Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy sponsora

GG:43271707

Witam poszukuję sponsora na VPS i na dedyka (dedyk po testach plików na VPS) o co tutaj chodzi otóż aktualnie chcemy przetestować i poprawić, zmodyfikować pliki pewnego serwera zagranicznego medium na którym gościło od 500 do 800 ludzi, potrzebujemy osobę która zakupi serwer VPS za 57 zł, miesiąc pracy nastepnie dołoży 30% na dedyka który aktualnie stoi w cenie 600- 800zł uzyska ona 20% z całości sprzedaży is co mieś gwaratujemy stabilny serwer i dobrą ekipę pracującą przy serwerze.

Aktualne

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oferujemy instalację serwera na dedyku, zabezpieczenie go, stworzenie plików serwerowych wg. Twoich upodobań, stworzenie clienta wg. Twoich upodobań. Zakodowanie strony, oskryptowanie jej. Nie chcemy żadnego gm. Chcemy płatność z góry lub po wykonaniu plików. Kontak PW

Opublikowano

Oferuję pomoc przy serwerze !

O mnie:

- Student matematyki na PŁ

- 5 lat doświadczenia z grą (były top1-5 kilku serwerów globalnych Metin2.PL, Metin2.CO.UK);

- Niemal całkowita znajomość gry, a także wielu serwerów prywatnych;

- Wiedza na temat wymagań graczy dotyczących serwera;

- Znajomość angielskiego na poziomie zaawansowanym (przy ewentualnych projektach międzynarodowych)

W czym mogę pomóc:

- Chętnie zostanę testerem, później ewentualnie GM/GA serwera;

- Znajomość HTML, CSS, programów graficznych, czyli ewentualnie pomoc w stworzeniu/prowadzeniu strony;

- W miarę możliwości pomoc finansowa dla projektu (wiecie jak u studentów z kasą ^ ^);

- Drobna pomoc w kwestiach technicznych (kiedyś stawiałem serwer hamachi na starych plikach)

Kontakt:

- PW na Forum;

- GG: 7237233

Nieaktualne

Opublikowano

Witam.. Szukam posady jako GM/TGM/ModeratorForum

Wiek;18

Miejscowość;ŁÓDZ

Zainteresowania;Metin2/BJJ/KSW/Le parkour

Doświadczenie:TGM na serwerze Glador byly to jego początki. GM/ModeratorForum na serwerze 4bidden. Atlantis moderator forum lecz tylko przez kilka dni zrezygnowalem poniewaz musialem wyjechac...

Czemu chce zostac GM/TGM/Modem?; Poniewaz lubie poznawac i pomagac ludzia i jest to ciekawe zajecie....

Coś o mnie? Hm... Jestem na ogól spokojny lubie rozmawiac z ludzimi,pomagac im, W wolnych chwilach lubie wyjsc na jakąs impreze czy do znajomych Slucham Rapu, no i co tu by duzo pisac....

Kontakt:

GG;33884786-jestem codziennie rano wieczorem i czasami po poludniu

Opublikowano

Szukamy sponsora

GG:43271707

Witam poszukuję sponsora na VPS i na dedyka (dedyk po testach plików na VPS) o co tutaj chodzi otóż aktualnie chcemy przetestować i poprawić, zmodyfikować pliki pewnego serwera zagranicznego medium na którym gościło od 500 do 800 ludzi, potrzebujemy osobę która zakupi serwer VPS za 57 zł, miesiąc pracy nastepnie dołoży 30% na dedyka który aktualnie stoi w cenie 600- 800zł uzyska ona 20% z całości sprzedaży is co mieś gwaratujemy stabilny serwer i dobrą ekipę pracującą przy serwerze.

Aktualne

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

"Oddam" komputer w dobre ręce =]

Witam. Zostanę Hosterem serwera hamachi Metin2. Mój sprzęt prezentuje się następująco:

Procesor- Intel Core i7 2x2.2Ghz

Ram- 6Gb, na serwer dam 3-4Gb.

