Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Używać Teleporthacka Z Mh 5.0?

Criss7495

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Odpalamy metina przez obejście - http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=63708

2. Uruchamiamy MH 5.0 - http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=55017

3. Wchodzimy w zakladkę Teleport

4. W metinie klikamy w miejsce gdzie nie da się dojść bez wh aby postac "chodziła w miejscy"

5. Wybieramy swoją mapę i klikamy na niej w miejsce do którego chcemy się tepnąć

6. Kiedy już klikneliśmy "Teleport" w MH, możemy złapać laga aby się go pozbyć klikamy MobLock1 i następnie UnLockALL

Opublikowano

Są też takie błędy że trzeba Biegać w jakieś miejsce i dopiero zminimalizować i nacisnąć Teleport ;] inaczej nie działą (Np w moim i mojego kolegi przypadku =])

Opublikowano

Mi Teleport Hack Działał Przed Updatem (z torrentem) Teraz nie działa . . . uzywalem tak samo Sh 5.0 By Banjo.

Tak samo teraz nie da sie biegac na sh;( . NO I JEST ZAJEBISCIE! NIEDLUGO SH BĘDZIE WYKRYWALNY JAK BOTY W TIBI, widać ze admini

COŚ ROBIĄ
i bardzo dobrze ja wole grać uczciwie.

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano
Mi Teleport Hack Działał Przed Updatem (z torrentem) Teraz nie działa . . . uzywalem tak samo Sh 5.0 By Banjo.

Tak samo teraz nie da sie biegac na sh;( . NO I JEST ZAJEBISCIE! NIEDLUGO SH BĘDZIE WYKRYWALNY JAK BOTY W TIBI, widać ze admini i bardzo dobrze ja wole grać uczciwie.

TO graj uczciwie xD Mnie tam wszystko działa, chociaż i tak nie używam bo ostro na rybach mule xD

Ale wszystko działa jak powinno, a żeby się tepnąć, nie trzeba klikać w miejsce, gdzie nie da się dojść.

Można kliknąć gdzieś dalej, żeby tylko postać była w ruchu, jak wciśniemy przycisk "teleportuj"

Piszę poprawnie po Polsku.

Pomogłem? - Daj 5* ;)

2773179.jpg

Opublikowano

Ale GM nie przyjmuje filmów więc możesz sobie ewentualnie na youtuba takiego wstawić.

BTW.Jeśli to chodzi o to jak się teleportować żeby nie cofało to już pisałem sposób duzo prostszy, poprostu po każdym tp najpierw naciskamy spacje, a jak jest czarny ekran to spacja i idziemy kawałek.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...