Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy telefon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aleee frajer... mi wciska xperie mini pro, a sam lumie bierze. Ale to juz nie ma znaczenia bo wzialem Sony Ericssona Live With Walkman. I polecam ci go, sle softa do ICS nie aktualizowac bo 2.3.4 jest wydajniejszy. Na razie mam go dwa tygodnie i ani razu sie nie zacial.

Opublikowano

Aleee frajer... mi wciska xperie mini pro, a sam lumie bierze. Ale to juz nie ma znaczenia bo wzialem Sony Ericssona Live With Walkman. I polecam ci go, sle softa do ICS nie aktualizowac bo 2.3.4 jest wydajniejszy. Na razie mam go dwa tygodnie i ani razu sie nie zacial.

Polecałem ci xperiie dopóki mi się nie rozpierdoliła , więc nie pierdol!

Cześć.

Opublikowano

Ja tez mialem mini pro, ale po czasie znudzila mi sie jak kazdy telefon z andkiem.

Jesli chces korzystac z ogromu aplikacji, dodatkow, gier na dobrym sprzecie za mala cene to bierz xperie neo v. Natomiast jesli wolisz pro sprzecik ale malo aplikacji to cos z lumii :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja tez mialem mini pro, ale po czasie znudzila mi sie jak kazdy telefon z andkiem.

Jesli chces korzystac z ogromu aplikacji, dodatkow, gier na dobrym sprzecie za mala cene to bierz xperie neo v. Natomiast jesli wolisz pro sprzecik ale malo aplikacji to cos z lumii :)

Też myślałem nad czymś z rodziny xperii , ale musi być wytrzymałe tak czy z gorylla glass czy jakoś tak , temat można zamknąć zapytam się babki w salonie ;)

Cześć.

Opublikowano

Zdecydowanie Nokia 500. Po zaktualizowaniu symbiana, bardzo fajny telefon.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Dlaczego nie ten system operacyjny?? Jeśli to ma być zwykły telefon a nie rakieta kosmiczna, to jest super. No może trochę mniej aplikacji..

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...