Internet- 10mb/s

Oferuję:

-Dobry sprzęt

-Dużo czasu online

-Kontakt TS / Skype / GG

-Dostęp do mojego komputera przez Team Viewer

-Uczciwy, kulturalny i poczciwy 17latek. =)

Wymagam:

-Plików serwerowych (WŁASNYCH) pod serwer hamachi Medium (max 4bronie/zbroje w systemie)

-W miarę odbugowanych i W PEŁNI STABILNYCH plików

-Zabezpieczonych

-Nowe mapy, duża czcionka i Itemy (NIE)z painta.

-15lat+

-TS / Skype / GG = MIKROFON!

-Kontakt

-Uczciwość (Bez rozdawania itemów)

Kontakt GG: 40513621

Chętni piszcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam poszukuje sponsora który opłaci najpierw VPS koszt 20 zł aby przeprowadzać testy i zacząć prace nad serwerem. Później aby opłacił dedyka. % z dochodów ustalimy. Proszę o kontakt na pw lub gg: 31083676, często bywam na nie widoku.

Opublikowano

Zostanę GM / Pomocnikiem Technika !

Witam. Poszukuje posady GM'a. Mogą być to serwery hamachi / dedyki.

Oferuje:

- pomoc przy cliencie

- pomoc w wgrywaniu questow

- pomoc w dodawaniu itemow / map / respow

- pomoc w navicat

- dobrą zabawe dla graczy na serwerze

- pomysły na eventy / urozmaicenie gry

Oczekuje :

- Dość zgranej ekipy

- GM na serwerze

Szczegóły możemy omówić na gg / pw forum.

Nr gg: 9338038

Opublikowano

gamemaster.png

Cześć, chciałbym zostać GM'em.

Jestem ogarniętą , przyjazną, miłą oraz kultularną osobą !

informacje_logo.png

Imię: Sylwek

Skąd jestem: Aktualnie Holandia

Doświadczenie: Gram w Metina już dobre 5 lat a więc wiem dość sporo na temat Metina. Grałem bardzo długo na serwerze globalnym gdzie byłem szanowanym graczem nie ze względu na inwentarz jaki posiadałem lecz ze względu na to jak traktowałem ludzi. Niestety nie byłem nigdy GM'em choć miałem już dwie propozycje. Nie mogłem ich przyjąć gdyż miałem ograniczony dostęp do komputera. Teraz jestem docenionym pracownikiem w firmie Jan De Rijk imam luzy ;] A więc mogę bardzo dużo czasu poświęcić Metinowi minimum 5h+ dziennie.

Dlaczego ja? Jestem miłą, ogarniętą i opanowaną osobą, posiadam dużo wolnego czasu

co na pewno sprzyja warunkom opieki nad serwerem. Wiem jak pomóc i dogadać się z ludźmi. Staram się pisać poprawnie i zwracać uwagę na błędy choć jestem tylko człowiekiem i może zdarzyć się, że popełnię błąd. Sądzę, że wiem czego oczekują gracze i mógłbym im to dać. Jestem kreatywną i niezależną osobą.

kontakt.gif

GG: 36257508

Mail: [email protected]

Opublikowano

Witam Szukam posady jako GM/TGM/ModeratorForum

Miejscowosc;łódz

Doświadczenie:7/10

Zainteresowania:Metin2/MMA/BJJ/LePArkour

Moja przygoda z Metin2: zaczelem grac 5lat temu w PL-a mialem sure BM 79lv[Alercik] Elares na privach gram juz 3 lata bylem dwukrotnie GM i raz ModemForum 4Bidden-GM Glador TGM/ModeratorForum-byly to poczatki gladora

Dlaczego chce zostac GM/TGM/ModeratoremForum?;poniewaz lubie poznawac i pomagac nowym ludzia i podoba mi sie to zajecie

Cos o mnie?;jestem spokojny rozmowny lubie wyjsc na jakąs imprezke palic trawke cwicze BJJ 3lata leParkour juz 2lata no i lubie zawierac nowe znajomoosci;]

KONTAKT:

GG;33884786

Mikrofon:Mam

Prosze o kontakt;]

Opublikowano

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szukam

Technika pod prywatny serwer Metin2 serwer Dedykowany juz mamy z łączem 1gb/s zabespieczenia przed atakami ....

