Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SZUKAM3.png

- Grafik

Osoba musi znać się na grafice 3D np Blender i 2D przykładowo photoshop

np nowe tekstury , grafika pod zapowiedź , prezke i inne z tym związane rzeczy

kontakt GG :22883070

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje hostera na serwer no-hamachi.

W ekipie mamy już:

-Technika

-Questera

-Grafika

Wynagrodzenie:

-Oczywiście GA

-Miła praca z fajną ekipą

Wymagam

- +14lat

-Ortografia

-Chęć do pracy.

-Prawdomówność

-Uczciwość.

-Dobry sprzęt.

Osoby chętne proszę pisać na gg 294762

Opublikowano

WITAM !

Poszukuje:

- osoby która potrafi tworzyć mapki do serwerów metin2 ,

- grafika który wykona logo oraz napisy do zapowiedzi ,

- technika do pomocy przy serwerze ( jeden technik już jest ),

- osoby odpowiedzialnej za client gry ( dodawanie i edycja itp .),

- questera ( nie będzie dużo roboty tylko kilka prostych questow ;> )

Kontakt do mnie : GG : 2069938 .

Maszyna, hosting, stronę oraz TS3 już posiadam.

Opublikowano

Witam

Zostanę Moderatorem bądź Adminem forum

Jakieś pytania ? PW

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników!!

Poszukuję osoby,która chciałaby stworzyć nowy projekt (pliki serwerowe)

Poszukuję:

Osoby odpowiedzialnej za finanse serwera:

[Zakup vps,zakup serwera dedykowanego oraz zakup strony (gotowy projekt)]

Osoby odpowiedzialnej za grafikę:

[Ozdobienie screenów do prezentacji oraz zapowiedzi,grafika do patchera,sygnatury,loga,tła logowania,tła clienta oraz tego typu rzeczy]

Zajmuję się:

• Sprawami Technicznymi
  • Zabezpieczenia
  • Client
  • Cala baza etc
  • Questy
  • Po części stroną oraz forum na ipb

Jeżeli jesteś osobą,która chce pracować w dobrym zespole,chce stworzyć nowe pliki serwerowe(nowy serwer) na którym gracze by chętnie gościli to zapraszam do kontaktu:

GG:42864828

Oraz prywatna wiadomość na mpcforum

Więcej informacji udzielę na komunikatorze gadu gadu.

Opublikowano

Poszukuje Hostera / Sponsora na dedyka Oferuje 60 % z is ja umiem zajmowac sie sprawami technicznymi oraz mam webmastera

wiecej info pod gg 7855009

lub tez szukam sponsora na vps do pogrania z kolo 50 osobami .. : ) to nie drogo

Oraz ...

Zostanę Gm gry .. vps / dedyk podanko :

Może pierw opiszę siebie to tak mam 16.5 lat : > interesuje się grami MMO typu WoW , Metin2 oraz FTP : Cs oraz WolfTeam lubię poławiać rybki oraz bawić się przy moim motorku oraz jeździć razem z znajomymi

Moje umiejętności :

Potrafię na ts zajmować się wszystkim jak by była taka potrzeba również potrafie obsługiwać Putty , mysql , winscp oraz inne programy jak by był jakiś problem znam dużo komend lecz myślę że to nie jest najważniejsze według mnie najważniejsza jest umiejętność bycia Gm tak zw. Go oraz kultura osobista , i bycie miłym człowiekiem wobec gracz

Czemu ja ? co wniose na serwer?

Dlaczego ja oraz co wniose na serwer ?

Dlatego ja iż jestem miłym oraz sympatycznym 16-latkiem mam kulture osobistą oraz potrafię ortografie nie łatwo wyprowadzić mnie z równowagi oraz jestem człowiekiem pomocnym na serwer mogę poświęcić w dni pn - pt kolo 4-6 godzin a w sobotę oraz niedziele cały dzień oraz noc tak samo jak w dni wolne w tym czasie moge pilnować graczy .. Czatu ... Oraz pisać i odpowiadać ludziom na pytania na serwer wniosę miłą atmosferę oraz jak i będę dogadywał się z resztą administracji

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

03199720763784558123.png

Nowy serwer, Easy-Medium - NOWE PRZYGODY! Tylko u nas, ciekawe nowe mapki, ciekawie rozbudowany system ulepszeń, EPIKI!

*SYSTEM Kostiumów, Energii, Petów, Wierzchowców!

Zapraszam!

d4ae57dc4c72c.png

*ClientMaster (zaaw.)

Client Master, który za zadanie ma dodawać wszystko do clienta, sprawdzać, naprawiać, edytować. Proszę o kontakt osób bardziej zaawansowanych, ponieważ nie szukamy byle jakiej osoby - lecz tej która zna się na swoim fachu

*VideoCreator (zaaw.)

