Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LazarusMT2 [Dedyk]

Lazarus-mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, że mam dobrego neta to nie będę żałować, że pobrałem klienta. Prezentacja nie jest za dobra, strona przeraża...

90300032.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra tak czy siak ja to pobieram czekam na was jak coś ja jinno .

beznazwywm.png
Opublikowano

Hmm powiem wam tak...Lepsza strona taka ''bo z hostyngiem pobieraniu jest wyśmienita szybko się ściąga client '' niż np ładna strona itp aleee np cba.pl wiadomo darmowa i co ? ładna sygnatura itp a tu co ? pobrać się nie da bo nie odnajduje pliku albo przerywa więc cieszyć się tym co mamy tutaj zaprezentowane ; ) pozdrawiam ..

hhooo dzięki że screena wysłałeś zawsze mam ciut pewności że sam nie będe ja 300mb dopiero ale po 1mb na sek się ściaga to ladnie ; )

beznazwywm.png
Opublikowano

omg moze jakis luncher ? serwer on a z netem 512 bd pobierał clienta 2h 14 minut ';/

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Jinno Qurime .

HMMMMMMMMMMMMMMMMM.........................! albo ja przerażam i niewiem czy to anulować czy co przy koncu pobierania cytuje '' Plik unpack_lazarusmt2.exe jest rzadko pobierany i może być niebezpieczny.

''

beznazwywm.png
Opublikowano

Jedyne co na serwerze mi sie nie podoba to to że zbroje można stracic bo jest 90% u sury.

Dajcie magiczny metal do ulepszania tego albo chociaz bodzia

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

człowieku ! przeglądarka mówi żeby anulować i pamietaj ze cię nie ostrzegaliśmy pare dni zacholem taki plik i musialem windowsa robić bo rookit się włamał jako nie widoczne foldery.

więc nie bałeś się ? niech mnie tu ktoś uspokoi z tym plikiem bo to niebespieczne pisze .

Chyba tego nie zachowuje na dysku ; /

beznazwywm.png
Opublikowano

AHA NIKT MI NIE ODPOWIE CZY TO ZACHOWAC NA DYSKU CZY NIE ? NIEBIESPIECZNY PLIK A WY SOBIE POBIERACIE JA PIER DZIELE

beznazwywm.png
Opublikowano

Drop yang wcale nie jest dopasowany do cen w sklepach.

Na start postaci dostaje się 5kk, więc już to wyobrażam jak będzie się robić specjalnie postacie, żeby przekładać te 5kk i jeszcze PD.

To już lepiej postawić NPC który rozdawałby 5kk, bo to na to samo by wyszło.

Kolejna sprawa to NPC ze zwojami powrotu umiejętności i zwojami egzo. Niby jest gdzieś w chunjo, ale w shinsoo to już go niepostawili, a jak wiadomo w cudzym królestwie jest 3x drożej.

Opublikowano

Nie polecam serwer!

Dlaczego?

Pierwszy powod-

Teleportowalem sie do M2 z krolestwa shinsoo a skonczylem w M1 niebiescy

Drugi powod-

Exp i drop yang nie dostosowany do siebie to niby serwer hard/medium a na jakim hardzie w m1 mozna wbic 40lvl

trzeci powod-

Prezentacja serwera uboga i nic sienie dowiedzialem o serwerze.

Prezentacja:

3/10

Serwer:

3/10

Opublikowano

Dobra, powiem tak, są cycki na serwie, dobra zgrywam się, wystarczy na PW mi napisać a odpiszę, a do prezki nie dawałem wszystkiego bo nie chce zdradzać wszystkich atutów.

59649524317135950350.png

Opublikowano

Mi też obrzydzienie z ust się wyłania ; /

Jinno Qurime .

HMMMMMMMMMMMMMMMMM.........................! albo ja przerażam i niewiem czy to anulować czy co przy koncu pobierania cytuje '' Plik unpack_lazarusmt2.exe jest rzadko pobierany i może być niebezpieczny.

''

serio jest nie biespieczny? ;[

człowieku ! przeglądarka mówi żeby anulować i pamietaj ze cię nie ostrzegaliśmy pare dni zacholem taki plik i musialem windowsa robić bo rookit się włamał jako nie widoczne foldery.

więc nie bałeś się ? niech mnie tu ktoś uspokoi z tym plikiem bo to niebespieczne pisze .

Chyba tego nie zachowuje na dysku ; /

Jestes idiota ?

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Tutaj każdy będzie miał eq +9, jak i zarówno epickie eq.

Dlaczego?

Na start dostaje się 300 croins (SM), a tam są ulepszacze po 20 croins.

Dlatego.. zrobicie nowe konta i macie full eq.

Pozdrawiam..

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Prezka 2/10 - słaba grafika.... Serwer 1/10 - żałosne gówno ... nie polecam serwera...

Z DEDYKIEM STARTUJECIE, A NAWET KASY NIE WŁADUJECIE na porządną stronę ...

Tragizm !

Opublikowano

Jak to jest hard to ja jestem dupa maryna. 96 lvl dobijecie na samych questach u Biologa. Wystarczy przynieść jeden przedmiot i tyle. Handlara za zabicie dzika daje 5 lvl. Serwer zbugowany w chuj. Nie dropią mi matowe lody... Jak teg nie naprawicie kończe u Was grę.

90300032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...