Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam !

Chciałbym założyć Serwer Dedykowany (coś na podstawie XenoxMT2, Gondor, Extreme s2)

Jestem ciekawy ile może kosztować miesięczne utrzymanie owego serwera i jaki jest dochód z ItemShopu.

Od razu mówię, mam pieniądze na utrzymanie serwera, tylko potrzebuje DUŻO informacji: ile to kosztuje, jakie są zyski z item shopu i więcej. (jestem strasznie dociekliwy)

Bardzo bym potrzebował doświadczonych techników, skrypterów i ludzi którzy w tym wszystkim pomogą, serwer oczywiście na jak najlepszych plikach 2011/12, profesjonalna strona internetowa, Trailer reklamujący, Gameplay.)

Moje gg: 8814503

Opublikowano

Szukam Hostera na Serwer Hamachi Mamy Pliki Gotowca (lecz tak poedytowane bardzo dobrze) nie mówię , żeby trzymał serwa 24/7 od wrzesnia chcielibyśmy tak od 14-15 do tak 23-24 godziny mogą być inne Więcej infa Tutaj na Pw bądz gg: 42997930 Oczywiście będziesz mieć gm/HA Tylko sciągniesz Team vievier lub coś i kolega za cb zrobi al ty tylko bd hostować , Musia być dać tak na serwa z 4gb ramu i net tez dobry i procek więcej infa Pw bądz GG .

2aak0sz.jpg
Opublikowano

Zostanę Administratorem na forach IPB, nie będę się tutaj rozpisywał. Nie stawiam także form pomagam tylko w rozbudowaniu. Dogadamy się na gg oraz wszystko uzgodnimy,

Co oferuje?

Znajomość IPB w stopni wysokim

-Dodawanie działów

-Dodawanie modyfikacji

-Naprawianie logów

-Naprawianie spraw technicznych forum

-Utrzymanie forum

Tak jak napisałem dogadamy się na gg

GG: 44017842

Opublikowano

Witam poszukuje client mastera !!!

Serwer bedzie dedykowany szukam pomocy z zrobieniu czystych pilkow serwerowych żeby bylo identycznie jak na poslkim metinie. Reszte sam umiem zedytowac ale nie umiem znalesc czystych plików za pomoc oferuje GM na serwerze : )

KONTAKT GG 16125273

Opublikowano

Witam!

Chcesz forum pod swój serwer hamachi?!

Wykonam je dla Ciebie całkiem za darmo!!

Hosting: iq24.pl

Chętnych zapraszam na GG 802822 ;D

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Video Master na zamówienie

Oferuję:

- profesionalny trailer servera

- profesionalne reklamy video

- intra

- gameplay

- obróbka video

Zlecenia wykonuję tylko za pieniądze.

Kontakt:

gg: 15914163

lub PW

Przykładowe prace:

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Mam do zaproponowania:

*gotowa strona na której nie ma żadnych dziur wraz z grafiką

*osobne skrypty ( rejestracja, doładuj (profitsms- bardzo profesjonalny skrypt), item shop, ranking graczy/gildii itp.)'

*różnego typu questy/rajdy itp.

* różnego typu grafika pod prezentacje ( nie na najwyższym poziomie)

*dużo różnych nowych itemów mojego autorstwa

*jakaś pomoc dla serwera

*jednorazowe wykonanie forum MyBB z pełną grafiką forum Metin2.pl i ustawieniem działów, grup użytkowników i przeróżnych innych bajerów dla tego forum.

Wszystko to robię na zamówienie. Za każdą z wymienionych wyżej opcji opłata jest jednorazowa.

Kontakt:

PW

GG: 40598120

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Witam,

Poszukuję:

-kogoś kto wykona dla mnie pliki serwerowe

Oferuję:

-GM lub SGM na moim serwerze Metin2

-Limit Like i 5* na MPC

-Trochę kasy z IS(100-200zł)

Kontakt:

-GG:43326216

-PW na forum

Opublikowano

witam.png

Chętnie zostanę zajmę pozycje Game Mastera na serverze dedykowanym

cosomnie.png

Mam na imię Mikołaj mam 13 lat mieszkam w Polsce. Interesuję się grami komputerowymi

oraz lubię pograć w : Metin2, World of Tanks i Warplanes oraz inne gry typu fajne gry strategiczne itp:)

Lubię spotykać się z kumplami.

