Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostane Technikiem Client -Masterem na pozadnym Serverze Dedykowany

Oferuje 99 % Umiejetności

PW TUTAJ LUB GG 31689342

Polecam Sie !

68888487823051815750.png

Opublikowano

Poszukuję technika - pomocnika na serwer hamachi!

Nazwa projektu: Banteria Metin2- Najlepszy serwer hamachi!

Typ serwera: Medium z lekką nutką Easy.

Host serwera: Intel i7, 6gb Ram, internet 2mb/s

Jeżeli jesteś doświadczony, posiadasz kulturę osobistą, jesteś dojrzałym i odpowiedzialnym człowiekiem, masz szanse dołączyć do Teamu!

Poszukuję technika, który będzie moją prawą ręką, i mi pomoże w odbugowaniu serwera.

Aby dojść do teamu musisz umieć następujące rzeczy

• Dodawanie map
  • Dodawanie itemów po stronie clienta i serwera
  • Zmienianie wartości bonów w itemach
  • Tworzenie systemu ulepszeń
  • Zmienianie wartości bonów w KD
  • Spolszczenie serwera (w miarę możliwości)
  • Odbugowanie serwera (w miarę możliwości)

Na pewno się coś jeszcze znajdzie. Jeżeli umiałbyś zrobić następujące rzeczy, zapraszam na GG: 45128709

Pozdrawiam!

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Poszukuje hosta na ten serwer Metin2 : http://www.mpcforum....amachi/ jestem bardzo dobrym technikiem itp... najlepiej żeby host był 24/7 z przerwami

jestem profesjonalnym technikiem i przyjmuje tylko poważne propozycje.Znam też pewną osobę która wykupi nam forum z domeną pl na 1 rok

Oferuje :

-pliki

-strone www

-clienta

-forum pl

Pozdrawiam Team Dream OF Metin2

Kontakt : 45033902

Opublikowano

Mam do dyspozycji 4 LAYOUTY (projekty graficzne strony www) pod serwer Metin2 więcej pod numerem

GG: 555750

1 typu Balmora, Metin2.pl, drugi typu fantasy oraz jeden mroczny. Serdecznie zapraszam!

PODGLĄD:

*nie aktualne* 3.

*NEW*4.

http://speedy.sh/gkRjE/pandemarum.png

+ po dodatkowej opłacie (webmastera) profesjonalne kodowanie do css+html + skrypty!!!

www.skyfall-studio.pl

ZAUFALI NAM:

Emperius.pl - grafika

Evelen.pl - kod&skrypty

Balantia.pl - kod&skrypty

Opublikowano

Witam, szukam osoby która by mi wgrała na dedyka takie rzeczy jak:

mysql

php

i inne potrzebne aplikacje do odpalenia serwera

oraz wgrała obojętnie jakie pliki by tylko odpalić serwer. proszę pisać na pw albo nr gg 8942314

Opublikowano

Wykonuje Grafike na prywatne serwery Metin2

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam w Hiszpani. Moja kariere zaczynałem na znanym forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje Moderatora (Grafika). Do dnia dzisiejszego wykonuje male projekty dla serwera Balmora.pl takie jak np. ikonki do ItemShopu, ikonki itemow w grze, tla na FaceBooka itp.

Wyonuje rowniez Tla logowania, wyboru postaci i tla podczas teleportacji w grze. Moge rowniez wykonac calego patchera lub zaprojektowac strone danego serwera.

Serwery z ktorymu wspolpracowalem i wspolpracuje: Balmora.pl, Avistamt2, Anrela

Również wykonałem pare mniejszych projektow na inne serwery. Jestem zadowolony z tego co robie i codziennie się szkole, czytam różne tutoriale, poradniki i mam nadzieje ze w przyszłości będę pracował dla jakiejś naprawde dobrej firmy jako Grafik.

Przykladowe prace:

xqMzb.jpg

Jest to Layout dla znanego w swiecie Metina gracza pod nickiem FuBu , na youtube FUBUxMETIN.

7iFOm.png

Okienko edytowane specjalnie dla serwera Anrela.pl (zostalo uzyte podczas prezentacji serwera).

ha2fU.jpg

JbCyx.jpg

8Iawz.jpg

9GFua.jpg

Przykladowe tla do klienta.

Ieoxc.png

Przykladowe Logo

ZRwKn.png

Przykladowa sygnatura serwerowa.

gXysa.jpg

Tlo na FaceBook`a wykonane dla Balmora.pl

307908_240719419389587_196579063_n.jpg

Tlo na Hallowen wykonane dla Balmora.pl

Gmy4g.jpg

Tlo wyboru postaci dla Balmora.pl

The works are protected by ©opyright. Work can not modify, copy, reproduce, sell or publish without permission.

Mam tego wiele wiecej, ale tutaj widac jak podchodze do swiata graficznego i co moge stworzyc.

O mnie...

Dostęp do komputera mam przez cały czas. Online jestem średnio siedem godzin dziennie, jednak - gdyby zaszła taka potrzeba - mogę także wchodzić tutaj z telefonu, kiedy będę poza domem. Dodatkowo sprawdzam e-mail prawie przez cały czas, więc kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie żadnym problemem. Osobą odpowiedzialną jestem bez wątpienia - właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków.

Kontakt

GG 40549387

OFERTA AKTUALNA

Opublikowano

Poszukuje hosta na ten serwer Metin2 : http://www.mpcforum....amachi/ jestem bardzo dobrym technikiem itp... najlepiej żeby host był 24/7 z przerwami

jestem profesjonalnym technikiem i przyjmuje tylko poważne propozycje.Znam też pewną osobę która wykupi nam forum z domeną pl na 1 rok

Oferuje :

-pliki

-strone www

-clienta

-forum pl

Opublikowano

Bez zbędnej grafiki i zbędnego baźgolenia.

