Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LazarusMT2 [Dedyk]

Lazarus-mt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc gra na tym serwie wygląda tak.

Robi się duuuużo kont, ponieważ dostaje się za rejestracje darmowo 300 monet, kupuje się za nie ulepszacze w is i ma się pro eq.

wg. mnie to jest serwer Easy z nutką 4fun'a

Opublikowano

Licznik nie działa ale zostanie naprawiony (to samo dotyczy strony od nowa będzie pisana, bo ta strona chyba jeszcze z bety jest).

A konta prawdopodobnie będą banowane na IP (lub tylko jako samo ID konta)---> Pozostaje to do przemyślenia.

Wszelkie propozycje, udoskonalenia itp. możecie mi na PW wysyłać.

+ Prezentacja będzie napisana nowa, gdy dodamy to co mamy dodać (te nowe mapy itp).

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Ja tam czuje że licznik wcale nie jest rypnięty weszłem na strone 3 online 2min potem 7 online graczy hmm wszystko wygląda na normalny licznik .

beznazwywm.png
Opublikowano

A wbiłeś, że mówisz, ze to hard??

w m1 można wbić z 40lvl.

Ja w 2 dni wbiłem 82 i przestałem grać z nudów oraz przez to, że wielokrotnie domagałem się dodania NPC do shinsoo, bo ich tam brakowało, a GM tylko raz mnie wysłuchał, ale po restarcie już tych NPC nie było, a GM nie reagował.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Status: Off

a na stronie:

Strona internetowa jest niedostępna

Zamykam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...