Video Creator, który na celu ma nagrywanie filmów z gry (Trailer & Event & GamePlay'e & Konkursy)

Minimum 100 widzów na koncie YouTube.

Nagrody:

Proszę pisać na GG, o wszystkim - dogadamy się.

9c5fb4d5a2f51.png

GG: 45219968

75856124399521294099.png

Opublikowano

Witam serdecznie.

Więc tak przejdę od razu do sedna.

Poszukuję osoby która chętnie by podoradzała/douczyła paru rzeczy.

Planuję pobawić się trochę w plikach i postawić coś swojego lecz nie jestem na tyle doświadczony a i oczywiście zielony też nie. : )

Chciałbym mieć z taką osobą dobry kontakt tzn. gadu/skype/ts lub inny komunikator (Mogę oczywiście się dostosować).

Ta osoba nie będzie odwalać za mnie czarną robotę tylko po prostu doradzi.

Mam na mysli podstawy plików w sensie stworzenie swoich na których śmiało można coś postawić aby nie było kopiowane.

I jeszcze drobna zabawa w questach.

Dziękuję za uwagę i chętnych prosze o kontakt gadu: 36811781 (pisać nawet jak nie ma).

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników!!

Poszukuję osoby,która chciałaby stworzyć nowy projekt (pliki serwerowe)

Poszukuję:

Osoby odpowiedzialnej za finanse serwera:

[Zakup vps,zakup serwera dedykowanego oraz zakup strony (gotowy projekt)]

Osoby odpowiedzialnej za grafikę:

[Ozdobienie screenów do prezentacji oraz zapowiedzi,grafika do patchera,sygnatury,loga,tła logowania,tła clienta oraz tego typu rzeczy]

Zajmuję się:

• Sprawami Technicznymi
  • Zabezpieczenia
  • Client
  • Cala baza etc
  • Questy
  • Po części stroną oraz forum na ipb

Jeżeli jesteś osobą,która chce pracować w dobrym zespole,chce stworzyć nowe pliki serwerowe(nowy serwer) na którym gracze by chętnie gościli to zapraszam do kontaktu:

GG:42864828

Oraz prywatna wiadomość na mpcforum

Więcej informacji udzielę na komunikatorze gadu gadu.

Opublikowano

Witam serdecznie postawiłem serwer testowy jest w 100% gotowy do startu lecz brak ekipy i budżetu

każdy kto chce dostać się na:

Questera

Daje 20zł

Questy

Otrzymuje

15% z is

GM na serwerze

Technik

20zł

Wszelka kontrola nad serwerem

oferuje

15% z is

GM na serwerze

GameMaster

15zł składka

oferuję GM

GameAdmin

40zł składka

oferuję GA

25% z is

dostęp do bazy danych

do ftp

Grafika web mastera

oferuję 15% z is

wymagam ładną grafikę

Najbardziej szukam sponsora na pierwsze dwa mieśiące potem nie trzeba.

przez cztery mieś oferuje

20% z is

GM

kontakt GG 39002187

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Witam.

Zostanę GM'em ,na serwerze (dedykowanem).

Coś o mnie :

Mam 14 lat prawie 15 ,zmutowany głos ,dorosłe patrzenie na świat . Chodzę do gimnazium nie pije i nie pale

co w tych czasach jest rzadkością . Słucham reggae , jestem pozytywny . Zawsze pomogę.

Doświadczenie :

Grałem na pl'u lvl 62 ,ale znudziła mi sie tam gra przeniosłem sie na prywatne hardy Balmora , Balantia etc.

Byłem Gm'em na 2 serwerach ,lecz musiałem zakończyć swoją aktywność ,ponieważ miałem mało czasu

Co oferuję :

Oferuję przynajmniej 1 h dziennie ,częste przeszukiwanie miast w poszukiwaniu botów etc.'

Oferuję też pomoc przy serwerze , mogę zrobić grafiki (2d GIMP).

Podsumowując :

Mam 14 lat tak wiem mało ,ale myślę doroślej od ludzi po 18 . Mogę pogadać na ts'ie.

Dlaczego ja ? Ponieważ lubię grać w metina gram w niego ok 4 lata grałem na pierdyliardzie serwerów prywatnych ( Diwang2 ,Csyt2 )

Czekam pierwszy kontakt forum ,albo Gmail ([email protected]).

sygnanampc2.png

Opublikowano

Witajcie, jestem Rylek i chcę wam zaoferować moją pomoc :

• Moge dać pliki na serwer hard (100% gotowe)
  • Moge zahostować serwer (mam wykupiony dedyk na 3 miechy)

Takze co chcę za pomoć :

• w 2 % z IS, + Konto w Lolu albo na Metin2.PL/Balmora.PL (nie bede siedział na serwerze w ktorym pomagam)
  • w 1 Konto w lolu albo na Metin2.PL/Balmora.PL

Kontakt: Gg-31008523

1z3uffc.png

Sygnatura by around i av.