Jestem osobą która doświadczenie w tworzeniu serwerów ma już kilka lat. Miałem duży zastój w tworzeniu ich, ale po dopracowaniu mojej doskonałej fabuły postanowiłem powrócić. Z ,,Wykształcenia" jestem osobą która zna się na tworzeniu skryptów w php.

Ponieważ długo siedzę w tworzeniu serwerów, to jednoznacznie z tym posiadam wiele doskonałych rączek.

Jak już wiecie 90% nowych serwerów padło z powodu ataków DDoS i niespełna rozumu administrację. Otóż tym razem tak nie będzie.

Nie można zabezpieczyć serwera w 100% lecz mój człowiek jest osobą wykształconą która pracuje w firmie od zabezpieczeń sieci, a więc tym razem serwer przez pierwszy lepszy DDoS nie padnie.

Doskonała fabuła, zabezpieczenie serwera, dbanie o serwer, wszelkie nowości (mapy, questy itp.) mogę zapewnić.

Poszukuję więc osoby (sponsora) która nie chce na darmo wydać pieniędzy, a zyskać dzięki takiemu projektowi jakąś sumę pieniędzy. Nie oszukujmy się wiadomo, że jest zawsze ryzyko, iż coś wyjdzie nie tak i będzie koniec lecz ja tym razem postaram się z całych sił, aby tak nie było.

Dobrze by było, aby ta osoba była również technikiem ponieważ sam wszystkiego nie wyrobię. Mówię z miejsca, że nie szukam sponsorów na pierwszego lepszego serwera dedykowanego, a zapewnienie hostingu i domeny. Oczywiście wstępnego serwera VPS do prac nad serwerem. Zakupienie strony (za moimi znajomościami strona około 400 zł wraz z skryptami) i serwera dedykowanego. Łączną sumą na wydanie serwera będzie około 1 tysiąca złotych.

Jeżeli chcesz zainwestować jako sponsor napisz.

Do tego poszukuję profesjonalnego technika który mi pomoże wydolić z robieniem serwera, jak i clienta.

W teamie będzie dokładnie 3 osoby. Ja, sponsor i drugi technik, a więc nie musimy liczyć na jakąś administrację która narobi takiego głupstwa, że będzie rozdawać itemki.

Szukam osób poważnych, nie dzieci. Opisanie fabuły serwera i wszelkich innych bajerów wyjaśnię na PW.

Także, jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę o wiadomość na PW, to dam mu swoje namiary. Nie chcę potem takich sytuacji, że dzieciarnia będzie atakować moje gg.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zostanę GM / GA na serverze dedykowanym / vps

grafika, potrafię dodawać itemy oraz edytować je, edytowac klienta, rozne rzeczy po stronie clienta ale wciąz się ucze.

gg : 31210151 albo pw tutaj

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Siemankoo.. Poszukuje Sponsora na serwer mam technika oraz mini sponsora na vps ... moze byc 60 % is dla niego poniewaz technik 20 % 10 % na serwer i 10 % pomiedzy 3 Adminow 7855009 gg

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

Oferuje :

-pliki

-strone www

-clienta

-forum pl

Opublikowano

Poszukuje:

- Technik ( Edycja Game, Tworzenie Diffów, Zabezpieczenia, Clienta, Plików)

- Grafik 3D

- Programista C++, Lua, etc

- WebMaster ( Tłumaczyć chyba nie muszę ale chodzi o tworzenie stron tak ps... )

!!! Wymagania !!!

Wymagania: - Doświadczenie - Znajomość języków skryptowych (LUA,C++ Doświadczenie na podobnym stanowisku - Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodna komunikacje oraz czytanie dokumentacji technicznej; - Dobra komunikacja i bardzo dobre podejście do pracy w zespole; - Gotowość i własna inicjatywa w nauce nowych technologii; - Wewnętrzna motywacja umożliwiająca prace pod niewielkim nadzorem; - Kreatywność i otwartość na nowe pomysły; - Umiejętność dobrej organizacji pracy;

Kontakt:

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt pod:

GG: 11008372

PS: nie potrzebuje pozerów jeżeli dużo mówicie mało robicie to nie piszcie nawet.

Opublikowano

szukam osób/ekipy do tworzenia pro serwa metin2 no-hamachi

pisać tylko ci co umieją przydatne rzeczy a nie takie jak organizować eventy itp

-wiek obojętny

-im nas mniej tym lepiej

-na serwie będzie grać około 3tyś osób przy dobrych okolicznościach

GG 33610589 SKEYP mati.szmyt lub PW

Opublikowano

Witam.Szukam Kogoś do stworzenia gotowca tylko i wyłącznie na DeganMT2 , Paczka ma być stworzona Dla DeganMT2! Czyli :

-Nowe Zbroje

-Nowe Bronie

-Questy

-Nowe Mapy

GG HeadAdmina, proszę do niego pisać o to: 38798787

WYNAGRODZENIE DO UZGODNIENIA NA GG.

DEGAN TO SERWER DEDYK NIE HAMACHI!!!!!

[GM]Lares

Opublikowano

Witam

Zostane moderatorem forum. Moderatorem jestem od 1roku i znam sie na tym bardzo dobrze. Na forum siedzial bym po 15h, poniewaz kupilem sobie I-Pada i bede mial duzo czasu.

Kontakt:

GG: 43890392

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...