Lubię ,także pograc na orliku, pojeździć rowerem .

dosv.png

Doświadczenie jako Game Master mam spore ponieważ znam wiele komend oraz wiem czego oczekują gracze-

miałem własny server oraz byłem na paru innych serverach GM raczej to były hamachi lub no-hamachi no ale to jednak

jest jakieś doświadczenie, grałem bardzo długo na polskim metinie miałem dość duże osiągnięcia potem zobaczyłem

że prywatne metiny są dość intesujące zacząłem przygodę z prywatnymi serverami od 5imt2,csyt2 itd.

potem postanowiłem założyć własny server hamachi lecz nie miałem dobrego sprzętu i server okazał się stać tylko 2 mies

(oczywiście miałem już lepszy sprzęt) postanowiłem Na nowo zacząć mój server hamachi po tygodniu server już stał postanowiłem

go zareklamować grało tam bodajże 30 osób stał on miesiąc po czym zamknąłem go z przyczyn że mało ludzi grało.

dlaczego.png

A więc Tak :

- Jestem opanowanym człowiekiem

-Staram się nie popełniać błędów ort. wiadomo czasem się zdarzy:)

- Jeśli trzeba, dużo czasu spędzam na komputerze w wakacje oczywiście mniej niż w roku szkolnym

- Jestem Pomocny, miły uprezejmy kulturalny

-Umie organizować różnego typu zabawy/eventy

-Chętnie pomagam na tym co umie

-Lubie doradzać w wszelakich sprawach

- Uczciwy

- W każdej chwili gotowy do pracy

-Oczywiście Mikro, TeamSpeak,

- Is to Wasz wybor czy mi dacie troche % to bede wdzieczyny jesli nie to nie

-Nic nie rozdaje, nie sprzedaje eq

-Jestem cierpliwy nie wpadam w szał :-)

-Mam wielką wyobraźnie wiec mogę pomóc w nazwie servera new map broni zbroi mobów;p

Dane kontaktowe:

Pw na forum

Opublikowano

Wykonam Pliki serwerowe dla osoby z pomyslem - Edytuje Clienta,Resp,Drop,shopy,raty etc.

W zamian oczekuję posady [TECH] lub [GA] oraz % z itemshopu

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Szukam technika na serwer hamachi , w przyszlosci dedyk .

Projekt jak najbardziej poważny .

Technik musi :

-odbugować niektóre itemy

-pomoc system ulepszen

-usunac niektore mapy z teleportera

-wprowadzic drop przedmiotow

Za pomoc GM/GA na hamachi , pozniej na dedyku !

Pilne !!!

GG: 44218009

Opublikowano

Chetnie zostane hosterem servera hamachi

Mój sprzęt :

procesor: i5

Ram:8gb

Internet: 2mb:(

Oczekuję zrobienia servera na moim komputerze przez team viwer

GG:41600541

Opublikowano

Bez wchodzenia w szczegóły.

Poszukujemy kogoś kto dobrze zna się na sony vegas na profesjonalny serwer Metin2.Dedyk 10gbps,firewall itp.

Profesjonalne podejście oraz fani na twoim koncie yt.(min.1k subów)

Zgłoszenia do mnie na gg :44455182

Opublikowano

Witam

Oferuję usługi Webmasterskie, czyli:

Zrobienie strony,

Udostępnianie moich stron na czyiś serwer,

Tworzenie przeróżnych skryptów,

Zrobienie forum

Stworzenie profesjonalnego fanpage'a oraz umieszczenie na twojej stronie

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

Opublikowano

Tworzę bardzo poważny projekt serwera dedykowanego Metina2.

Potrzebuję technika który wykona serwer i clienta.

Ja oferuję w pełni oskryptowaną stronę, questy do serwera, forum ipb i wiele wiele innych.

Kontakt:

GG:40598120

PW

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Szukam osoby ktora da jakis pomysl pod ktorym stworze pliki sewerowe

pisac na pw zawsze odpisuje///

szukam osoby do pomocy w tworzeniu w prywatny serwerze....\

pisac pww

Opublikowano

Witam zostane [GA] [GM] [TGM] lub moderatorem - adminem forum (nie robie tylko je rozbudowuje)

1051tuq.png

-co robisz?
-szukam szczęścia.
-w lodówce?
-no gdzieś do cholery musi być!