Uczę Się Programować !

Opublikowano

Projekt Aragor

Poszukuje sponsora !

Człowiek ten powinien:

-przeznaczyć ok. 3 tysiące (jeszcze nie wiadomo) zł na serwer (grafika od zielska, dedyk, strona i domena)

-wiedzieć o co chodzi (niewymagane)

-dać nam czas (dedyk, gdy wszystko zrobimy)

Oferujemy:

-zgrany team

-rangę na forum / w grze / na ts'ie

-innowacyjny projekt - tego jeszcze nie było

- % z IS (i to nie mały)

Proszę pisać na gg: 45265156

Opublikowano

Poszukuje Hostera / Sponsora na dedyka Oferuje 60 % z is ja umiem zajmowac sie sprawami technicznymi oraz mam webmastera

lub tez szukam sponsora na vps do pogrania z kolo 50 osobami .. : ) to nie drogo

Oraz ...

Może pierw opiszę siebie to tak mam 16.5 lat : > interesuje się grami MMO typu WoW , Metin2 oraz FTP : Cs oraz WolfTeam lubię poławiać rybki oraz bawić się przy moim motorku oraz jeździć razem z znajomymi

Moje umiejętności :

Potrafię na ts zajmować się wszystkim jak by była taka potrzeba również potrafie obsługiwać Putty , mysql , winscp oraz inne programy jak by był jakiś problem znam dużo komend lecz myślę że to nie jest najważniejsze według mnie najważniejsza jest umiejętność bycia Gm tak zw. Go oraz kultura osobista , i bycie miłym człowiekiem wobec gracz

Dlatego ja iż jestem miłym oraz sympatycznym 16-latkiem mam kulture osobistą oraz potrafię ortografie nie łatwo wyprowadzić mnie z równowagi oraz jestem człowiekiem pomocnym na serwer mogę poświęcić w dni pn - pt kolo 4-6 godzin a w sobotę oraz niedziele cały dzień oraz noc tak samo jak w dni wolne w tym czasie moge pilnować graczy .. Czatu ... Oraz pisać i odpowiadać ludziom na pytania na serwer wniosę miłą atmosferę oraz jak i będę dogadywał się z resztą administracji

PiecuPL

Opublikowano

Podstawowe informacje:

Imię: Igor

Kontakt :GG- 45324602

Jestem chłop z Warszawy, a dokładnie mieszkam nie całe 30km, od granicy Centrum Polski w mieście zwanym Błonie.

Nazywam się Igor, i na karku mam już 19 . Interesuję się jak większość tu obecnych MMORPG, muzyką House,Trance, Elecrto-House, mam również słabość do starych kawałków WWO i 3W.

Pozostałe moje zainteresowania to, opierdaling i łóżking lubię też czasem wyskoczyć ze znajomymi, na małe co nie co (jak każdy ).

W chwili obecnej uczę się w szkole wojskowej przez to mam uszanowanie do każdego człowieka , i co mam dosyć sporo czasu na przebywaniu w grze i pomaganie . Pracuje też jako pomocnik który naprawia komputery ;33 .

Jestem osobą z natury spokojną, więc wyprowadzić mnie z równowagi, to mistrzostwo.

Nie lubię sobie słodzić, tak więc leżeli moja osoba ciebie zainteresuje, nie bój się i pytaj, tylko sensownie

Doświadczenie z grą :

Doświadczenie mam duże ponieważ byłem nie raz GM x4 i x2 GA lecz nie będę zdradzał na jakich , ponieważ nie będę reklamować innych serwerów. Miałem też serwer hamachi ''gotexMT2 '' lecz nikt tego serwera nie zna , bo stworzyłem go wyłącznie dla znajomych.

Jak wykorzystasz rangę :

Będę starał się pomagać administracji w rożnych problemach związanych ze serwerem .Rozwiązywać problemy między graczami .Organizacje z eventów , OX , znajdź GM'a , wojny królestw i wiele innych rzeczy.

Jeśli zainteresowała cię moje podanie pisz PW lub na GG .

Opublikowano

Oraz ...

Moje umiejętności :

PiecuPL

Opublikowano

POSZUKUJĘ:

ClientMaster'a

OFERUJĘ:

Posadę GM/GA na serwerze Metin2, Easy.

OCZEKUJĘ:

Doświadczenia w dodawaniu map, rozpakowywaniu, dodawaniu broni, zbroji itd.

KONTAKT:

GG: 20055900

Lub PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...