Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karabin ASG

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tej cenie różnią się gorszą jakością wykonania, słabszą mocą, mniejszym zasięgiem, awaryjnością i (jedyny plus) ogniem ciągłym od sprężynowych. ;)

Bierz wiatrówkę (albo shotguna).

Po za tym jutro przychodzą mi 4 takie shotguny, 2 long i 2 short. 1 long i 1 short do zabawy w tuning, a te pozostałe 2 dla paru nowych w ekipie.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Byle by zasięg był dobry bo skoro takie szajzy za 5 zł trzymają parę lat to czemu by karabin za 100zł miałby się rozwalić.

Opublikowano

Bo niektórzy w tym topicu myślą że będziesz ten "sprzęt" tyrał w wszystkim co możliwe ;) Moje zabawki wciąż działają (aż wczoraj z ciekawości odkopałem je w garażu) xD Kumpel dostał kilka kulek w dupe i spierdzielał ^_^

Opublikowano

Obczaj sobie stronkę Taiwangun.

Tanie rzeczy . Sprzęt do ASG kupuję tylko tam . Wszystko ładnie się spisuje . Co do karabinu polecam Ci :

Karabiny Szturmowe AEG : Cm.028 ( Ak -47 ) Zdjęcie karabinu w "spoiler" :) Karabin tani .Posiadam takiego już rok . 0 usterek . Znakomicie się spisuję . Polecam !

wocjn.jpg

Karabiny Szturmowe AEG : CM.045A ( Aks74U) karabin troszkę droższy . Ale wykonanie jest bardzo dobre . Siła fps również duża . Kolba składana co jest + "na budynki " Spoiler-SS

xo2m49.jpg

Pozdrawiam . Mam nadzieję , że pomogłem . Liczę na lajki . ;d

205mkw.png

Opublikowano

Kuger taiwangun jest dla mnie za drogie. 500zł i więcej to dla mnie nie tanio.

Bo niektórzy w tym topicu myślą że będziesz ten "sprzęt" tyrał w wszystkim co możliwe ;) Moje zabawki wciąż działają (aż wczoraj z ciekawości odkopałem je w garażu) xD Kumpel dostał kilka kulek w dupe i spierdzielał ^_^

No masz racje ja mam zamiar raz na jakiś czas puścić parę serii i koniec a nie biegać z tym, rzucać o ściany. Skoro takie badziewie za 5 zł działa kilka lat to za 100zł wytrzyma nawet więcej.

Tutaj sobie upatrzyłem dwa tanie i wg komentarzy są bdb:

http://www.sklep.air...MOCJA-DNIA.html

http://www.sklep.air...m-PROMOCJA.html

I do tego m4a1 co to jest to na lufie?

I co to jest hop up?

Opublikowano

To na lufie w M4 to pojemnik na baterię w postaci atrapy jakiegoś tam celownika laserowego. Hop-up - podkręcanie kulki poprzez gumkę umieszczoną na początku lufy, przez co kulka leci znacznie dalej, niż bez tej opcji.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Może tak może nie. Po pierwsze komentarze pod produktem mówią że jest 100% ok a po drugie jak wspominałem mam kilka starych karabinów z odpustu i działają nadal, więc czemu tamte miały by się zepsuć?

Opublikowano

Generalnie bierz cokolwiek. Nawet to u góry (uwaga: sprężynowy). Po kilku strzałach ci się znudzi, zostawisz w kącie.

1567846744.png
Opublikowano

Niee sprężynowych moim zdaniem nie ma co kupywać . Najlepiej elektryka napisz w jakich granicach cenowych to Ci doradzę coś fajnego :>

205mkw.png

Opublikowano

Ehh raczej Ci nie pomogę . Jak są jakieś karabiny do 200 zł to Ja tu widzę słabe wykonanie / low cap bez kolimatorka . Wiesz co ? Ja na twoim miejscu bym się trochę wstrzymał z zakupem broni , uzbierał tą stówkę /dwie . I kupił coś lepszego bo tak od 300 - 400 już są karabiny z dobrym wykonaniem nie ma obaw , że jak lecisz na "jakąś misje z kumplami czy coś " rzucisz się na glebę szybko i Ci się rozwali . Na to też trzeba patrzeć . Także mówię poczekaj , uzbieraj z tą stówkę . Kup sobie jakiegoś elektryka dobrego . Tego ak-47 co wcześniej podałem naprzykład . On dobry jest mam go długo i się dobrze trzyma . Ja planuje kupić teraz Ak-47 beta specnaz tokio marui.

Coś takiego :

beta.jpg

Taki karabinek 400 zł . Przemyśl jeszcze to Co ci napisałem. Pozdro.

@Down wiem przecież , że nie będziesz rzucał po ścianach , ale Ja miałem taka m4a1 ze składaną kolbą . To po paru tygodniach w środku się coś zepsuło . potem kolba Mi się sama złamała przy odczepianiu jej .. A nie robiłem tego na "chama" . Robiłem wszystko delikatnie . I Ci tylko polecam bo kupisz sobie takie badziewie i będziesz żałował , a tak to byś miał coś dobrego na długo .

205mkw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...