sa 3 papierowe postacie ktorych nikt nie moze obronic bo wasz tank uciekl z 500hp

Opublikowano

To i ja dorzuce coś od siebie:

1. Last hity i freezing lane

2. Pozycjonowanie w team fight'cie

3. Od razu gdy się zrespi smok najlepiej go zrobić i staranie się wybić przeciwników w celu zrobieniu barona

4. Gdy spushujemy linie za bardzo chodzić do jungli po moby lub pomagać na innych liniach( w każdym razie gdy żadna linia nie potrzebuje pomocy nie pushować).

5. Gdy grasz z przyjaciółmi np. bota, najlepiej zagrać postaciami które mogą wspólnie robić dobre kombo.

6. Posiadać zbalansowany team ad, ap.

7. Składać itemy pod przeciwnika, a nie jak każdą gre.(bo niby z poradnika). Oczywiście ad carry początek może mieć zawsze ten sam, ale np tankiem nie będziemy składali thormeila, gdy w przeciwnej drużynie jest 4 ap.

8. Grając supportem zwracać uwagę na wardy. Nawet jeśli masz kase i nie grasz suportem możesz je kupywać i rozstawiać. Obwardowanie terenu jest bardzo ważnym elementem gry.

To chyba wszystko, a i tak w ogóle najlepiej znaleźć sobie kilka osób grających i stworzyć team by grać 5v5. Wtedy często trafiają się lepsi zawodnicy, przez co można się więcej nauczyć. Gdy coś mi się jesczze przypomni dopisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...