Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karabin ASG

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedz do Syrii podpierdziel kałaha i też będzie xD Teraz pewno bilety tanie =D

no tak jak mówi jedz i jak zakurwisz z tego w tablice to nic nie zostanie :D gorzej bedzie z kupnem potem amunicji xD

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Nie, dobra kurwa. Mam dość. Napierdalasz tymi gównianymi replikami "a może ta będzie dobra", nic nie czytasz co piszę. Każdy taki gówniany elektryk poniżej 200 zł rozsypie ci się w mig. Ale co ja będę tu pisał cokolwiek, skoro masz wszystko w dupie, zależy ci na byle jakim gównianym karabinku, byleby to był MP5/M4 i był elektryczny.

@Pan Filip

Jakiej Beretty...? Jakiego G36? -.- Co ty w ogóle piszesz? Porównujesz karabinek szturmowy z pistoletem? Hohoho.

Poza tym podróba nigdy nie będzie lepsza od markowej repliki.

@up

Reporty za spam już poszły, mili panowie. ;)

@topic

Ja się już wyłączam z tego tematu, gdyż szanowny pan autor jest zbyt ograniczony i leniwy, ażeby jakiekolwiek informacje sobie przyswoić.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Astvill czytam twoje posty ale muszę się też liczyć z ocenami zakupionej repliki. Nie mam zamiaru nie kupować repliki z powodu jednego twojego postu.

Opublikowano

Ocenami skąd? Ze stronek? Od randomów na tym forum? W obu miejscach sporo tych ocen należy do prawie w ogóle nie znających się osób, co niekiedy widać po poziomie i kosmicznych osiągach owych replik (stronki).

Takich postów jak moje znajdziesz setki, jeśli nie tysiące. Jeśli to cię nie zadowala, zajrzyj lepiej na prawdziwe forum o ASG i tam zapytaj o replikę do tarczy za 200zł ;). Wtedy każdy, absolutnie każdy zaleci ci albo dozbieranie więcej, albo kupno repliki sprężynowej, ew. gazowej.

@down

To nie była żadna żartobliwa sugestia, tylko denny spam (czyt. wypowiedź nie wnosząca nic do tematu). Myśl kilka razy, zanim coś napiszesz. Również tyle samo razy to przeczytaj, tak na przyszłość.

Po za tym nie tyle co interesuję, a zajmuję. Więc morda, bo kolega potrzebuje pomocy i "nakierowania", a nie śmieciowych postów.

Swoją drogą niezła przykrywka, żeby nie było spamu. Tak dalej. ;)

Opublikowano

Małpa z niego =D Żartobliwą sugestię podsunąłem i juz raport.. Ogarnij się człowieku =D Nie szalej i wyluzuj, nie przeżywaj jego pierwszego zakupu jak ciąży dziewczyny (czy tam partnera). Wbiles tutaj i rozstawiasz nas po katach "bo się interesujesz ASG".

@Topic:

Kup sobie wiatrówkę =) A jak nie =D To tego kałaha :D Pojadę z Tobą.

Opublikowano

Nie kupuj zadnych replik z taniemilitaria itp.

Nie jest to sklep z replikami asg

Polecam tylko i wylacznie - gunfire i taiwangun. Sprawdzone dobre strony. Z chlopakami caly sprzet stad kupujemy.

Jesli chcesz jakies info to pisz pw lub gg. Podam Ci najwieksze w polsce forum poswiecone wlasnie ASG. :)

Opublikowano

Gunfire i taiwangun?

A specshop, asgshop, casg, zbrojownia, crazybee etc. ?

Jeśli nie masz 400+ zł na replikę to kup wiatrówkę. Do strzelania do tarczy lepiej się nada.

P.S.

Dla panów którzy tak chętnie chcą do Syrii.

Obecnie bilety Wrocław - Aleppo kosztują 4500zł więc z kieszonkowego sobie nie odłożycie.

Opublikowano

Astvill znawco miałem na myśli to ,że poprostu coś o podobnej cenie lub niższej nie jest gorsze

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Astvill znawco miałem na myśli to ,że poprostu coś o podobnej cenie lub niższej nie jest gorsze

Owszem jest gorsze. Pod jakim względem ta Gieta była lepsza od tej Beretty, rzekomo oryginalnej? Na pewno nie względem jakości, czy wytrzymałości. ;) A moc nie jest wyznacznikiem jakości.

Po za tym chuj. Podałeś za mało konkretnych informacji, żeby można było o czymkolwiek dyskutować.

