Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Level 65535/16777215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by działał tak jak powinien to po wylogowaniu bys miał nadal ten lvl.

Ten diff, to jest pierwszy krok w maxymalnym poziomie jak w temacie :)

@up. Sam pierdolisz, trochę szacunku do innych.

On nie ma szacunku

zmieniłeś na int?

zmień długosc znaków z 2 na więcej (5)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fake i tyle. Ktoś zrobił tego diffa aby stać się fajniejszym i tyle.

NIe działa tak jak powinien. Dopóki w nasze ręcę nie dostaniemy source binki to mozemy guwno zrobic.

Co ty pierdolisz, skoro Maliusek dawał film?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam takie pytanie, jak takie coś wgrać na serwer? Gdzie ustawić ten "int" ? Jestem ciemny w tej sprawie i proszę o wytłumaczenie po kolei jak i co zrobić aby na serwerze był ten max lv większy. To co, że nie będzie expowisk, dużo zbroi i mieczy ale chciałbym się tylko o tak pobawić, więc można chyba dać a nie pierdzielić po co to komu...

Opublikowano

Dokładnie. Każdy pierdzieli że to niepotrzebne itp. że max 255 wystarczy... Nie każdemu. Dla wielu serwerów 255 to o wiele za mało. Dla mnie jest to irytujące, że niby da się dać max 255 a 260 już na przykład nie bo jakieś zasrane kodowanie umie liczyć tylko do 255... Żałosne, nie wiem po co takie coś wymyślają.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

wbij sobie diff

Dokładnie. Każdy pierdzieli że to niepotrzebne itp. że max 255 wystarczy... Nie każdemu. Dla wielu serwerów 255 to o wiele za mało. Dla mnie jest to irytujące, że niby da się dać max 255 a 260 już na przykład nie bo jakieś zasrane kodowanie umie liczyć tylko do 255... Żałosne, nie wiem po co takie coś wymyślają.

wbij diff sobie zmień inty  i masz ten swój 300lvl czy który tam sobie chcesz.ale jak nie masz source to nie zrobisz tego więc idz w google poszukać novaline. lub kraizy.tgz (i do mapek dodaj ) i do klienta .  max lvl dziala poprawnie tylko trzeba umieć zrobić.

Aldrenis Metin2. Coming Soon Nowa Era Serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...