BAW SIE Z NAMI Z DEBILAMI ! :p
Opublikowano

Chętnie zostane Grafikem na jednym z prywatnych serwerów Metin2

Nazywam się Krystian, mam 18 lat (10/10/1993) i mieszkam w Hiszpani. Moja kariere zaczynałem na znanym forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje Moderatora.

Następnie wykonywałem grafike na prywatny serwer Balmora.pl , chodzi mi o grafike taka jak : Tlo logowania, wyboru postaci oraz tla podczas teleportacji w grze itd.

teraz oczywiście tla logowania i wyboru postaci poprawiłem i jakis czas temu zostały podmienione. Również wykonałem pare mniejszych projektow na inne serwery. Jestem zadowolony z tego co robie i codziennie się szkole, czytam różne tutoriale, poradniki i mam nadzieje ze w przyszłości będę pracował dla jakiejś naprawde dobrej firmy jako Grafik.

Moja ostatnia praca:

xqMzb.jpg

Jest to Layout dla znanego w swiecie Metina gracza pod nickiem FuBu , na youtube FUBUxMETIN.

Dostęp do komputera mam przez cały czas. Online jestem średnio siedem godzin dziennie, jednak - gdyby zaszła taka potrzeba - mogę także wchodzić tutaj z telefonu, kiedy będę poza domem. Dodatkowo sprawdzam e-mail prawie przez cały czas, więc kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie żadnym problemem. Osobą odpowiedzialną jestem bez wątpienia - właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków. Ponadto

bardzo lubię pracować w zespole, pod warunkiem, że zespół ten jest nastawiony pozytywnie do nowych osób. Kilkukrotnie zdarzało mi się trafić do teamu, który najwyraźniej nie lubił każdego, kogo nie znał. Praca z takimi osobami jest straszna i zamiast przyjemnego działania dla dobra użytkowników, mieliśmy wiecznie utarczki i nasz główny cel schodził na drugi plan. Mam jednak nadzieję, że członkowie twojego zespołu nie należą do tego typu ludzi i ewentualna współpraca ułoży nam się bardzo dobrze.

Kontakt

GG 40549387

OFERTA AKTUALNA

Opublikowano

Szukam technika na serwer hamachi , w przyszlosci dedyk .

Projekt jak najbardziej poważny .

Technik musi :

-odbugować niektóre itemy

-pomoc system ulepszen

-usunac niektore mapy z teleportera

-wprowadzic drop przedmiotow

Za pomoc GM/GA na hamachi , pozniej na dedyku !

Pilne !!!

GG: 44218009

AKTUALNE !! PILNE !!

Opublikowano

Poszukuję Technika oraz webmaster znających się na rzeczy. Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość . Szczegóły współpracy obgadamy na TS'ie

55242603488396339436.png

Opublikowano

Zajmę pozycję GM

Oczekuje:

• Stabilnego dedyka (Hamachi) na którym będę mógł urozmaicać grę graczom, jak i doradzić im lub dać kilka wskazówek ,
  • Luzackiego i zgranego teamu,
  • Miłej atmosfery.

Oferuje:

• Pilnowanie porządku na grze i opiekę nad graczami,
  • Organizowanie zabaw, eventów na serwerze,
  • Znajomości wielu komend,
  • Sporo wolnego czasu (kilka godzin dziennie),
  • Pomoc także na forum, mogę pełnić funkcję moderatora,
  • Bardzo dobrą relację z graczami,
  • Uczciwość i szczerość,
  • Pełen luz i ogar ,
  • Znajomość języka polskiego , a konkretnie chodzi znajomość ortografii.

O mnie:

Mam na imię Dawid, mieszkam w woj.Mazowieckim w okolicach Warszawy Mam 15 lat lat, w grudniu 16 . Mimo, iż mam 15 lat i jestem młody, to wcale nie oznacza że jestem nie ogarnięty i zachowuje się jak tzw. dziecko neo - nie szukam kłótni, konfliktów. Umiem rozmawiać z ludźmi. Uprawiam sport - konkretnie gram w piłkę nożną . Kocham słuchać muzyki . Jestem miły, uprzejmy, kulturalny.

Nie jestem kimś, kto po miesiącu ucieknie z serwera bo mu się po prostu znudzi.

Krótka informacja; Pomagam też przy stronce,plikach i qestach i innych!

Kontakt:

• GG: 28028330 AKTUALNE
  • PW, na forum

Pozdrawiam ! Daf12

49054229516020140143.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...