Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 5.0

patek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze dla was multihack 5.0

Mirror 1
http://www.megaupload.com/?d=JLPQ6K19

Mirror 2

http://www.megaupload.com/?d=XRVNIFIF

Skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/e64096a9bc27bcc2f64250d3f93b745541ab4cbcc496fca672a369d8287bc9b8-1250975295

czysciutki ;]

Pomogłem prosze *5

54585309939136444418.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie on ma funkcje?

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

Ten hack ma opcje takie::

teleport

lock mobs

mov speed

atack speed

atack range

combo

1-hit 1

1-hit 2

auto atack

tipo attack

auto pickup

wall hack

no fog + zoom

Opublikowano

ta 5 for you tylko jeszcze na jakich servach to dziala?

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

Na grymuar działa bo gram ale nie wiem czemu wallhack nie działa!!! aoto pick up bot działa zoom hack i no fog dziła

Opublikowano

ok wszystko działa bo musiałem dać wall hack i zoom hack na off i znowu na onm i działa hack piękny gościou masz za niego 5

Opublikowano

działa dobrze masz *5

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

mi niestety nie chce sie zainstalowac, po wyskakuje mi blad ze plik nie zostal zainicjowany... co zrobic aby go zainstalowac??

Daj Plusa To Nic Nie Kosztuje [+]

Szukasz Gma na Priv Server? Pisz na Gadu 9650373

Opublikowano

mam pytanko co daje ta funkcja wall hack tłumacząc na polskie widzenie przez ściany ale po co to do metina proszę o wytłumaczenie

Opublikowano

haha jaki keylogger? dziecko pojebalo cie ? 1 post haha i mysli ze fajny -.- scan jest 0 wirow zaden keylogger kto nie wierzy prosze sciagnac i scanowac samemu ja pierdole jebane n3o kidy -.- czy ktos oprocz tego zjeba up tak uwaza moze woogle nei bede wstawial nic ;/ pomozesz komus a ten cie od keyloggerow wyzywa

54585309939136444418.png

Opublikowano

lap 5 *

[ √ ] 25 postów
[ √ ] 50 postów
[ √ ] 100 postów
[ √ ] 150 postów
[ x ] 200 postów
[ x ] 250 postów
[ x ] 300 postów
[ x ] 400 postów
[ x ] 600 postów
[ x ] 800 postów
[ x ] 1000 postów

JUZ PO ZPMT2 :) KASTRACJA KONT ( SZKODA HWANGA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...