Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Strona nagle sie zawiesila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam dedyka i stoi na nim strona www, zrobilem na chwile reboot maszyny, bo cos sie zawiesilo i nagle strona padla ( wczesniej robilem reboot i nic sien ie dzialo ), prawdopobonie cos z 'apache', bo w PLESK'u ( panel administracyjny ) takie cos mi pokzaalo

: Error: New files of configuration for Apache web server were not built due to errors in configuration templates. The detailed error message was e-mailed to you, so please check the e-mail, fix the errors, and click here to retry generating configuration.

Pomoze ktos ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
configuration.

Związane z konfiguracją, spróbuj usunąć konfiguracje apache2 i pozwól żeby się na nowo wygenerowała.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Angielski jest przydatny , google także

: Błąd: Nowe pliki konfiguracji dla Apache Web Server nie powstały z powodu błędów w konfiguracji szablonów.Szczegółowy komunikat o błędzie e-mailem, więc proszę sprawdzić e-maila, naprawić błędy, a następnie kliknij tutaj, aby ponowić konfigurację generujący.

Opublikowano

Angielski jest przydatny , google także

: Błąd: Nowe pliki konfiguracji dla Apache Web Server nie powstały z powodu błędów w konfiguracji szablonów.Szczegółowy komunikat o błędzie e-mailem, więc proszę sprawdzić e-maila, naprawić błędy, a następnie kliknij tutaj, aby ponowić konfigurację generujący.

Miałem ten błąd już. Dlatego mówie że trzeba usunąć pliki konfiguracyjne.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...