Pliki mamy skonczone w 60% trzeba dokonczyc

Serwer Typu 4Fun podchodzący pod Medium

Co musi umiec Technik

Dodawac Moby/Mapy/Itemy

Zrobic Systemy Ulepszen/Dropu

Edytowac clienta

Wiecej Info na GG

Wszystkich Chentnych Zapraszam na gg : 43778758

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szukam

Technika pod prywatny serwer Metin2 serwer Dedykowany juz mamy z łączem 1gb/s zabespieczenia przed atakami ....

Pliki mamy skonczone w 60% trzeba dokonczyc

Serwer Typu 4Fun podchodzący pod Medium

Co musi umiec Technik

Dodawac Moby/Mapy/Itemy

Zrobic Systemy Ulepszen/Dropu

Edytowac clienta

Wiecej Info na GG

Wszystkich Chentnych Zapraszam na gg : 43778758

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Po długich przemyśleniach. Doszedłem do wniosku, że postawie swój serwer metin2:).

Typ serwera hard/medium. Bardzo mało epików co się równa sporej ilości graczy.

Jestem osobą kompetentną. Mającą odpowiednią wiedzę. Lubie robić to co robię ;p.

Mam zaledwie 20 lat spore doświadczenie w tworzeniu plików.

Pliki robiłem sobie w przerwach po parę dni. Teraz są na etapie ~70%. Klient 90:).

Dobra koniec tego męcenia. Poszukuje sponsora. Wiek ważny nie jest.

Owy sponsor musi umieć podstawy ortografii, oraz szanować graczy po stracie.

Na początku nie potrzebuje mega maszyny, wystarczy taka do 250-300 zł.

Pliki robię na swoim hamachi. Jeżeli sponsor będzie chciał wykupić jakiś VPS

to będę pracować na VPS'ie.

Kontakt

GaduGadu - 44375296

Prywatna wiadomość forum.

Opublikowano

Zostane sponsorem.Szukam teamu ktory poradzi sobie sam ze wszystkimi problemami OFERUJE: vps na max 3 mies , dedyka hosting. Wymagam: strony www, uczciwosci, team minimum 15 lat. Duzo nowosci. I OGARNIECIA, pisac na gg:12199431 tylko ogarniete propozycje. Potem po gg dam nr tele.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Poszukuję dobrego WEB MASTERA i QUESTERA!!!

Wiek najlepiej 18+,ale jak ktoś jest zdolniacha poniżej tego wieku to też proszę pisać.

Serwer aktualnie jest gotowy do włączenia i znajduje się na comodo easy vpn,a następnie po 2-3 miesiącach zostanie przeniesiony na serwer dedykowany.Potrzebne są tylko questy i dobra zabezpieczona strona/forum.

O wynagrodzeniu pomówimy na gg/skype/ts.

Proszę o poważne oferty na gg 11403653 lub pw tutaj.

2262874723.png

Opublikowano

Zostanę GM / Pomocnikiem Technika !

Witam. Poszukuje posady GM'a. Mogą być to serwery hamachi / dedyki.

Oferuje:

- pomoc przy cliencie

- pomoc w wgrywaniu questow

- pomoc w dodawaniu itemow / map / respow

- pomoc w navicat

- dobrą zabawe dla graczy na serwerze

- pomysły na eventy / urozmaicenie gry

Oczekuje :

- Dość zgranej ekipy

- GM na serwerze

Szczegóły możemy omówić na gg / pw forum.

Nr gg: 9338038

Opublikowano

Witam. Szukam sponsora który opłaci serwer VPS 20 zł do stworzenia plików serwerowych.

gg: 31395350

oferuje gma.

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

Oferuję pomoc w tworzeniu napisów do prezentacji/zapowiedzi. Dodatkowo chętnie utworzę logo, sygnatury, bannery etc.

Kontakt poprzez prywatną wiadomość, gadu-gadu (podane w profilu).

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...