Opublikowano

Astvill, chciałbym dodać że autor chce postrzelać do tarczy w wolnym czasie dla zabawy a nie używać tej pseudo repliki do ambitniejszych celów... Po co ma płacić krocie jeśli będzie to zabawka na nudne popołudnia?

@PS: Moderacja na MPCForum to jakaś patologia, każdy post pośrednio związany z tematem jest uważany za spam i nagradzany warnem. KAŻDE słowo MUSI dotyczyć tematu, bo jak nie to zbliża się BAN ;x Nie komentuje...

Opublikowano

Jako wolontariusze =D Pomożemy (żeby nie było ze nam obojętne to co się tam dzieje =( ) A potem dwa kałahy i problem rozwiązany =D

ja też jade :D

@Topic

najlepszym rozwiązaniem jest wiatrówaaa !

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Astvill, chciałbym dodać że autor chce postrzelać do tarczy w wolnym czasie dla zabawy a nie używać tej pseudo repliki do ambitniejszych celów... Po co ma płacić krocie jeśli będzie to zabawka na nudne popołudnia?

@PS: Moderacja na MPCForum to jakaś patologia, każdy post pośrednio związany z tematem jest uważany za spam i nagradzany warnem. KAŻDE słowo MUSI dotyczyć tematu, bo jak nie to zbliża się BAN ;x Nie komentuje...

Hmm? A co ja mu podaję? Jak nie najtańszą dobrą replikę (czyt. sprężynowy shotgun)? Pan Filip się zapędził, ale nie ja.

Opublikowano

Tak jak tutaj ktoś pisał właśnie nie mam zamiaru kupić czegoś super ekstra za 5000zł tylko coś tak za około 200zł na nudne popołudnia. Nie będę z tym latał i walił o drzewa tylko puszcze parę serii do tarczy i koniec. A co do wiatrówki to może kiedy indziej :). A te strony to zaraz ogarnę (lajki dam jak limit się skończy).

Gunfire.pl - nie tak drogo ale za drogo dla mnie,

Taiwangun.com - stanowczo za drogo,

Specshop.pl - za takie ceny na pewno nie kupie,

Asgshop.pl - jak wyżej,

Casg.pl - jak wyżej,

Zbrojownia.pl - jak wyżej,

Crazybee.pl - ceny podobne jak wyżej i w dodatku wybór zaprawdę gigantyczny,

Militaria.pl - też drogo,

Taniemilitaria.pl - jedyna na razie tania strona i w dodatku komentarze pozytywne więc ja zastrzeżeń nie mam.

Sklep.airsofthuns.pl - tanio jest i znalazłem m4a1 za 119 zł i gościu dał komentarz że z 25 m trafił w pudełko po zapałkach (to akurat nie jestem pewien że to prawda).

Opublikowano

Tak jak tutaj ktoś pisał właśnie nie mam zamiaru kupić czegoś super ekstra za 5000zł tylko coś tak za około 200zł na nudne popołudnia. Nie będę z tym latał i walił o drzewa tylko puszcze parę serii do tarczy i koniec. A co do wiatrówki to może kiedy indziej :). A te strony to zaraz ogarnę (lajki dam jak limit się skończy).

Gunfire.pl - nie tak drogo ale za drogo dla mnie,

Taiwangun.com - stanowczo za drogo,

Specshop.pl - za takie ceny na pewno nie kupie,

Asgshop.pl - jak wyżej,

Casg.pl - jak wyżej,

Zbrojownia.pl - jak wyżej,

Crazybee.pl - ceny podobne jak wyżej i w dodatku wybór zaprawdę gigantyczny,

Militaria.pl - też drogo,

Taniemilitaria.pl - jedyna na razie tania strona i w dodatku komentarze pozytywne więc ja zastrzeżeń nie mam.

Sklep.airsofthuns.pl - tanio jest i znalazłem m4a1 za 119 zł i gościu dał komentarz że z 25 m trafił w pudełko po zapałkach (to akurat nie jestem pewien że to prawda).

Z tymi zapałkami może i prawda ;D Ale na pewno nie celowane tylko fart ;) Widziałem ową pozycję i na twoje potrzeby pewnie będzie wystarczająca ;] nawet na pewno.

Opublikowano

Z tymi zapałkami może i prawda ;D Ale na pewno nie celowane tylko fart ;) Widziałem ową pozycję i na twoje potrzeby pewnie będzie wystarczająca ;] nawet na pewno.

Chodzi o to m4a1?

Opublikowano

Kurde to ja już nie wiem. Jak byłem młodszy kupiłem sobie ak47 na odpuście, tylko blokada magazynka pękła a poza tym działa ciągle i jakim kurde cudem karabin za 100zł miałby się zepsuć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...