Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LTDCraft] Survival+Mody

MinecraftZone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:MaxiTris

Staż w Minecraft: 2 lata

Dlaczego ty?: Uwazam ze bylbym dobrym moderatorem , poniewaz nie raz juz mialem admina/moderatora (ostatnio na serverze z modami , mialem rowniez wlasne 2 servery) i dobrze czulem sie w tej roli lubialem zawsze spedzac duzo czasu na serverze , umiem rozwiazywac konflikty , znam pelno komend chodz nie wszystkie

Znajomość Modów:Znajomosc modow bardzo dobra szczegolnie IC,RP,BC

Znajomość Pluginów: znam pluginy lecz nie zbyt duzo najbardziej przydatne np world guard itp jak ja mialem server kiedys to tyle pluginow nie bylo ; ]

Znajomość Komend: komendy znam w sumie dobrze wiekszosc najbardziej przydatnych znam m.in world edita world guarda itp

Dlaczego na naszym Serwerze?:Widze ze potrzebujecie pomocy , server mi sie podoba , ogarnieci sa w miare gracze i z tego co widze to administracja

Coś o sobie: Interesuje mnie informatyka wlasnie sie ucze c++, mechanika i sport jak wiekszosc mezczyzn

Coś od Siebie:Mysle ze bylbym dobrym moderatorem

Czy prowadziłeś własny Serwer?:Tak mialem pare serverow zaczelo sie na hamachi tylko dla kolegow gralismy sobie survivale , az pozniej sie skladalismy na hosting i gralismy sobie na nim i inni gracze

Na ilu Serwerach byłeś adminem/Modem:bylem adminem na 6 serverach , a moderatorem na 2 serverach

Na ilu serverach bylem adminem modem ? na 6 serverach mialem admina lecz tylko na 3 mialem moda ... mialem rowniez 2 servery jak tam wyzej napisalem

Swoja mowe oceniam tak na 80 % , jestem dysortografikiem lecz bardzo zadko popelniam bledy

Opublikowano

Swoja mowe oceniam tak na 80 % , jestem dysortografikiem lecz bardzo zadno popelniam bledy

Pełno błędów interpunkcyjnych, oraz uśmiałem się na końcu jak napisałeś "zadno" (wtf?!)

na serwerze są spore lagi, ogarnijcie to jakoś

down

i tak źle to napisałeś, popraw swoją ortografie, a potem proś o moda.

Do tego utworzyłeś konto na mpc tylko dlatego, żeby napisać o rekrutacje? facepalm

Opublikowano

Pełno błędów interpunkcyjnych, oraz uśmiałem się na końcu jak napisałeś "zadno" (wtf?!)

na serwerze są spore lagi, ogarnijcie to jakoś

Ja mam klawiature od laptopa a mam duze rece i mi sie nie wygodnie pisze juz porpawielem

Opublikowano

Proszę o zbanowanie graczy Szajber i Dynamo ponieważ klonują oni itemy tutaj dowody

20120731165656.png20120731165702.png20120731165706.png20120731165728.png

To jest zawartosc ich magazynów

I proszę o zablokowanie komendy /whois Ponieważ za jej pomocą można znaleśc kordy gracza

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Może zróbcie jakieś podstawowe forum a nie załatwiacie wszystkie spory / bany na mpc :] Serwer OK ale coś wam nie działa

ZBIERAM PLUSIKI

:D

Nie pomagam na PW, jak coś GG - 910897

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Czytaj temat nie ważne co powiecie Ale musimy tak zrobić bo wszyscy pokopiowali eq gra bez sensu..

767b26711491d.png

Opublikowano

Ta "Wasz" sponsor to złodziej , A wy sami gówno umiecie , serwer survival kazdy debil umie zrobic z modami . A i paczka modow jest zesrana oraz Wasze przerwy techniczne kazdego Dnia to jest shit .

Jak śmiecie kraśc nazwe serwera , pewnie logo też co ?

Nawet mamy jeszcze domene gocraft.pl i jest nasza niewstyd Wam ?

http://www.mpcforum.pl/topic/641176-gocraft-sv-frakcje100slotwbukkiteventy-zapraszamy/page__hl__gocraft

Opublikowano

up

serwer jest nowy wiec sa przerwy

serwer nazywa się ltdcraft a nie gocraft

I to twój serwer to shit bo reklamujesz go w innych tematach

dJ.jpg

Opublikowano

Jesli robi się serwer to w 100% gotowy , zapisz to sobie .

Nazwa GoCraft , jest w opisie waszego serwera (zobaczcie se , wpisujac ip ADD i zaraz nad IP) więc prosze to usunąć.

Tyle mam do powodzenia i jeszcze robicie DoubleTematy !

Opublikowano

Jesli robi się serwer to w 100% gotowy , zapisz to sobie .

Nazwa GoCraft , jest w opisie waszego serwera (zobaczcie se , wpisujac ip ADD i zaraz nad IP) więc prosze to usunąć.

Tyle mam do powodzenia i jeszcze robicie DoubleTematy !

Ogarnij bo zazdroscisz.. Wybacz ale nazwa to ltdcraft a nie jakiś gocraft! Wszystko będie gotowe o 22:30
767b26711491d.png

Opublikowano

Jest GoCraft, widocznie nawet nie zmieniliście opisu serwera w normalnym server.properties D:

ZBIERAM PLUSIKI

:D

Nie pomagam na PW, jak coś GG - 910897

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Jest GoCraft, widocznie nawet nie zmieniliście opisu serwera w normalnym server.properties D:

To jest chwilowe bo są prace.. Puzniej zobaczycie
767b26711491d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...