Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[LTDCraft] Survival+Mody

MinecraftZone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niepolecam nieogarniety server odrazu jak wszedlem to sie zapytalem czy daja cos a oni mi dali lopate z czarnej materi Administracja to nieogarniete bachory rozdaja itemy i banuja bez powodu nieogarniete pluginy poprostu server dla poczatkujacych

Opublikowano

Niepolecam nieogarniety server odrazu jak wszedlem to sie zapytalem czy daja cos a oni mi dali lopate z czarnej materi Administracja to nieogarniete bachory rozdaja itemy i banuja bez powodu nieogarniete pluginy poprostu server dla poczatkujacych

Free Takiś Mądry po 1 itemy Dawaliśmy tylko 1 Osobie na serwerze jako nagroda.. Po 2 dostałeś bana A tu macie Dowód!:::

NKEIn.png

I co Teraz/?? Zazdrościsz i tyle ! Dostałeś bana za Obrazy idt.. i teraz tu nie płacz!.

767b26711491d.png

Opublikowano

Jezu niektórzy mają takie problemy, Widać że serwer jest w budowie i zapowiada się świetnie jak się rozkręci to będzie git a teraz trzeba się uspokoić i poczekać aż będzie mniej więcej wszystko gotowe ja czekam aż będzie gotowy. Polecam serwer każdemu ;D

Opublikowano

Tak być może Ale proszę abyście Tutaj pisali jakie mody byście Chcieli Mieć To je wgramy konserwacja Jest Od TERAZ 15:55

767b26711491d.png

Opublikowano

Crafting Table III

Zauktaulizowane EE2

Dodane IC2

Odbugowane tworzenie przedmiotów z EE2

Naprawiono ścinanie Drzew Jednym klockiem !!.

Jeszcze Pluginy !

Pozdrawiam Team LTDCraft!.

[będzie nowy client !!!]

767b26711491d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...